Heloo ben lise çıkışlıýım üniversite okumak istemiyorum kpss girmeyi düşünüyorum ne yapmalıyım sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Eğitim & Kariyer konusunda 469 cevap paylaştı. Hangi lise çıkışlısın bilmiyorum. Yarın Sağlık Bakanlığı, İşkur üzerinden işçi alacak. Eğer şartlar uyuyorsa, düşünürseniz deneyebilirsiniz. Kpss ortaöğretim için internetten videoları izleyerek ya da kitap alıp çalışarak hazırlanabilirsin. Bunun dışında kursa yazılmayı da düşünebilirsin
31 Yorumla- Soran+1 yıl
Yeni bitirdim lise ve ilahiyat benim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
- +1 yıl
Güzelce sınava çalışıp ortaöğretim kpss sınavına gireceksin 90 üzeri puan alacaksın inşallah yerleşirsin o zaman
011 Yorumla- Soran+1 yıl
Yani gk 30 net gy 26 net nasıl artırılır ya kafayı yiyecm matematik nasıl çalışır hangi öğretmen dil bilgisi nasıl yapılır
- +1 yıl
Matemetik benim hep kötü idi bende türkçe tarih çok i yapardım sende öyle yap istersen youtube de güzel ders anlatan hocalar var anlayacağın şekilde anlatan hemde
- Soran+1 yıl
Hangileri peki dil bilgisi ve sözel mantık nasıl halletin ben memur olmak istiyorum ve büyük sehirlerr tercih edicgm hayali bile güzel evde ders calisamyom ya karantina var yardımcı olursanız sevinirim
- +1 yıl
Dilbilgisi için öznur saat yıldırım var youtube den izleyebilir sin sözel mantık için de ilyas güneş güzel anlatıyor lar bana sorarsan
- +1 yıl
Memur olmak işine gelince inşallah olursun çok isterim
- Soran+1 yıl
Ah teşekkür ederim 🙏🏻 inşallah babama layık evlat Allah karşıda hayırlı bir insan olabilirim duanızı eksik etmeyin
- +1 yıl
Ahh inşallah olursun benimde tek derdim o
- Soran+1 yıl
Yanii rabbim yardımcıniz olsun inşallah 🙏🏻😓
- +1 yıl
İnşallah dediğin gibi olur
- Soran+1 yıl
Allah sığın inşallah 🙏🏻 olur insanoğludan bir yarar gelmez gönlündeki en hayırlısı olur inşallah 🙏🏻
- +1 yıl
İnşallah desiğin gibi Olur
- +1 yıl
90+ yap ayrica ehliyet sertifika filan olsun atanırsin
05 Yorumla- Soran+1 yıl
90+ almak kolaymi inşallah alirmasam ailem hemen ehliyet alır tabikide
- +1 yıl
Almak kolay değil isin cok zor
- Soran+1 yıl
Deme öyle yapanlar anaların karnında süper zeka olarak gelemmis emek. verirsrm neden olması n sağol
- +1 yıl
Isin zorluguna dikkat çekiyorum sansin bol olsun bye
- Soran+1 yıl
Thank you bye
- +1 yıl
Meslek lisesi çıkışlı isen şansın olur diğer türlü biraz zor
06 Yorumla- Soran+1 yıl
Meslek lisesi mezunu
- +1 yıl
O zaman çalışacaksın biraz, matematik falan. Zaten zor olmuyor genelde
- Soran+1 yıl
Nasıl bı çalışma taktiği meslea
- +1 yıl
Ya kendi eksiklerini en iyi sen bilirsin. Temel matematik bak biraz, problemler vs çıkıyor sanırım konuları biraz araştır. Onlara yönel, paragraf soruları olur, onları çözmeye çalış. Bir şekilde ufak ufak program yap kendine oradan yürürsün
- Soran+1 yıl
Cok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim, hakkında hayırlısı olsun. Başarılar
- +1 yıl
Lise düzeyinde KPSS sınavına hazırlanın. Yeterli puanı alırsanız kazanırsınız.
00 Yorumla - +1 yıl
Sınava hazırlanmalı ve sınavdan 90 almalısın
01 Yorumla- Soran+1 yıl
İnşallah 🙏🏻
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi