• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Eğitim & Kariyer

Eşler arasındaki maaş ve eğitim düzeyi farkı evlilikte sorun yaratır mı?

solidum
solidum Takip Et
Yoda Yaş: 34
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
28
Yapay Zekaya Sor
Eşler arasındaki maaş ve eğitim düzeyi farkı, evliliğin ileriki yıllarında sorun yaratır mı?
Eşler arasındaki maaş ve eğitim düzeyi farkı, evliliğin ileriki yıllarında sorun yaratır mı?
Eşler arasındaki maaş ve eğitim düzeyi farkı evlilikte sorun yaratır mı?
Eğitim Soruları Maaş Soruları Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
10 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• khalsa
    khalsa Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 65%
    +1 yıl

Soru gzel bir soru ancak bu forumdaki kişilerin kaçı bırakalım evliliği, flörtle aşkı bile ayırt edemeyen bir çoğunluktan, çok genç bir kesimden oluşuyor.

Benim düşüncem ise şu;
    Ne evlilik de ne de bir ilişki de tahsilin de maddi gelirin de bir önemi olmamalıdır. Düzgün karakterlere sahip, birey olarak olgunlaşmış, egodan, kibirden ve bir çok davranışsal sorundan arınmış iki bireyin evliliğinde bu konuların lafı dahi açılmaz, açılmamalı.
    Ama gel gelelim ki malesef ve malesef ki günümüzde bizim gibi henüz bireylerinin belli bir olgunluga erişmediği toplumlarda insanların cebindeki para ve tahsilleri bırakalım evliliği daha ilişki aşamasında dahi ayırt edici bir nitelik gibi algılanıyor. Aşkın olduğu bir yuva da tek bir kuruşun dahi lafı geçmediği gibi tahsilin de lafı geçmez. Okunan okulla bitirilen üniversiteyle kişinin bilgisi aynı orantılı olmuyor. Kimisi doktorasını dahi yapıp sosyal hayatta ve ilişkilerindeki sohbetlerde öyle bir konusur ki bu nasıl ilkokulu dahi bitirmiş dersiniz. Kimi de vardır ki ilkokul mezunudur ama kendini yetiştirmiş, kitaplar okumuş, araştırmalar yapmış hayatı farklı şekilde tecrübe etmiş ve bir çok konuda bilgi sahibidir. Bu kişiyle de sohbete doyamazsınız, size hep bir şeyler katar.
    Maaş ve eğitim düzeyi farkı sadece sevginin olmadığı görücü usulü gibi evliliklerde olur. Bu tür evliliklerde de meydana gelecek çocuk/çocuklar da malesef ileri ki hayatlarında birçok yönden eksik kaldıkları, sevgisiz ve saygısız bir ailede büyüdükleri için zamanla ego ve kibir onları da esir alıyor.

Bir insan asla ama asla karşısındaki kim olursa olsun tahsili ve geliriyle yargılamamalı, onu küçük görmemeli. Çünkü bu durumda karşısında ki insan hiç bir zaman kendi benliğini kabul edip yaptığı işten ya da çevresindeki insanlarla mutlu olamaz, hayatı her zaman kendisini küçük görerek eksik görerek yaşar, bu da onun başarısızlıgına sebep olur.

3
    7 Yorumla
    • solidum
      solidum
      +1 yıl

Keşke herkes böyle düşünse.

Yorumla
    • khalsa
      khalsa
      +1 yıl

@Seeec ah be küçüğüm.

Yorumla
    • khalsa
      khalsa
      +1 yıl

@Seeec bu kadar küçük görme kendini ve burdaki insanları.

Yorumla
    • solidum
      solidum
      +1 yıl

@Seeec abartma istersen, NASA'da görev yapan bir bilim adamı değil =))

Yorumla
    • Seeec
      Seeec
      +1 yıl

Apla yorumlarimi niye kaldiriyorsun 😩😬

Yorumla
    • solidum
      solidum
      +1 yıl

@Seeec "Apla" ne Allah aşkına, güzel Türkçemizi katletmeyelim ablam :D Kuralları ihmal etme bende kaldırmayım =)) neyse iyi akşamlar

Yorumla
    • solidum
      solidum
      +1 yıl

kaldırmayayım*

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Yarasa18
    Yarasa18 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 76%
    +1 yıl

Gerçekleri duymak ister misiniz? EVET yaratır.. Bir kere sevdiğin kişiye açılırken sorun olur bu. İşte o çk zengin kabul eder mi gibisinden. İkincisi zengin erkek veya kadın da kendisi gibi birini ister yani Çulsuz cahil bir insanla birlikte olmayı istemez. Özellikle erkekler, hoşlandığı zengin bir kadınsa o isten elini ayağını çeker bu iş olmaz der. Kadınlarda erkeğinin en iyi olmasını ister bunu yorumlardaki beğenilerden de anlıyoruz. Sorun olmaz yorumuna en çok beğeni atan kadınlar mesela. Erkek her daim bir tık üstte olmalı sebebi ise erkek kadının kavga zamanlarında bunu yüzüne vurmasından çekinir ve gururuna yediremez yeri gelir boşar. Çünkü evin gelir giderlerinde hakimiyeti eline almak ister evde sözünün geçmesini ister. Kadınlar da böyle erkek ister kendilerine zaten. Erkek psikolojisi ile alakalı bir durumdur bu ve yüzde yüz gerçektir. Ben dünyada hiç bir erkeğin maddi durumu kadından düşük olan evlilik görmedim varsa tek tük istisnai durumlar var ama erkek zengin kadın Çulsuz olsa bile milyonlarca örnek verebilirim bu tarz evliliklere. Benim Görüşüm Erkek bir tık kadından üstün olmalı bu durumda.. Feministler yorum atmasın...

2
    1 Yorumla
    • Ümitsixzzzz
      Ümitsixzzzz
      +1 yıl

Haklısınız sonuna kadar.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Burda şimdi fark yaratır diyen kızlar da olmuş, eşim zengin olsun ağzıma etsin diyen erkekte.
    Genelde böyle durumlarda erkek üst seviyede olduğunda nedense fark yaratır diyen kızlarımız hiç bu durumu problem etmiyor. Bunu maddi anlamda değil eğitim anlamında da diyorum. Erkek master yapmış iyi bir konumda. Kız ilkokul mezunu tanışınca hemen eline kitaplar, makaleler, ondan eksik kalmamak için elinden geleni yapıp bir anda araştırma geliştirme kurdu kesiliyorlar. Neden? Cevap belli yamanmak için. Keza erkekte öyle kadın bir tık üstte oldu mu adam kültür gurusu, kibarlık abidesi kesiliyor.
    Günümüz ilişkilerinde durum bundan ibaret. Aslında biri diğerinden az almış çok almış onun maaşı benden fazlaymış benimki ondan azmış gibi şeyler ahlaklı mantıklı ve gerçekten seven insan için problem değil. Bu durum eğitim seviyesinde de aynı şekide. Eğer çiftlerden biri diğerinden daha üstün ise bilgi birikimi olarak onu eğitir geliştirir, iyi olması için çabalar. Toplumsal olarak biri diğerini rezil ediyorsa kör cahilse o zaman durum vahim ancak ki şu an isteyen kimse cahilde değil, bilgisiz de değil.

1
    0 Yorumla
  • Florencio
    Florencio Takip Et
    Bilge Yaş: 34
    +1 yıl

Hayır olmaz

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

147

Cevap

188

Cevap

• MetaProlol
    MetaProlol Takip Et
    Guru Yaş: 49 , eic 53%
    +1 yıl

Cevaplara baktım da çoğunluğu 20'li yaş gurubundan, genele vurursak daha baba parasıyla hayat sürdüren kesim. Evlilik ve flört olayının farkını anlayamayacak seviyede hayat tecrübeleri var.
    Evlilik öyle bir müessesedir ki çiftler birbirlerinin geliri, kaşı, gözü, uzuvları için yuva kurmazlar. En azından mantıklı yaşayan bireyler adına konuşuyorum. Maddiyat dünyanın en hakiki yaşam şartı olsa bile, asla o kapıdan içerideki yaşanan hayatın ayrılık sebebi olmamalıdır. Bireyler hali hazırda evlilik kararı alırken karşısındaki adayın tahsili, mesleği, kazancı, iyi-kötü huylarını bilir ve ona göre adayı kabul ederler. Asla "Ben maaşını bilmiyordum, tahsilinin şu olduğunu bilsem evlenmezdim, aman pek de cahilmiş, geri kafalı işte yanıma yakışmıyor" vs. vs türevindeki konuşmaları yapacak hakka sahip olamazlar. En azından GÖRÜCÜ usulü evlilik yapmamışlar ise. Zaten o tarz bir evlilik yapan bayanın da eşine tahsil ve kazanç üzerinden konuşacak yetisi olmaz, malum o tarz evliliklerde neler yaşandığını hepimiz biliriz.
    Gel gelelim öyle insanlar vardır ki, ilkokul mezunu olmalarına rağmen sohbet etmeye başlasanız şaşarsınız iktisat mezunu mu yoksa siyasal mı diye. Öylesi de vardır ki bırakın lisans programını, üzerine Cambridge'den doktorası bile olsa odun mu odundur. Önemli olan bana kalırsa insanın kendini yetiştirebilmiş, egolarından arınmış birey haline gelebilmesidir, yoksa eğitim de hikaye gelir de. Ülkemize bakacak olursanız zaten kimlerin hangi makamlarda hangi tahsillerle oturduğu paradoksu aşikardır. Bakanın counter strike uzmanı oğlu başdanışmanlık yapmakta gibisinden haber linki atardım ama gerek duymuyorum isteyen araştırabilir, bu haber türevinde fazlasıyla örnekler mevcuttur son 15 yıla dair..
    ++

1
    1 Yorumla
    • MetaProlol
      MetaProlol
      +1 yıl

Gel gelelim senin sorunun özetine;
      Az yukarıda yazdığım gibi, kendini her türlü egosundan arındırmış, hatasıyla kusuruyla, duygusuyla düşüncesiyle birbirine eş olmayı kabul etmiş insanlar için ne tahsilin önemi vardır ne de gelirin. Ne de olsa o evden içeri girdiklerinde ikisi de eşittir ya da en azından eşit olmalıdır. Bunu yapamayacak çiftler arasında ileride sorun çıkar diyemeyiz zaten sorun vardır, sadece onlar şimdilik öteliyordur tabiri caizse.
      Gördüğünüz ayrılıkların sebebi eğer ki gelir ve tahsil ise asla inanmayın, sebebi esasen egolarıdır. Etraftan gelen gaz da buna eklenir ise tadından yenmez ayakları yere basmayan taraf adına. Başlar hemen eşini aşağılamaya, kategorize etmeye, başkaları ile kıyaslamaya...
      İşte mantık evliliği dedikleri de buna dayanır, ilk önce mantıklarınız evlenecek anlaşacak, sonra kalpleriniz zaten birbirinin olur.
      Daha yazılacak çok cümle var ama, kim duyar kime değer diye düşünüyorum. Umarım saçma boşanmaların önüne geçer yazdıklarım

Yorumla
  • PesimOptimist
    PesimOptimist Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 32%
    +1 yıl

Abim ilk okul mezunu yengem ünüversite yüksek lisans mezunu hiç bir sorunları yok.
    Birtana kızları var
    Bu ayrımcılık dinimizde yok bu tamamen insanların aç gözlülüyle alkalı bir durum.
    Bir de aileler benim kızım doktora gitsin mühendise gitsin asgari öçretle çalışsalar ozaman bak bakalım doktoro mühendise kız veriyorlarmı. Bizim millet cıkarcı millet hep bunu isterler; "desinler" benim damat doktor desinler benim damat zengin desinler. Hep desinler.
    Dinimizde kimse kimseden üstün değildir.
    Üstünlük gören ve üstük taslayının müslümanlığından şüpe duyarım. Net

7
    5 Yorumla
    • Okeyindörtlüsü
      Okeyindörtlüsü
      +1 yıl

👏👏👏👏✋ en güzel cevap olmuş

Yorumla
    • Okeyindörtlüsü
      Okeyindörtlüsü
      +1 yıl

Millet onu desin bunu desin damat zengin desin damat şurada şu Villası var Kimin Umrunda
      Bu zamanda kimse Aç kalmıyor asla küçümsemiyorum ama insan gider Kağıt toplar yine aç kalmaz iki insan birbirini gerçekten seviyorsa birbirleriyle kusurlarını görmez

Yorumla
    • PesimOptimist
      PesimOptimist
      +1 yıl

@Okeyindörtlüsü he bu arada abim de açıktan okuyor 2 yıllık ünüversiteyi bitirdi şimdi açikta 2'ci üversiteyi bitirip 4 yılla tamamlamayı düşünüyor.
      İnsanlar gerçekten çok ön yargı inan bana😊

Yorumla
    • Okeyindörtlüsü
      Okeyindörtlüsü
      +1 yıl

Evet Evet hepsi öyle

Yorumla
    • PesimOptimist
      PesimOptimist
      +1 yıl

@Okeyindörtlüsü paraya tapan insanlar ben elhadürillah müslümanım diyor ya ben ona şaşırıyorum yemin ediyorum.

Yorumla
  • Mandarinia
    Mandarinia Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 50%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 498 cevap paylaştı.

Her türlü kıymetli duygu, düşünce ve değerin şu para ve mevki makam karşısında domino taşları gibi sırayla düşmesi ne acı!
    Ne yazıktır ki, bu ülkede gönlü bir olan bir doktor ve bir asgari ücretli çalışan sırf bu mevki makam ve paranın dengesi yüzünden birleşemez. Birleştirmezler çünkü...
    İzin vermezler!
    Bir yandan aile, öte yandan yakın arkadaşlar ve iş çevresi hep o bilindik sözü yineler:
    "O senin dengin değil"
    Her ne kadar filmlerde dizilerde ve masallarda adı var kendi yok olan o mucize ilişki var olsa da gerçek hayatta maalesef hep bir imkansızlık ibaresi olarak yükselir.

1
    0 Yorumla
  • AhuRanİ
    AhuRanİ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

Gerçek sevginin karşısında bu kriterlerin hiç biri duramaz, mesafeler engel olamaz, aileler engel olamaz. Gerçekten hayatını paylaşmayı istediğin biri varsa ve aynı duygularda onda varsa ne olursa olsun biraraya gelinir. Mal mülk para bunlar boş. Çok sevdiğim bir arkadaşım kendisi ev temizliği yapıyor eşi üniversite mezunu olmasına rağmen taşeron işçi olarak çalışıyor kendi hallerinde gül gibi geçinip gidiyorlar. İşinden çok yoruluyor ama bir gün şartları için eşine ya da ailesine hayiflandigini görmedim. Zatrn yanınizda siziseven değer veren biri olduktan sonra hayakta daha sıkı sariliyorsunuz. Bunu idrak edebilir bireylerin evliliği ne paraya kurban gider, ne aileye, ne hastalığa ne de başka yaşam şartlarına, sorunlara..

0
    0 Yorumla
  • HayalPerestSc
    HayalPerestSc Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 66%
    +1 yıl

Maaş farkı sorun yaratmaz ama eğitim düzeyi farkı istisnalar haricinde kesinlikle sorun yaratır.

Misal mehmet çok daha gelişmiiş derecede düşünürken , selenin sorgulamadan basit bir düşünce sistemine sahip olması , 2 si arasında büyük tartışmalar doğurabilir. ya da mehmet bir süre sonra evet diye geçiştirmeye başlayabilir takmaz bile eşini düşünsenize eş ya , takılmazsa o evlilik olur mu
    Kesinlikle eğitim düzeyi fark oluşturur

3
    0 Yorumla
  • 1-Floki-1
    1-Floki-1 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 41%
    +1 yıl

Kişisine göre değişir... Eğitim... Ailesi... Okuduğu kitap sayısı cinsi vs vs taaaa nereye kadar ama zaten türkse o imkansız... En ii meslekleri aynı olanlar evlensin meslea matçısın matçı bir bayan bulman ortak paydayı genişletip eşitliği arttırır... Yani dengede biraz önemli. Evlenmek lazım yanlız keainlikle. Yoksa tek ölüraün e0 dan sonra ne erkek yanaşır evlenmeye bir kadınla ne de kadın. O zaman kadar kimin penisi vajinası bir birine girmiş belli olmaz...

2
    0 Yorumla
  • herşeyaşkımiçin
    herşeyaşkımiçin Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 38%
    +1 yıl

kişilerin karakterlerine bağlı bir durum bnce , eğitim düzeyi farklı bile olsa karşıdaki yetiştirdiyse kndisini illa bir üniversite bitirmesine gerek yok sorun olcağını düşünmüyorum. Evliliktede senin paran benim param lafı olmaması lazım ortak hayat sonuçta bunlar çok yanlış sözler olur , her şey birlikte paylaşılmalı yaşanmalı iyi günde kötü günde..

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Yaratmaz normalde. Ama bir taraf bunu üstünlük olarak görüp her fırsatta dile getiriyorsa sıkıntı yaratır.
    Yoksa çoğu insan eşinin daha iyi olmasını ister. Benden eğitimli olmasını şahsen ben isterim.

26
    1 Yorumla
    • Perfecttooo
      Perfecttooo
      +1 yıl

Bence bunu eic seçmelisin 👍🏻

Yorumla
  • TearsOfDewiL
    TearsOfDewiL Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 45%
    +1 yıl

Yaratır, bu nesnel bir sorun, kesinlikle öznel değil. En yakın örnek kendi annem ve babam.. Çevremde gördüğüm birçok örnek evlilik ver buna. Bu matematik problemi gibi bişey, 2*2=4. Bir evlilikte sosyoekonomik denge yoksa o evlilik topal ördeğe benzer.

1
    0 Yorumla
  • IV_injection
    IV_injection Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 74%
    +1 yıl

Bence kesinlikle yaratır. Ben bunun önyargısıyla yaklaşmam karşımdaki insana ama o eğer komplekse girerse ki genelde giriyorlar özgüvensizliği benim için de problem olur. Özellikle eğitim düzeyi çok önemli benim için maddiyat zaten onunla korelasyon içindedir. Yanımda benden daha iyi bir statüde bir erkek görmek isterim

1
    0 Yorumla
  • 8x8x8x8x
    8x8x8x8x Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41 , eic 100%
    +1 yıl

Merhaba, her konuda oldugu gibi bu konuda da, karsılıklı, aidiyet, gerçek saf sevgi ve saygıya dayalı bır ilişki varsa herhangi bir ego, cıkar sorunu olamaz bu cıft bırbırının ıyılıgını en onde tutar bu tarz gunumuzun trend yapay sorunlarını kale bıle almayacaktır, su orneği bir hayal ediniz. Bir birilerinin gozlerının ıcıne bakan gagalarını dokunduran sarkılar soyleyen bırbırlerını agızlarıyla besleyen bır kus kadar dahı olamaz mısın ey ınsan

1
    0 Yorumla
  • isnihllglu
    isnihllglu Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 71%
    +1 yıl

Duruma ve kişilere göre farklılık gösterebileceği gibi genellikle sonu boşanmayla biten evliliklere neden olur. özellikle de eğitim düzeyi farkı. evlendiğimizde ne kadar yeni hayatımız oluyor gibi bir gözükse de bizim hayatımızın yarısı belki daha fazlası işimizdir o yüzdendir ki aynı meslekten kişilerin evliliği daha sağlam oluyor.

1
    0 Yorumla
  • THiSRoCK1907
    THiSRoCK1907 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 63%
    +1 yıl

Normalde yaratmamasi gerek. Evlendikten sonra hersey birlikte yasanir , paylasilir.

Ama ben kazanci benden fazla olan biriyle iliskiyi cok iyi yurutebildigim halde (hayatta elini cebine attirmam) evlilik safhasina gecis yapamiyorum. Bu olayin ilerde sorunlar yaratabilecegini dusunuyorum. Sonra da o iliski bitiyo...

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Esler arasinda bence paranin lafi olmamali ne kadar kazanilirsa o ortak gelirdir benim param senin paran yoktur olursa sorun cikar ve bosanmaya kadar gider. Egitim duzeyinde sorun olucagini zannetmiyorum eger sorun olursa bence en basta olur yani en basta anlasamicaginizi anlarsin evlenmezsin

3
    0 Yorumla
  • aipsin
    aipsin Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43 , eic 74%
    +1 yıl

şahit olduğum bir durum, ne yalan söyleyeyim çok şaşırmıştım..

Erkek: Hayatım bir gün eve geldiğimde kapıyı açsan, elimdeki poşetleri alsan, beni öpsen, hoş geldin desen ne olur ki?
    Kadın: H.. stir senin ne özelliğin var? Sen de bu evde yaşıyorsun ben de, sen de öğretmensin ben de, sen de aynı maaşı alıyorsun ben de.. aç kendi kapını, yap işini gücünü benim asabımı bozma..

0
    0 Yorumla
  • experienced16
    experienced16 Takip Et
    Master Yaş: 54 , eic 62%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 301 cevap paylaştı.

.

Yok yaratmaz,

ancak eğitime çok takılmayın.

Ben hangi okul mezunusunuz sorusundan sıkıldım diye son 13 yılda İlkokulu, Liseyi bitirip 3 önlisans 1 lisans bitirdim seneye 2. lisans eğitimine başlıyorum.

3. lisanstan sonra yüksk lisans ile devam etmek planlarım arasında.

.

Ancak kişinin kendini gerçekten yetiştirebilmiş olması, her kes için fark yaratıyor.

Ve bu her şeyin önünde.

.

0
    0 Yorumla
  • TY-BOZKURT
    TY-BOZKURT Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 43%
    +1 yıl

Karakter ve kişiliğe bağlı bir durum bu.
    Eğer her iki tarafta anlayışlı, düzgün karakterli insanlarsa şayet bu problem olmaz.
    Ama girdiği sosyal çevreye göre şekil alan insanlar mutlaka karşısındakini kıracaktır günün birinde.

1
    0 Yorumla
  • hayattanb
    hayattanb Takip Et
    Bilge Yaş: 41 , eic 57%
    +1 yıl

Birbirini anlamakla ilgili bir evde senin paran benim param durumu olursa sorun sıkıntı olabilir eğitim insanın kendisini yetiştirmesiyle alakalı işin içine ego statü girerse olmaz zaten :)

2
    0 Yorumla
  • Zxxxxxxzzz
    Zxxxxxxzzz Takip Et
    Bilge Yaş: 50
    +1 yıl

Yaratıyor. Malesef ki yarattığına şahit olduk çok kez

1
    2 Yorumla
    • solidum
      solidum
      +1 yıl

Kesinlikle, benim çevremde de öyle bir çift var. Aslında bu gibi şeyler sorun yaratmaması lazım ama insanlar başa kalkmayi seviyor

Yorumla
    • Zxxxxxxzzz
      Zxxxxxxzzz
      +1 yıl

Benim gördüklerim genelde erkeklerin gurur yapması ya da ezik hissetmesi nedeniyle sonlandı. Ama haklı da buluyorum. En basitinden oturup konuşacak ortak konuları yoktu. Hayatı algılayışları ve hayatı yaşayışları çok farklıydı

Yorumla
  • Sean34
    Sean34 Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl

Ben evli değilim ama bence evlilik demek sevip saydıktan sonra mantıklı düşünüp alınan bir karar demek. Bence evlendikten sonra bunu düşünüp kafa yormanın bir anlamı yok. Baştan düşünüp karar vermek lazım bu beni ne kadar sıkıntıya sokabilir diye. Şayet benim evim arabam yok çok da güzsl paralar kazanmıyorum henüz ama kimseye de muhtaç kalacak şekilde yaşamıyorum. Falan filan işte.

0
    0 Yorumla
  • MyBLogTR
    MyBLogTR Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Normalde yaratmaması gerekir. Ama günümüz de öyle değil malesef. Tıpkı soruda dediğiniz gibi eğitim düzeyi çok önemlidir. Ama benim bahsettiğim eğitim kariyer ve meslek değildir. Eşlerin kişilik eğitimleri çocukluktan o yana iyi bir şekilde gelişmiş ise hiç bir sorun olmayacaktır. Saygı, sevgi ve kişilikler yerine oturunca göze her yer cennet gözükecektir.

0
    0 Yorumla
  • Dwightt
    Dwightt Takip Et
    Yoda Yaş: 39
    +1 yıl

Bekar olarak bizler ne kadar sağlıklı yorum yapabiliriz bilmiyorum. Hiç yaratmayabilir de iki tarafta anlayışlıdır ama ben yaşanan olaylara baktığımda bazılarında sorun olduğunu gördüm. İki doktor birisi birisi normal diğeri kadın Doğum uzmanı. Birgül kocası kadın Doğum uzmanı olan eşine; hayatım ben faturaları yatırdım der eşi ise, iyi bari onu ödeyebilmişsin gibi bir cvp verir... gerisini sizin yoRumlar'ınıza bırakıyorum😊

1
    0 Yorumla
  • xXDeanWinchesterXx
    xXDeanWinchesterXx Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 37%
    +1 yıl

Eşlere bağlı. Yaratabilir de. Fazla kazanıyorsanız kazmalarla evlenmeyin. Her halükarda kazmalarla evlenmeyin diyeceğim aslında ama nasıl olsa dinlemeyeceksiniz.

5
    0 Yorumla
  • Mademoiselle88
    Mademoiselle88 Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 47%
    +1 yıl

Kendini bilen için bir sorun yaratmaz evlilkte daha önemli detaylar var sevgi saygı mutluluk huzur karşılıklı anlayış gibi

3
    0 Yorumla
  • Ansur
    Ansur Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 43%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 992 cevap paylaştı.

Uzun vade de ciddi sorunlar yaratmaz maaş. Eğitim düzeyi arasında uçurum olsun ama insan kendini geliştirmiş ise sorun yaratmaz. İsterse phd yapsın ama gelişmemiş bir sığır ise pek tat vermez o kişi.

1
    0 Yorumla
  • Yampirik
    Yampirik Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 72%
    +1 yıl

Aldığımız kan baba evinde para görmemişse, yaratabilir.

Bir de karakter meselesi.

4
    0 Yorumla
  • KaybolanSilgi
    KaybolanSilgi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 33%
    +1 yıl

Erkek kadindan fazla kazanmali cunku erkekler kompleks yapmaya acik yaradilisa sahip. Ilerleyen zamnlarda bariz sekilde belli eder kendini

2
    0 Yorumla
  • Affedilmeyen
    Affedilmeyen Takip Et
    Mentor Yaş: 42 , eic 52%
    +1 yıl

bence eşler arasında gelir durumu birbirine yakın olmalı
    büyük uçurumlar sonunda iki tarafın mutsuzluguna sebep olur

2
    0 Yorumla
  • KaderÇabaya_Aşık
    KaderÇabaya_Aşık Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 43%
    +1 yıl

Eşler insansa olmaz

Lakin büyükte bir uçurum olmamalı
    Biri holding ceosu biri holdingde işçi gibi

2
    0 Yorumla
  • hakanerdennn
    hakanerdennn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42 , eic 31%
    +1 yıl

erkek ister istemez kadını üst düzeyde olsun istemez ama bence olursa dahi sorun yapilmaması daha doğru 😊

2
    0 Yorumla
  • keremDNZ
    keremDNZ Takip Et
    Master Yaş: 47
    +1 yıl

sorun bir şekilde cıkıyor koşullar eşitte olsa farklıda olsa sevince sorgulamayın sadece sevin yeter bu kadınlar nasıl yaratık yaaa durmadan sorguluyor:)

1
    0 Yorumla
  • Cemil25
    Cemil25 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

Benim için sorun değil. Gelsin evinde çocuklarına baksın güzel terbiyesiyle büyütsün ben hepsine bakarım söz paramı yesinler yani daha ne olsun 😂😂

2
    0 Yorumla
  • istanbulmavi34
    istanbulmavi34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 47%
    +1 yıl

sonuçta aldıkları para evi geçindirmeye yetiyorsa ve okumuş ama eseklikten kurtulamamış birisi değilse sorun olmaz. Zaten bunları sorun eden okumuş paralı kimselerdir onlarda en önemli eğitimden yoksun kimselerdir

1
    0 Yorumla
  • canvbysl
    canvbysl Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30 , eic 31%
    +1 yıl

Eğer seviyorsan kalpten olmaz ama gel gör ki günümüzde herşey para herşey hava atma saçmalık iddalıyım bende ki sevgi herkeste yok

1
    0 Yorumla
  • Yorgan_Freeman
    Yorgan_Freeman Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 40%
    +1 yıl

Gerçek bir sevgi ilişkisinde, böyle şeylerin sorun olacağını düşünmüyorum.

En basitinden, ekmeği sevgi ile satmıyorlar.
    Bu da ayrı konu.

1
    0 Yorumla
  • scofieldtr
    scofieldtr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 78%
    +1 yıl

Eğitim düzeyi sorun yaratabilir ama zaten bu durum flört döneminde kendini gösterir diye düşünüyorum. Masş farkında ise erkek kadından fazla alıyorsa genelde sorun olmuyor tersinde ise sorun yaşayan çiftler biliyorum.

1
    0 Yorumla
  • bebeki
    bebeki Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 37%
    +1 yıl

arkadaslar denklik sart birbirlerine durumlari yakin oali arada fark baya varsa o evlilik zorrrrr yurur

1
    0 Yorumla
  • GünlükYaşam
    GünlükYaşam Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

Yaratır.. Ben üniversiteye boşuna gelmedim lise mezunu kızı nabayım yahu? ben 4000 tl maaş alıyorsam o da en az 3700 alacak.. 1800 - 2500 tl maaşla çalışan bir kızı kendime eş diye almam yani

2
    0 Yorumla
  • kendiniseven
    kendiniseven Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 42%
    +1 yıl

erkeğin maaşı ve eğitim seviyesi kadından düşükse kesinlikle yaratır ama diğer şartlarda hiçbir sorun olmaz.

1
    1 Yorumla
    • kendiniseven
      kendiniseven
      +1 yıl

sorun olmaz dediğim erkek maaşını kadınla paylaşırsa sorun olmaz yoksa erkek paylaşmazsa yine sorun olur

Yorumla
  • DeSTiCan
    DeSTiCan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 34%
    +1 yıl

çocuğu ne kadar yetistirdigine bakar o doktor olmus ama cocuguna a harfini ogretmedikten sonra okumus ne faydasi var ama gel gor ki ilkokul mezunu hergun canla basla kendinden birseyler vermeye kalkiyordr.

1
    0 Yorumla
  • EmreAkblk
    EmreAkblk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 30%
    +1 yıl

Bir birlerine bu durumu tartışma esnasında laf dalaşı ile hatırlatırlar, birinin de gücüne gider elbet buda sorun kapısını acar:)

1
    0 Yorumla
  • tHe_RocKet
    tHe_RocKet Takip Et
    Xper 5 Yaş: 48
    +1 yıl

maaş olayı yaratmaz bence ama eğitim durumu çok fark varsa sorun olur eğitim sadece okul olarak algılanmasın kişi kendini de egitebilir nice ilk okul mezunu universite okumuş adamları cebinden çıkarır anladınız siz olayı 😃

1
    0 Yorumla
  • poncikbirkiz
    poncikbirkiz Takip Et
    Guru Yaş: 27
    +1 yıl

En yakınımda bunun örneğini görmüş biri olarak söylüyorum kesinlikle yaratır.
    Sevgi filan hikaye o evlilik yürümez

2
    0 Yorumla
  • ahmettan92
    ahmettan92 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33 , eic 43%
    +1 yıl

Bence tamamen karakter meselesi. Kimini bozar , kimisi takmaz bile.

2
    0 Yorumla
  • CasanoValı
    CasanoValı Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl

Yaratabilir yani kişilik karakter meselesi demeyin. En basitinden baba evinde el üstünde olan evlilikte zorluğa gelemiyor.

3
    0 Yorumla
  • BelenUs
    BelenUs Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32 , eic 71%
    +1 yıl

erkek daha çok kazanıyorsa o kadar sorun olmuyor da kadın daha çok kazanıyorsa erkek için sorun olabiliyor bazen. bir de doğru konuşmak gerekirse kadınların çoğu zaten kendinden daha az kazanan erkeklere pek şans vermiyorlar açıkçası.

0
    0 Yorumla
  • buyurgardas
    buyurgardas Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 70%
    +1 yıl

Bayanlar genelde eşlerinin kendisinden daha iyi olmasını ister. Her insan bir değildir. Kimi kavga ederken birden ağzından böyle şeyleri kaçırır ve karşı tarafı üzer. Böyle konularda dikkatli olmak lazımdır.

0
    0 Yorumla
  • __Vintage__
    __Vintage__ Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 45%
    +1 yıl

Yaratır..

Erkeğin maaşının karıdan fazla olması, sorun olmazken; hatta övünç nedeni olurken, karının maaşının erkekten fazla olması, karı için utanç kaynağıdır;

''Ne biçim maaş alıyosun be, beni aileme rezil ettin!!''

0
    0 Yorumla
  • 1centilmen
    1centilmen Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 47%
    +1 yıl

kişinin kendini geliştirmişlik düzeyiyle eğitimi bir şekilde atlatırsınız da :) para kısmı sıkıntı ha derseniz ki para birizmizde havuz halinde olur o ekonomiyi idare eder :) o zaman o problem de ortadan kalkar ;)

0
    0 Yorumla
  • RuhsuzAdamınhesabı
    RuhsuzAdamınhesabı Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29 , eic 30%
    +1 yıl

Maaş ; Eşler birbirlerini ezmezse sorun olmaz karakter meselesi.
    Eğitim düzeyi sorun yaratabilir farklı fikirler olabilir sorun bu değil ama, Adam gibi düzgünce tartışmasını bilmeyen insanlar arasında çatışma çıkar.

0
    0 Yorumla
  • masör_esmer
    masör_esmer Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

Kadın daha kültürlü ve yüksek maaş alıyorsa sorun olur.

2
    0 Yorumla
  • AyıYogii
    AyıYogii Takip Et
    Yoda Yaş: 41
    +1 yıl

Bir Zengin Kız Fakir Oğlan Vakası Daha, Osmanlıda Buna Vakai Hayriye Derlermiş;pardon yok o başka bir olaydı. Aslında Tüm Basını Toplayıp Açıklardım Bu Sorunun Cevabına Ama İnan Sorudan Solidum Artık.

1
    0 Yorumla
  • Dejavuoldumya
    Dejavuoldumya Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 45%
    +1 yıl

Evet sorun yaratır, illaki uzlaşmaya varılamayacak konular meydana gelir. Maaş yönünden olmasa bile, eğitim yönünden buna örnek verebileceğim bir çok insan var maalesef.😏

1
    0 Yorumla
  • 06tokSiN
    06tokSiN Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44 , eic 66%
    +1 yıl

Maalesef yaratıyor özellikle bayan eşinden biraz daha fazla kazanıyorsa nedense erkek bunu sorun ediyor geneli böyle ama tabiki istisna insanlarda vardır

1
    0 Yorumla
  • mastergreeneyes
    mastergreeneyes Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 57%
    +1 yıl

ben yuksek maaslı degılım.. aynı zamanda henuz unıv dıplomamda yok.. ama bu karsımdakıne sorun olacaksa.. onu hem malım ıle hemde kulturumle doverım!!! sacma sapan ıslerdır bunlar..

1
    0 Yorumla
  • Shinh0
    Shinh0 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27 , eic 65%
    +1 yıl

Birbirini seven birbirlerini olduğu gibi kabul eden çiftler için böyle bir durum söz konusu olmaz

1
    0 Yorumla
  • Centilmen532
    Centilmen532 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 41%
    +1 yıl

Valla ben evlenicem diye hayat standartimdan ödün vermem başkasını bilemem.

1
    0 Yorumla
  • istnbl1905
    istnbl1905 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 48%
    +1 yıl

maas degilde egitim sorun yarata bilir bence. "davulda dengi dengine" sözüne inanirim ben

1
    0 Yorumla
  • filofobik
    filofobik Takip Et
    Master Yaş: 43
    +1 yıl

evlilik programlarında evlenmişsen evet
    bilinçli evlenmişsen hayır
    yine klasik
    bilinçli insan hayır der koyun sürüsü evet

3
    0 Yorumla
  • TipsizAdam35
    TipsizAdam35 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40
    +1 yıl

Büyük sorunlar yaratir. hele ki güzel ülkemde cinayete ve cinnete sebep bile verebilmekte. o yüzden 5000 tl den az kazanan erkek evlenmesin uzak dursun bu işlerden

0
    6 Yorumla
    • solidum
      solidum
      +1 yıl

istatistiklere bakarsak coğunluk 5 binin altında kazanıyor, onlar evlenmesin mi yani

Yorumla
    • TipsizAdam35
      TipsizAdam35
      +1 yıl

Evlenmesin tabiki sonra niye cinnet cinayet diye şikayet ediyoz boşyere

Yorumla
    • solidum
      solidum
      +1 yıl

Kusura bakmayında, böyle şeylerde genelleme yapmak saçmalıktan başka bir şey değil.

Yorumla
    • TipsizAdam35
      TipsizAdam35
      +1 yıl

Genelleme değil bir gerçektir. Sadece kabul etmesi zordur

Yorumla
    • Centilmen532
      Centilmen532
      +1 yıl

O zaman ülke in yuzde 90i evlenmesin 😂😂

Yorumla
    • TipsizAdam35
      TipsizAdam35
      +1 yıl

Bencede kafamiz ağrimaz hiç deilse :-D:-D

Yorumla
  • Devamını Gör (275)
Devamını Gör(320)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Eşler arasındaki maaş ve eğitim düzeyi farkı evlilikte sorun yaratır mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Evlilikte eşler arasındaki maaş farkı problem olur mu? 36 cevap verildi
Evlilikte maaş farkı önemli mi? 95 cevap verildi
Evlilik ya da ilişkide meslek maaş farkı sorun mu? 10 cevap verildi
Evlilikte meslek farkı ve maaş farkı önemli mi? 20 cevap verildi
Evlilikte eğitim ve meslek farkı sorun olur mu? 17 cevap verildi
Eşler arasında Maaş Farkı Sorun Olabilir mi? 26 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Yaramaz biri misin, yaptığın en yaramaz şey nedir?
  • Montella'nın "Bin tane zafere bedel bir maç oldu" sözlerine katılıyor musunuz?
  • Bahçeli müstakil bi eviniz olsa ne yaparsınız?
  • Gülüşünüz, güzelliğinize güzellik katıyor mu?
  • Sabah sabah siz de sinirlendiniz mi?
  • Evinizde hobi odası olsun ister miydiniz?
  • Son dönemde en çok şaşırdığınız ZAM HABERI hangisi?
  • Evleneceğin kişiyi tanımak için ne yaparsın?
  • Bir kadın iki kişiyi aynı anda nasıl sever ya bu nasıl bir denklem?
  • Sana aşık olan biri oldu mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨