Neden iş bulamiyorum?

Arkadaşlar merhaba ben doğma büyüme İstanbullu bir arkadaşım. Marmara İngilizce işletme bölümünden 2 sene önce mezun oldum, fakat okurken de pek staj yapmamamin etkisiyle ,1 sene mezun olduktan sonra iş bulamadım, sonra baktım kariyernet falan hiçbir yerden olmuyor, gazete aldım gazeteden gayrimenkul satış danışmanlığı işini buldum, bana uymasa da en azından tecrübem olsun diye baktım, orda 4ay çok beter bir mudurden işitmedgm hakaret kalmadı, yine sabrettim fakat onlar da bu darbeci şirketlerden çıktı, işsiz kaldım, eylülden beri bostayim yine gayrimenkul denedim fakat 4-5 şirkete gittim hepsi büyük yerdi hiçbiri beni tecrübem yüzünden almadı. Şu an birkaç haftadır üniversite kariyer günlerine gittim ik yetkililerine cv falan gönderdim kimseden geri dönüş yok. Linkedin deseniz oda hepten iş bulma kurumuna dönmüş ordan da birşey çıkacağını sanmam. Baska nasıl iş bulunur bilemedim, gittiğim konferanslarda en yüksek düzeye gelmiş kişilerle bile aynı bölümden mezunum fakat ben okuduğumdan beri sans hiç yüzüme gülmedi, o kadar yabancı dille okumaya uğraştım hocaların kaprisini çektim ne okudugumun hayrını görebildim nede gencligimin görebiliyorum,28 yaşına gircem bir tane ciddi anlamda yüzüme bakan yok, her konudan bunalımdayim. Simdiden cevap veren arkadaşlara tesekkurler
Neden iş bulamiyorum?