Ankara'da En İyi Dershane Hangisi?

Arkadaşlar merhabalar, şu an dershane arayışı içindeyim ve henüz nereye gitsem karar veremedim. Bir çok arkadaşım Türkiyede bir çok yere şube açmış olan Birey, Final, Sınav, Çözüm, Açı gibi dershanelere gitme diyorlar. Butik dershanelerden yana tercih yap, seninle daha çok ilgilenirler dediler. Kızılay da Odtülüler ve Ortadoğulular var fakat geçen sene oraya giden arkadaşlarımda kesinlikle gitme ne vaat ettilerse hiç birini yapmadılar dediler, beğenen yok nerdeyse. Batıkentte oturuyorum bu yüzden bu civardaki dershanelere bakma gereksinimi duydum. Burada da herkesin çok beğendiği bir dershane var Gülhane ATA Dershanesi. Bir kaç kişiyle konuştum. Öğretmenleri çok ilgililer, her deneme sonrası eksik konu analizi yapıyorlar ve eksik olunan konu da özel ders gibi tekrar anlatım sağlanıp , bu konuda ödevlendirme ve test veriyorlar. Aile ile her zaman irtibat halindeler ve gerçekten eğitimi önemseyen bir kurum dediler. Gülhane ATA ya gitmiş var mı acaba aranızda siz ne diyorsunuz? Bu arada diğer büyük dershaneler nasıl? Mat pi diye bir dershane açılmış ismini duymuş olan ya da giden var mıdır? gerçekten artık bir dershaneye gitmem gerek yardımcı olursanız çok sevinirim, Ankara'da En İyi Dershane Hangisi?

Ankara'da En İyi Dershane Hangisi?