Evet baylar bayanlar Sizce Türkiye'nin en iy dershanesi Hangisi...?
Final
Körfez
Sınav
Fem
Çözüm
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
finale giderdim 7. sınıfta pek yararını göremedim doğrusu şimdi belki değişti daha iyi oldu bilemiyorum. diğer dersaneleri bilmiyorum. ama bence dersaneye 11-12 sınıfta gidilmeli destek olarak. aslında bakılırsa da çocuğun başarsı dersaneyle değil zekayla alakalı. türkiyenin en iyi dersanesine gider de zekası bir halte yaramazsa harcma paranı boşuna. 8. sınıfta giitiğim dersane pek güzel değildi ama yinede anadolu lisesini tutturabildim ve aynı şekilde bazı arkadaşlarım
final. hocaları sistemi dergileri sınavları herseyınden cok memnun kalmıstım. sınavı, çözümü falan biliyorum. önermem. onlardan daha iyi oldugu kesin. ama fem de iyiydi
orta düzey ya da zeki sınıfındaysan ; final ve fem
başarısız biriysen ; öğretmenlerin kalitesi yanında stajyer hoca sayısı da çok olan bi dersane.
Upur ve Final iyidir. Ben Uğur'a gittim ve memnundum.
Cevap
12Cevap
Bunlar İzmirin dershanelrı herhalde..
ve gerçekten kı şube şube degısıyor ve o şehırn en ıyı semtınde kı o şube en ıyıdır. Iyı hocaları oralara alırlar..
İstanbul da ıse artık butık dershane modası var..
ewet bunlar izmir dershaneleri :)) iy bildin .d
Köfez deyınce:)
:))
benm orta okulda gittiğim dersane en iyisiydi ilkokul dershanesiydi liseside açılsın istemiştim ama olmadı ... ama final falan adlarını duyurduğu için sadece iyi olan öğrencilere ayrıcalık tanır pek de iyi değildir yani ...
neden maltepe yok :) en çok başarı ortalamasını maltepe kaydediyor diye biliyorum :)
Ev dersanesi benim arkadasimin kardesi hic dersaneye gitmeden sadece evde calisrak bulundugu sehirde derceye girdi demek hersey insanin kendisinde bitiyor
final derim ben ama üst tabakadan olman gerekiyor iyi bir eğitim alabilmen için
Femin üstüne tanımam abim 8 den lise 4 e kadar gitti tıp kzandı
Kültüre gitmek gibi bi hata yapmıştım. Erbakanın ne buyuk bı adam oldugunu anlatıyolardı. Anlayana tabi.
tabii ki öncelikle araştırman çok önemli gidenlere bilenlere sormak gerekiyor. benim size tavsiye edebileceğim donanım eğitim dershanesi araştırın derim.
MEF diye bilirdim ama...
finale gitmiştim. oldukça memnundum.
Kimse sevmesede Fem iyidir :))
finali tek geçerim :)
bi şehirdeki öbürünü tutmuyor
birey
özellikle kitapları çok kaliteli
F ile başlayanlar iyidir
Final ve -dini yönü hariç- Fem
Fem.Sanki askeri eğitim veriyorlar süper.
açı da güzel :)
açımı :) bırak allah aşkına açıda bütün hocalarım aile sorunlarını bize anlatırdı dersden çok :) disiplin sıfırdı benim gittiğim açıda :)
hangi açıya gittin hangi şehirde :) valla bizim buradaki sadece tm binası...sadece tmler var ve etüt imkanı çok güzel hocadan anlamıyorsam gidiyorum etütçüden anlıyorum :)
Tabi ki sınav
kampüs
Birey diyorum :)
Fem :D
sınav dersanesi..
görmedim onu
Şube şube değişir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar