Sözel (TS) siniflari icin İstanbul/ Kadikoy taraflarindaki en iyi dershane hangisi?

Sözelden bolum isteyen biriyim fakat lisedeki bolumum dil. 12. sinif ogrencisi olacagim bu yil ve 11'de Kadikoy Dilko'ya gidiyordum. Sonrasinda oranin ygs ile ilgili degil ama lys olarak haliyle sadece ingilizceye agirlik vermesi oraya devam etmek istemedigime karar verdirtti. Simdi sosyal derslere agirlik veren (tarih-cografya gibi) bir dershane ariyorum yani ts ogrencileri icin (neden ts isteyip dil okuyorsun derseniz de okudugum okulda sozel bolumu yok ve anadolu liselerinde sozel bolum olmuyor. Sozele en yakin olarak dil vardi hem ingilizceye de bir katkisi olur diye dil sectim, pisman degilim dile devam edecegim) Dedigim gibi sosyal derslere agirlik veren yani kisacasi sozel ogrencileri icin iyi bir dershane ariyorum. Kadikoy taraflarinda oturuyorum yardim ederseniz cok sevinirim ilk defa trollune degil harbi yardim icin yaziyorum lol
Sözel (TS) siniflari icin İstanbul/ Kadikoy taraflarindaki en iyi dershane hangisi?