Yemin ederim mi isyan edeceğim Artık. 😭 Dün annem bile boş ver iş arama seni işe almıyorlar dedi. 😭 Evdekiler bile umudu kesti seni işe almıyorlar dedi bu bence çok ağır bir cümle. O kadar fazla iş arıyorum ki bende yoruldum artık aramaktan yeterr. Neden olmuyor ❓ Neden ben iş bulamıyorum ❓ Nerde hata yapıyorum ❓ 33 yaşımda olduğum için mi ❓ 20li yaşlarım boyunca Hastalığımdan dolayı uzun süre işlerimde devam etmedim için mi. Yollarda 🌌 iş aramaktan bir dünya param 💰 gitti. Eminim benim ℹ️ gibi olan bir sürü insan vardır. Çevremdekiler ya evleniyor ya da kariyer yapıyor ben çok boş bir hayat yaşıyorum ve artık çok sıkıldım. Benim engel raporum vardı iş 🕴 bulamıyorum diye raporu kaldırmıştım e-devlette yüzde 24 kalmış tam aradayım yani 40 olması lazım şimdi de raporun olsa sana iş buluruz bulursun diyorlar herkes işine geldiği gibi. 😢 Hiç ummadığım insanlar bile evlendi o derece.
Emin ol ki öyle konuşmuyoruz gayet saygılı davranıyoruz gayet güzel yollarla arıyoruz ama sen inatla biz iş bulamadığımız galde iş var dersen nasıl bir tavır gösterebiliriz
Market ve satış Kısacası mağazacılık işinden o kadar bıktım ki ben daha çok Gıda Ambalaj ecza deposu sektörü gibi fabrika işi arıyorum ben bursada yaşıyorum tekstil fazla ama benim oksijen sorunum var Tekstil sektöründe çalışamıyorum soğuk havadar fabrikalar olması lazım.
Bende bursadayim üstelik Üniversite mezunuyum 4 yıllık + dil biliyorum bir sürü belgem var bulamıyorum hepsine basvuruyorum haklı bu arada boş yorum yapma
Biz neden göremiyoruz herzaman yazıyorum ve hergun iskura ve MEB gidiyorum isyerlerinede gidiyorum dolu diyorlar ilanda görmüyorum senelerdir öğretmenlik gruplarindayim ilanlara bakıyorum yok
@İsimsizdost16 Üniversite mezunu ve dil bildiğinize inanmıyorum. Bir üniversite mezunu bu şekilde cümle kurmaz, saygılı olur. Yardımcı olabileceklere teşekkür eder. Siz Her hangi bir okul mezunu değilsiniz.
Size yalan mi söylüycem asıl sizin üslubunuz hoş değil diplomamı atayım görün isterseniz + tercümanlık belgemi ozaman kim haklı ve haksız görürsünüz üsluba bak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Evlenme olayını çok takma bence , ben de bekarım. Onun dışında ne tür bi iş ariyosun ve daha önce nasıl bir işte çalıştın
Satış Perakende çağrı merkezi
Çağrı merkezi konusunda bı sürü yer eleman ariyo , yaşı 40 in üzerinde olanı bile aliyolar, vazgeçme bence denemeye devam et
Çağrı merkezi dönmüyor ne kadar yere başvurduysam
@İsimsizdost16 başvuruyu nasıl yapıyorsunuz bu önemli, onlinesa dönmeyebilirler
Yüzyüze gidiyorum online her türlü yapıyorum iskurada gidiyorum iş yok diyorlar şimdi boş yapma
@İsimsizdost16 boş yapan sensin kardeşim gittiğinde de böyle konusuyosan demek ki almamaları normal
Emin ol ki öyle konuşmuyoruz gayet saygılı davranıyoruz gayet güzel yollarla arıyoruz ama sen inatla biz iş bulamadığımız galde iş var dersen nasıl bir tavır gösterebiliriz
İşte diyorum ki vazgeçmeyin, saygısızca konuşmaya kimsenin hakkı yok
Siz aylardır iş aradığımız halde iş var diye inatla iş var derseniz saygısız olan Sizsiniz biz değil yok işte ya yok yok
Ne haliniz varsa görün o zaman , yok dedikçe bulamayacaksınız, ben de geçtim o yollardan sonunda buldum, iyi şanslar ne diyim
Türkiye'de iş bulmak ciddi bir problem özellikle küçük şehirlerde anlıyorum sizi canınızı sıkmayın, su akar yolunu bulur.
Bursa'da yaşıyorum ben küçükte değil
Alanınız ne peki 🤔
Üniv okumadım Ben
O zaman müşteri hizmetleri deneyin derim 🤔
Hep satış alanında çalıştım market satış ya müşteri Hizmetleri ya tekstil dışı bir yer arıyorum
Zaten
Müşteri hizmetleri veya çağrı merkezini bende çok istiyorum ama 33 yaşından sonra olur mu ki
Bir deneyin belki olur online işler de 😎
Ya ama o tür ilanlar karşıma çıkmadan nasıl başvuru yapcam ki
Aaa bende Bursa'da yaşıyorum iş bulamıyorum üstelik 4 yıllık mezunum
4 yıllık mezun iken ciddi misin
Maalesef ciddiyim ciddi olmak istemezdim üstelik ikinci üniversite okudum + dil var ve bir sürü belgeye sahibim yine işsizim
Ben de iş aradım bulduğum da işlem izin vermiyor ve genelde evden iş bakarım ve çoğu da laptop veya bilgisayar istiyor ve o yüzden de olmuyor
Farklı alanlara bak istersen bir sürü iş ilanı var İstanbul'da yaşadığın sehirle alakalı olabilir
İstanbul'da yaşamıyorum bursada yaşıyorum bir sürü iş ilanı olduğunu bende biliyorum Başvuruyorum ama hepsi olumsuz oluyor.
İnşallah biri olur
Bursa'da bende yaşıyorum anlıyorum sözde büyük şehir
@İsimsizdost16 evet büyük şehir iş nasil olmaz ya
Torpil dönüyor
@İsimsizdost16 olabilir nerde dönmüyor ki
Öğretmenlikte daha fazla dönüyor ama
@İsimsizdost16 öğretmen misin
Evet
@İsimsizdost16 okulda sinnherhalde
Piyasa çok durgun kimse maliyeti artırmak istemiyor, tanıdık olmadan zor iş bulmak
Tanıdık yok
Tam olarak ne işi arıyorsun peki
Market ve satış Kısacası mağazacılık işinden o kadar bıktım ki ben daha çok Gıda Ambalaj ecza deposu sektörü gibi fabrika işi arıyorum ben bursada yaşıyorum tekstil fazla ama benim oksijen sorunum var Tekstil sektöründe çalışamıyorum soğuk havadar fabrikalar olması lazım.
Baristalık yapabileceğini düşünüyorsan, oraya da yönelebilirsin. İş bulma imkanı daha fazla.
Bunlar bile öldüyse ben öğretmenlikte zor bulurum sanırım
@İsimsizdost16 umarım bulursun
Basvurunu kendi meslegin ya da becerilerine uygun yapmalisin beklentilerini asiri ukari tutmamalisin.
Öyle yapıyoruz yine yok
Bursa'da İş çok her yerde ilanlar var, Bir sürü var, siz nasıl iş ararsınız bilemem.
Yok yok yok yok
Her gün görüyorum ben
Bende bursadayim üstelik Üniversite mezunuyum 4 yıllık + dil biliyorum bir sürü belgem var bulamıyorum hepsine basvuruyorum haklı bu arada boş yorum yapma
Biz neden göremiyoruz herzaman yazıyorum ve hergun iskura ve MEB gidiyorum isyerlerinede gidiyorum dolu diyorlar ilanda görmüyorum senelerdir öğretmenlik gruplarindayim ilanlara bakıyorum yok
@İsimsizdost16 Üniversite mezunu ve dil bildiğinize inanmıyorum. Bir üniversite mezunu bu şekilde cümle kurmaz, saygılı olur. Yardımcı olabileceklere teşekkür eder. Siz Her hangi bir okul mezunu değilsiniz.
Size yalan mi söylüycem asıl sizin üslubunuz hoş değil diplomamı atayım görün isterseniz + tercümanlık belgemi ozaman kim haklı ve haksız görürsünüz üsluba bak
Gizli üyelikten çıkın diploma resmimi+ dil belgemi göstereyim görün oradan bana iftira atmanız hoş değil gizli üye olup
@İsimsizdost16 İftira atmayı sevmem.
Özellikle insanlara faydalı olmaya çalışıyorum. Kötü bir uslup yoktuki bende
Mesajlarını iyi oku nasıl kötü bir uslup yoktu
@İsimsizdost16 Bunca yıl tecrübeme göre ve yaşadıklarıma göre sizden daha düzgün okuyabilme yeteneğim var
Ya bak gerçekten kriz var ondan yani bide kariyer. Net var oraya bak
Ne istiyon kasiyerlikmi
Yok artık fabrika istemiyorum ama tekstil dışında
Nerde yaşıyorsun ve markette çalışır mısın?
iş seçme bulaşık yıkamada olsa çalış
Türkiye de iş bulmak çok zor ya
Kimseye güvenme :) bence bulursun ne mezunusun
Şehrinin etkisi olabilir hangi şehir
hangi alanda iş bakıyorsun
Nasibin seni bulur
Nerde yasıyosun
Ne iş arıyorsunki?