Dün bir haber izledim. Bir Vanlı ana sınıfı öğretmeni. Bir Hataylı ünv. öğrencisi manken olmak için 30 milyar para vermiş. Üstüne ajans sahibiyle ilişkileri olmuş. Aldatıldıklarını anlamışlar. Hataylı ajans sahibini kandırıp baştan çıkarmış. Vanlı ile Hataylı iki kadın intikam planı kurmuş. Ajans sahibi otel odasına girdiğinde Hataylı biber gazını yüzüne sıkmış. Vanlı bıçaklamış. Sahtekar ajans sahibi ölmüş.Kızlar bu kadar düşüncesiz bu kadar trajikomik durumlara neden düşüyorsunuz? En güzel olsanız kaç yazar aklını kullanamadıktan sonra? Manken olma yolunda ilerleyen deneyimlerini paylaşabilir mi?
Manken olmak için ajans patronlarıyla ilişkiye giren gerçekten var mı?
Hiç bir gerçek ajans sahibi otel odasına ya da farklı bir mekana çağırmaz. Bunlar sektörün yüz karaları namussuz şerefsizler. Ajans sahipleri gelen adaylarla bile ilgilenmez. Kayıt ve diğer görüşmeler için halkla ilişkiler elemanları vardır. Onlar tüm süreçte oyuncu, ya da manken, model adayına yardımcı olup uygun görüldüğü firmalara yönlendirmeleri yaparlar. Benim Dora Cast Ajansta kaydım var. Ajansın sahibini bilmem etmem. Ama karşılamadan, halkla ilişkilere, fotoğraf çeken çalışana kadar herkes son derece saygılı ve işinin ehliydi. Araştırmadan, ofislerini, çalışanlarını görmeden ünlü olma sevdasına her davet edilene yere gitmeyin. Herkese bol şans dilerim.
Böyle insanlar var mı bilimi yorum zaten varsa da kendini beli etmez ama bazı hemcinslerim varki beyin denen birşey yok. ... Allah korkusu okadar azaldı ki insanlar dünyaya o kadar sahiplendiki herşey olabilir gözüyle bakıyorum artık..
En İyi Cevaplar