Arkadaşlar iep'larına başvuru yaptım. Birkaç sorum olucak lütfen tam kesin bilenler cevaplasın... Bu kurslara sadece resimlerdeki gibi başvurmam yeterlimi seçilmem için? Yoksa iletişime de geçeyim mi İşkur'un Danışma hattından? Başvuranlara, başvuruya dair bilgiler vericekleri söyleniyor kabul edilip, edilmemeye dair ama hiç mesaj gelmedi ne zaman gelir bir kaç gün mü sürer haftamı sürer? Ve bu kursların sayfalarında Eğitim Bilgileri diye bir bölüm var. Burda; Eğitim Bilgileri Başlangıç Tarihi: 03.02.2017
Bitiş Tarihi: 31.07.2017
Son Başvuru Tarihi: 03.02.2017
1491114Ders Saatleri: 1. grup : 08:00 - 17:00
Eğitim Günleri: PAZARTESI-SALI-CARSAMBA-PERSEMBE-CUMA-CUMARTESI aynen bu yazıyor. Kursun tam başlama ve bitiş tarihimi 03.02.2017 - 31.07.2017 ? eğer böyleyse basvurdugumuz günde dahil başlıyo hemen ama mesaj gelmedi eğer böyleyse kursa bir kaç gün gitmemiş oluyoruz. Böyle değildir büyük ihtimalde... Sormak istiyorum Bu kurslara katılmayı çok istiyorum... Başvurdum ama sabırsızım ekstra dan yapıcağım bir iş var mı bu kursa katılmak için yoksa sadece resimdeki gibi başvurmak yetiyor mu?
ögretmenlik disinda baska meslekte bilgi edinmek istedim iskura gittim senin dediklerini gösterdi fakat bana orda iste firmayi sen bulacaksin söyleyeceksin anlasirsaniz buraya gelip imza atacaksiniz dedi ben adami nasil bulayim nasil bileyim yani herseyi bizden bekliyolar
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Abi firmayla ilgili hiç bir bilgi vermemişler ki... Şimdi başvurduğum yerdeki adreslere gitmem gerekiyo dimi. Telefonlarıda yazıyo. firma yetkilisinin bilgileri olması lazm :D
hicbir bilgim yok sen iyice arastir 6 aylik bir egitimden geciyomusun sigortan yatmiyomus bu yuzden acmadi beni sonra eger firmada ne kadar alim varsa eger seni isterlerse kaliyormussun
Başvurduğum kursların firmalarına dair bilgileri yok kii... Ne telefon, ne adres... Sadece kursun bölümü, başvuru saati falan filan yazıyo... İŞKUR DESTEK HATTI nı aradım her ilin ayrı oldugu için kendi bulundugum il ile ilgili hatta bağladılar. Adama diyorum İş Başı Eğitim programı hakkında bir kaç sorum olucak. diyo ki kardeşim pazartesi günü arayın yetkili kişi yok. Pazartesiye kadar zaman daha da azalıyor.. Ya başvurum kabul olmazsa?
firmaya gidip basvurman gerekiyor. iskurdan gonserdiler dersin
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Başvurduğum kursların firmalarına dair bilgileri yok kii... Ne telefon, ne adres... Sadece kursun bölümü, başvuru saati falan filan yazıyo... İŞKUR DESTEK HATTI nı aradım her ilin ayrı oldugu için kendi bulundugum il ile ilgili hatta bağladılar. Adama diyorum İş Başı Eğitim programı hakkında bir kaç sorum olucak. diyo ki kardeşim pazartesi günü arayın yetkili kişi yok. Pazartesiye kadar zaman daha da azalıyor.. Ya başvurum kabul olmazsa?
En İyi Cevaplar