Bu tabloya göre eşit ağırlık mı seçmeli yoksa sayısal mi? Sonda yazan ortalama puanlari dikkate aliniz.

bu puanlarla tıp gelmez mesela mühendis olursun ama tm seçersen en güzelinden avukat olursun para basarsın hem de çabasız bir matematik çalış biraz
Aynen tıpı kazanacak kadar sayısal yok zaten. Tm seçersem matematiği düzeltirsem kesinlikle hukuk düşünüyorum. Sayısal seçersemde mühendislik ya da sağlık alanında seçim yaparim gibi.
tm den yürü yabancı dilin de gayet iyi önün açık duruyor
Yabanci dilim dahada iyiydi ilk dönem 85ti. Bende öyle düşünüyorum. İnşallah matematiği halledebilirsem tm de sıkıntı çekeceğim ders pek yok gibi
aynen öyle
canım mf seç matematiğini arttırdığın an diş hekimliğine eczacılığa gidersin
İnşAllah çok isterim mükemmel bölümler gerçektn. Tek sıkıntım matematik. Matematiği düzeltirsem TM den hukuğa da gidebilirim. :)
merak etme matematik çalıştığın zaman gayet yükseliyor ama tavsiyem hukuk değil diş hekimliğidir sana tabiki ilgi alanına göre sen belirlersin
Sözellerim daha iyi değil mi ama sizcede
okul sınavlarında sayısal ders notların buysa ygs ve lys de doğru çalışırsan full yapmaya gidebilirsin emin ol yaşadığım için bu kadar emin konuşuyorum
Benm merk ettiğim onca kişi giremiyo kaç gündür burda sorup duruyo sen nasl girdin 😂
Daha öncedn bakmıstım ben. 30Mayista girdim R okula. Bidaha giremedim bende :D Ama benim notlarimin tamami girildiği için şu an benim için girilsin girilmesin önemli değil. Öğrendim zaten :D ( bu arada mükemmel tespit)
Ne demek :D
Cevap
2Cevap
sayisal
Ama cok iyi bir sayısal yok şu tabloda. Tip için baya bir iyi olmasi lazim
Matematiği düzeltirsem hukuk olabilir. Sayısal seçersem de diş hekimliği ya da mühendislik düşünüyorum
Ilahiyat😂😂😂😂😂
Hahaha :D
Cok teşekkür ederim :)
Ikiside olur
Tm bence
Tm ci
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar