Güncellemeler
+1 yıl
Güncel değildir
Güncellemeler
+1 yıl
Tanımadığım insanlardan hayat dersi alıyorum ya arkadaş dershane önerin varsa öner ne gelip boş yapıyorsun yok biri öyle bir dershane yok diyor biri dershaneyi boş ver diyor biri çalış diyor tövbe tövbe çalış ne ya Allah razı olsun kardeşim hiç aklıma gelmemişti çalışmak mezun olduktan sonra 2 yıl sanayide çalıştım zaten beyler bayanlar varsa güzel bi öneriniz söyleyin yoksa demeyin yardımcı olanlara teşekkür ederim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
dershane gereksiz bence. ev kalabaliksa her gun kutuphaneye gidebilirsin
millet sana yardimci olmaya calisiyor bos yere 30k dershaneye d. malma diye. ne nankor herifsin
boş ver dersaneyi sen bence iş bul
İş bulmakmı oha çok çok teşekkür ederim bu bizim niye aklımıza gelmedi vaaay be iş bulmak haa bak şu an çalışıyorum sayende çok teşekkür ederim sen de olmasan varya bende daha bana dershane önerin diyorum sen bana çalış diyorsun helal olsun insanların halinden anlayan biri sensin işte yav tam olarak medeni bir insansın benim görüşümü sorumu tınlamayıp kendi görüşünü söyledin ne dershanesi ya çalışmak daha mantıklı tabiki keşke bu sorumu buraya sormadan önce düşünseydim işte aklıma gelmedi çalışmak demekki
"Tanımadığım insanlardan hayat dersi alıyorum" arkadaşım bir soru sormuşsun sorunun amacı öneridir ister buna hayat dersi dersin ister farklı şey bu senin bakış açındır, ama buradaki soru sorma cevap verme şekli budur öneri, kim kimseye zorla bir şey yaptırmaz, ve evet günümüz Türkiye'sinde iş bulmak çok zor ben 2 yıl işsiz kaldım o yüzden anlıyorum ama dersaneler para tuzağıdır ve bazı arkadaşlar kütüphane öneriyor bence mantıklı.
Arkadaşlarından giden yok mu hiç
Hayır
Hayır yok kanka
boş ver çalışma isteği yoksa boşuna masraf yapma
Final