• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Eğitim & Kariyer

Sizce Eğitim Sisteminde Neler Değişmeli?

Sosyalpat
Sosyalpat Takip Et
Xper 5 Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Evet alalım fikirleri
Sizce Eğitim Sisteminde Neler Değişmeli?
Eğitim Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Non_Serviam
    Non_Serviam Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 73%
    +1 yıl

Çocuğa insan olmayı, kendine ve insanlığa değer vermeyi ve haklarını öğretmeden ana dalları öğretemezsiniz. Öğretmenlerin bütün çocukların aynı fabrika ürünü olarak görmekten vazgeçip hepsinin birer birey olduğunu ve kendi hayalleri, kendi fikirleri, ilgi alanları olduğunu artık kabul etmesi gerekiyor. Zihinler değişmeden sistemi baştan aşağı değiştirsek bile zihinler bu sisteme ayak uyduramayacak. Sistemden önce zihinlerin değişmesi gerekiyor. Para için öğretmen olunmasın artık. İnsan yetiştirmek bitki yetiştirmekle eş değer tutuluyor adeta. Çocuklara kaliteli zaman geçirmeyi ve zamanın değerini öğretmek lazım ancak önce öğretmenleri eğitmek lazım diye düşünüyorum. Her toplumun eğitimi farklı olmalı. Bizim çocuklarımız Türk kültürüyle büyütülürken Türk sistemi yerine saçma sapan kopya sistemler bu ülkeye iyi gelmez.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• eliff41
    eliff41 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

bence lisede bu kadar çok ders ve haftada 40 saat olmamalı. herkes ortaokuldan itibaren dallarına ayrılmalı. en önemlisi ygs lys kalkmalı 4 yıl içerisinde. gördüğümüz konuları bir sınava tabi tutulması saçma.

3
    0 Yorumla
  • 3fkarli_
    3fkarli_ Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 53%
    +1 yıl

İlk olarak 13 yaşında bir kız çocuğunun bile Teog sonucu kendini astığı bir ülkedeyiz, çok yükleniyorlar bizlere kaldıramayacağımız yük kadar fazla yük omuzlarımıza çöküyor, Sonra işsizlik? Olur tabi her okulda kişiye yönelik rehper hocası olup yönlendirip, el becerisi yeteneği vs'sine göre yönlendirse kimse bunalmaz, çoğunlukla hep cebime götürim derdindeler, atamızın Lafını unutan hocalarımıza nasıl masa başına geçirip öğüt verdirtirler şaşarım, millet mal'da değil 7/24 test çözsün arada vakit geçirip hayatın baharını tatmak onunda hakkı, suriyeliler bile daha çok yararlanıyor bu ülkede bizden, Sonumuz aydınlık olsun, Rabbim baştakinlere düşünce akıl ihsaneylesin..

3
    1 Yorumla
    • Gilching
      Gilching
      +1 yıl

Egitim, Egitim Bedava Egitim , Bedava Modern Yurt, 4'yillik uygulamali Meslek okullari , 1924’te Dewey tarafından hazırlanan “Türk Maarifi Hakkındaki Rapor” da yer alan bilgilerin eğitim sistemimizde Köy Enstitülerinin kuruluşunda etkili olduğu söylenebilir. 1945 yılında ülkemize tekrar gelen John Dewey, Hasanoğlan Köy Enstitüsü’nü inceledikten sonra İngiltere ve Amerika’daki konuşmalarında “Benim düşlediğim okullar Türkiye’de Köy Enstitüsü olarak kurulmuştur. Tüm Dünya’nın bu okulları görüp eğitim sistemini, Türklerin kurduğu bu okulları göz önünde bulundurarak yeniden yapılandırması isabet olacaktır.” ifadelerini kullanmıştır (Ata, 2001; Akt. Efendioğlu,

Yorumla
  • Fedal
    Fedal Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl

ders saatleri geçe alınmalı sabahın körünce 6:30 da kalkan cocuk kafası sersem gibi uykulu okula gidiyor ki ben bir kere bile uykumu alıp kafam rahat bir şekilde okula gittiğimi hatırlamıyorum.
    2. olarak 5 gün eğitim varsa 1 günü sadece bedensel aktiviteler 1 günü müziksel aktiviteler olmalı. Diğer 3 gün teori dersleri olmalı.
    Ders saatleri düşürülmeli, çocuklar yarım gününü orada geçirmemeli daha fazla vakitleri kalmalı.
    Son olarak bu sınav senin hayatın lafını kesinlikle çocuklara söylemeyin o çocuk başarısız olursa psikolojik bunalıma girer, daha sınava girmeden bunalımda olur başarısızlık kaygısıyla.

2
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

12

Cevap

15

Cevap

• darkquardian
    darkquardian Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 31%
    +1 yıl

1- Ortaokul veya lise'yi dereceyle bitirmiş öğrencilere büyük bir ödül verilmeli.
    2-Ortaokul öğrencilerine haftada 20 tl lise öğrencilerinede 40 tl verilmeli.
    3- Devamsizlik sınırı olmamalı ama hiç devamsizlik yapmayanlarada ayritetten bir ödül verilmeli.
    4- Kişinin gelecekteki maaşı ilkokuldan üniversiteye kadar başarı seviyesine göre verilmeli.

Şu 4 maddeyi devletimiz bir gerçekleştirsin bakın öğrenciler nasıl önem oluyor. Hatta şu son madde için herkes çalışır. Bence herkes çalıştığı kadar maaş almalı.

1
    0 Yorumla
  • Anony-mous
    Anony-mous Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 39%
    +1 yıl

Herkes liseden itibaren ilgi duyduğu alana yönelmeli ve ona bu ilgi duyduğu alan ile alakalı sorular sorulmalı. Örneğin türkçe öğretmeni olmak isteyen birine matematik soruları sorulmamalı. Böylece herkes başarılı olduğu alanlara yönelir ve sevdiği işi yapar.
    Bana kalırsa sınav yapmak zaten saçmalıkta yani yapacak bişey yok.

1
    0 Yorumla
  • Endless_49
    Endless_49 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    +1 yıl

Sıralama sistemi, günlük hayatta karşımıza çıkmayacak olan konular değiştirilmeli. Herkesin sonucu bireysel olarak yarar sağlıyor, yarış atı misali sıraya sokmaları çok yanlış. Doktor olacak bir kişinin sağlık bilgisi öğrenmesi gerekirken, geometri, fizik gibi derslerden geçiyor olması da büyük saçmalık. Aynı zamanda insanlık eğitimi de verilmeli. Katil doktorlar yetişeceğine, sağlam insanlar yetişsin.

1
    0 Yorumla
  • deadalus
    deadalus Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 50%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 438 cevap paylaştı.

nilhan osmanoğlu çıkıp konuşmuş ya başkanlık okulları olsun yöneticiler tek bir yerde eğitilsin ;) geri kalana da mürit olmasına yetecek eğitim verilmeli ;)
    kadın çıkıp gelip ben sultanım diyebiliyorsa hala ve insanımız bunların etrafında toplanıyorsa eğitim sistemi baya bir değişmeli diyorum ben

2
    0 Yorumla
  • merve8merve
    merve8merve Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27
    +1 yıl

mesela dilci olan bir insana matematik, lys cografyasi gibi işine yaramicak dersler gosterilmemeli, resmen zaman kaybı

1
    0 Yorumla
  • AcıyanKalp2
    AcıyanKalp2 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 63%
    +1 yıl

Bana kalırsa sadece e olmak isteniyorsa ona ait dersler görülmeli. keşke...

2
    0 Yorumla
  • Gilching
    Gilching Takip Et
    Xper 5 Yaş: 50 , eic 63%
    +1 yıl

Cumhuriyetin ilk yillarina bak, köy ensttuleri cevap orda.

2
    0 Yorumla
  • Merve0zlem
    Merve0zlem Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27 , eic 78%
    +1 yıl

öğretmenlerin çoğu değişmeli yetiştirdikleri nesiller ortada sapığı filan artıyor da bu öğretmenler yüzündendir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Eğitim sistemi baştan başa değişmeli ha pardon, sistem mi vardı?

1
    0 Yorumla
  • ByCıLız
    ByCıLız Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 3b cevap paylaştı.

Kimsenin benim gibi evde kalmayacağı bir eğitim sistemi

0
    0 Yorumla
  • aşkadamıdeğilim
    aşkadamıdeğilim Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42
    +1 yıl

bence çocuklara ve gençlere ahlak dersi verilmeli en ince ayrıntısından şimdiki nesil acayip bozuldu, avrupalı olalım derken benliğimiz gitti, her boku yiyorlar, bir an önce değişmezse sistem artık evlilikler çok uzun sürmücek

1
    15 Yorumla
    • darkquardian
      darkquardian
      +1 yıl

şu an ahlak dersi veriliyor zaten.

Yorumla
    • aşkadamıdeğilim
      aşkadamıdeğilim
      +1 yıl

@darkquardian verilmeli zaten

Yorumla
    • darkquardian
      darkquardian
      +1 yıl

Sanki ahlak dersi verilmiyormuş gibi konuştunuz. Onun için söyledim de.

Yorumla
    • aşkadamıdeğilim
      aşkadamıdeğilim
      +1 yıl

@darkquardian veriliyormu sence bence verildiğini sanmıyorum verilse, yeni nesil böyle olmazdı, sizler şu an gençsiniz, inan bana hiç anlamadan benim yaşıma geliceksiniz hemde hızlıca daha dün bende 18 yaşımdaydım dün gibi, ve şimdiki nesil anne baba olucak onların yetiştireceği çocukları tahmin et

Yorumla
    • darkquardian
      darkquardian
      +1 yıl

Sadece bir kişiye bakıp bütün gençleri yargılamanız bana göre oldukça yanlış. Bizim suanki neslimizle sizin neslinizin olduğu döneme bakar mısınız bir? Eşit şartlardamiyiz? Elbette hayır... Bir insanın en büyük düşmanı teknoloji. Ve şuanki nesil teknolojinin fazlasıyla gelişmiş olduğu bir dönem. Teknoloji ile uğraşmaktan ders çalışamiyorlar. Sanal alemde gezerken kapılıyorlar ve gerçek hayattan kopuyorlar. En önemlisi de teknoloji kullanılarak birçok gencin beyni yıkanıyor. Örneğin bizim zamanimizdaki çizgi filmlerde fazlasıyla bilinçaltı mesajı vardı. Sizin döbeminize gelelim. Teknoloji sıfır. Zor ama gayet sağlıklı bir hayat yaşadınız. Ayrıca şu eğitim sistemiyle kaç öğrencinin başarılı olduğu aşıkar. Bir insanın karakteri tabiki eğitimden geçmez. Burda aile terbiyeside önemli bir faktör.

Yorumla
    • aşkadamıdeğilim
      aşkadamıdeğilim
      +1 yıl

@darkquardian doğru söylüyosun ama çoğu genç bozuk şu an, bizim zamanımızda ilk cep telefonu çıktığında almak için aylarca çalıştık, şimdiki nesilde parası olmayandada var, teknoloji büyük düşman farkında değiller, kimse aynı yaşta kalmıcak yıllar çok hızlı geçiyor ama boş geçirecek çok genç var üzülüyor insan, bizim zamanımızda saygı vardı, otobüste yaşlılara hemen yer verirdik, şimdi kıçlarını kaldırmıyorlar gençlerin çoğu

Yorumla
    • darkquardian
      darkquardian
      +1 yıl

Sizde haklısınız. Gerçi sanmıyorum herşeyin yoluna girecegini. Bende şu an söylediğim nesildenim. Ama bahsettiğiniz gençlerle aramda çok fark var. Birazda kişinin kendisiyle alakalı. Herşeyin farkında olup gerçekleri görmek pekte zor değil.

Yorumla
    • aşkadamıdeğilim
      aşkadamıdeğilim
      +1 yıl

@darkquardian senin farklılığın bariz öne çıkıyor ama öyle işte inş düzelir

Yorumla
    • darkquardian
      darkquardian
      +1 yıl

InşALLAH.

Yorumla
    • aşkadamıdeğilim
      aşkadamıdeğilim
      +1 yıl

@darkquardian aferin

Yorumla
    • Sosyalpat
      Sosyalpat
      +1 yıl

Pardon da doğru dürüst ahlak dersi nerede nasıl veriliyor, ben bir şey mi kaçırıyorum?

Yorumla
    • aşkadamıdeğilim
      aşkadamıdeğilim
      +1 yıl

yani değilmi

Yorumla
    • darkquardian
      darkquardian
      +1 yıl

din kültürü ve AHLAK bilgisi. Bu ikisi bir veriliyor.

Yorumla
    • aşkadamıdeğilim
      aşkadamıdeğilim
      +1 yıl

@darkquardian verilse ne olur ne değişiyor türbanlı kızların ağıza alınmıcak sigara içerken laflarını videolarını gördüm

Yorumla
    • Sosyalpat
      Sosyalpat
      +1 yıl

Din kültürü diyoruz ama İslam'dan başka bir şey görmüyoruz, sen o dersin adına Din diyorsan bana hristiyanlıktan budizme kadar her şeyi ayrıntısıyla anlatacaksın o zaman. Ayrıca o derste görülen ahlak ile kurtulamaz bu insanlık

Yorumla
  • -_-RdvnŞmşk
    -_-RdvnŞmşk Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 31%
    +1 yıl

Ohooo liste uzar gider.

2
    0 Yorumla
  • 87burak
    87burak Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl

Şu sınav sistemi değişmeli

2
    4 Yorumla
    • darkquardian
      darkquardian
      +1 yıl

Burdada sen.😂😂

Yorumla
    • 87burak
      87burak
      +1 yıl

@darkquardian beni takip edersen olacağı bu😂

Yorumla
    • darkquardian
      darkquardian
      +1 yıl

Yok bugün hiç girmedim profiline demin burda bir abiyle kısa bir konuşmamız oldu. Bende yorumlara bakarken seni gördüm.

Yorumla
    • 87burak
      87burak
      +1 yıl

@darkquardian hmmmm öyle demek 😊

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Çok açık giyinen kızlar uyanılmalı okula şortla atletle ve sütyensiz gelenler uyarılmalı. Sonra öğretmenlere belirli yasaklar gelmeli sonra ve saha daha anlatamam şimdi.

0
    11 Yorumla
    • Sosyalpat
      Sosyalpat
      +1 yıl

İsteyen istediği gibi gider okula, o konuya girmeyelim istersen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tamam o zaman istediği istediğiyle yatar. Senin kocan gidip başkasının kiyle yatar aende başkasının kocasıyla yatarsın evet girmeyelim o konulara.

Yorumla
    • Sosyalpat
      Sosyalpat
      +1 yıl

Kıyafet konusundan nasıl yatmaya getirdin sen ben anladım

Yorumla
    • Sosyalpat
      Sosyalpat
      +1 yıl

*anlamadım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Anlamadıysa anlatamam sana eksik bilgi sahiplisin. Boş işlerle zamanını öldüreceğine git biraz düzgün şeyler araştırda bak gör ne olduğunu.

Yorumla
    • Sosyalpat
      Sosyalpat
      +1 yıl

Ya sizin gibi şöyle mantıklı bir cevap bulamayınca kıvıranlara hayranım varya, nasıl bu kadar hızlı kıvırabiliyorsunuz?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yok gerçekten de uğraşamam seninle bacı anlayacak bir zihniyetin de yok. Sana bekçilik yapamam anlıyormusun kıvırdığım fılan yok sadece deymezsin kpnuşmaya. Okullar da olur açık kıyafet sonucu öğrenci öğretmen ilişkileri kız giyinir öyle hoca için işte erkekler için sonra hocaya denk gelir son ytaktır anlamsız deme anlamı çok daha da mesaj yorum yapma uğraşamam cidden. Anlamıyorsunuz konuşuyorsunuz tabi dediğiminde yanılan konuları var ama siz sadece resmin bir kısmına bakıyorsunuz görmek istediğiniz görüyorsunuz gerisi silip atıyorsunuz.

Yorumla
    • Sosyalpat
      Sosyalpat
      +1 yıl

Öğretmen öğrenciye tecavüz ediyor öğrenci suçlu. Senin zihniyetine sokayım bacım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Şimdi kim kıvırıyor gör. canım döl israfı aç orruspu çocuğuuuu bak bu sitede kaç kişi öğretmenine aşık öğretmeniyle yagmak istiyor sende onların arasındasındır kesin siikikk kız istiyince öğretmeninn kucağına orurunca tecavüz olmuyor öğretmen yapıncamı tecavüz oluyor? Ananı bacını bilip bilmeden ne konuşup küfür ediyorsun. Kız 16 yaşında periscope de soyunuyor periscope tecavüz mü etmiş oluyor. Amcııksalatasına bak ya. Bilip bilmeden konuşan döl ısrafıı kız hocası için giyiniyor onunla çıkmak istiyor baştan çıkarıyor yatağ kadar götürüyor bu siktığım fahisesi gelip burada etten boktaan bahsediyorr. Kaltak al bu kelimeleri sülalene yerleştir. Hadi baybayyy.

Yorumla
    • Sosyalpat
      Sosyalpat
      +1 yıl

Kendine yakışanı yaptın. Teşekkürler elime böyle bir firsat verdiğin için

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aynen al defol git. Önce söylersin sonra yaparsın.

Yorumla
  • Darkquen
    Darkquen Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Komple eğitim sistemi

2
    0 Yorumla
  • artukbeyi
    artukbeyi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31
    +1 yıl

karma eğitim yerine İslami açıdan uygun medrese sisteminde eğitim verilmeli.. hiç bir balık uçmaya hiç bir kuş yüzmeye zorlanamaz..

2
    6 Yorumla
    • gltknogretmen
      gltknogretmen
      +1 yıl

Karma eğitim yapmayan islam ülkeleri uzayda koloni mi kurdu?

Yorumla
    • Sosyalpat
      Sosyalpat
      +1 yıl

İslam'la pek bir yere gelebileceğimizi zannetmiyorum

Yorumla
    • gltknogretmen
      gltknogretmen
      +1 yıl

Sorun islamda değil, sorun bizim ıslami kendimize göre kullanmamizda

Yorumla
    • artukbeyi
      artukbeyi
      +1 yıl

uzaya koloni kuracak olanlar İslam'ın kitabını okuyarak yola çıktı ve inanıyorum ki evrenin sırlarını da bu şekilde çözecekler. Bizim kitabımızı gayri müslimler anlıyor okuyor yola çıkıyor da bizim anlamamamızı düşünmen, daha yola koyulmadan bu yol bitmez demektir. Diğer ülkeler kendileri arasında sacmalasin biz Türkiye olarak bu işi yapalım çok mu zarar gelir?

Yorumla
    • Sosyalpat
      Sosyalpat
      +1 yıl

Kendini avutma yöntemini sevdim. Yaratıcısın

Yorumla
    • artukbeyi
      artukbeyi
      +1 yıl

işine gelmeyince söyleyecek lafın kalmayınca anca böyle dersin 😃

Yorumla
  • eastern1
    eastern1 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 30%
    +1 yıl

En baştan değişmeli bence..

0
    0 Yorumla
  • Nursemira
    Nursemira Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27 , eic 64%
    +1 yıl

Sınav sistemi değişmeli

0
    0 Yorumla
  • NonUnendless
    NonUnendless Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 46%
    +1 yıl

Piyasaya çalışılmalı.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

komple hükümete format atamıyormuyuz hocam?

0
    1 Yorumla
    • Sosyalpat
      Sosyalpat
      +1 yıl

Keşke

Yorumla
  • Blueameer
    Blueameer Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Zihniyet değişmeli!

2
    0 Yorumla
  • KorkutAta
    KorkutAta Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Yeter ulan artık bir şey değişmesinn.

0
    13 Yorumla
    • Sosyalpat
      Sosyalpat
      +1 yıl

Eğitim sistemi değişirse bunca şey değişmek zorunda kalmazdı ki zaten

Yorumla
    • KorkutAta
      KorkutAta
      +1 yıl

Hepiniz değişin her şey değişsin mk

Yorumla
    • KorkutAta
      KorkutAta
      +1 yıl

Özellikle sen değiş sosyal pat ne yaw😐

Yorumla
    • Sosyalpat
      Sosyalpat
      +1 yıl

Sosyopat hastalığını bilmiyorsun sanırım. Bu hastalığın adından türettim ve bence gayet güzel yane 😂

Yorumla
    • KorkutAta
      KorkutAta
      +1 yıl

Hasta mısın 😁

Yorumla
    • Sosyalpat
      Sosyalpat
      +1 yıl

Hayır degilim, psikolojiye merağım var sadece

Yorumla
    • KorkutAta
      KorkutAta
      +1 yıl

Ben hastayım

Yorumla
    • Sosyalpat
      Sosyalpat
      +1 yıl

Fark ettim 😂 -şaka alınma-

Yorumla
    • KorkutAta
      KorkutAta
      +1 yıl

İyileştirsene

Yorumla
    • Sosyalpat
      Sosyalpat
      +1 yıl

iki dakka yürümeden dursanız kişke

Yorumla
    • KorkutAta
      KorkutAta
      +1 yıl

Yürümedim. Sosyopatım

Yorumla
    • Sosyalpat
      Sosyalpat
      +1 yıl

Peki

Yorumla
    • KorkutAta
      KorkutAta
      +1 yıl

Cadı

Yorumla
  • aklınnerede
    aklınnerede Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39
    +1 yıl

En başından mülakat kaldırılmalı.

0
    0 Yorumla
  • dilekba
    dilekba Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27 , eic 31%
    +1 yıl

Bastan sona

0
    0 Yorumla
  • sagocu44
    sagocu44 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 36 , eic 61%
    +1 yıl

sistem ;)

0
    0 Yorumla
  • Dürdaaaaaaneeeeee
    Dürdaaaaaaneeeeee Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Sınavlarrrrrr

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Hersey degismeli

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Sizce Eğitim Sisteminde Neler Değişmeli?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sizce eğitim sisteminde en çok ne değişmeli? 8 cevap verildi
Eğitim sisteminde geliştirilmesi veya değiştirilmesi gereken şeyler sizce nelerdir? 30 cevap verildi
Eğitim sisteminde neyi değiştirmek isterdin? 6 cevap verildi
Ülkemizdeki eğitim sistemi değişir mi? 11 cevap verildi
Eğitim sistemi sizce nasıl düzelir? 10 cevap verildi
Eğitim sistemimiz nasil düzelebilir sizce? 11 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Mükemmel biri misiniz?
  • Saplı banyo lifleri kullanır mısınız?
  • Sevgiliniz size “Ay ne çirkinsin” dese tepkiniz ne olur?
  • Aşk değiştirir mi?
  • Gün içerisinde yaklaşık ne kadar süre internettesiniz?
  • “Su içsem yarıyor” diyor musunuz?
  • Askılı giyinir misiniz?
  • Üniversite diploması gerçekten iş bulmanın tek yolu mu? Yoksa başarı için farklı anahtarlar mı gerekiyor?
  • Kitap kültürünüz var mı? Ne kadar kitap okudunuz?
  • Kadınların emeği ile yaptığı bir giysiyi giyer misiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨