Arkadaşlar yks den verimli sonuç alan biri varsa bana çalışma programını yazarmı ya da bu konuda bilgisi olan varsa? Çalışma düzenim nasıl olmalı bilmiyorum sırası nasıl olmalı onuda bilmiyorum yardım eder misiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Ben şey yapıyorum şimdi öncelikle bir tytnin aytib programı var mebde onu kaydediyorum sonra bir deftere günleri yazıyorum sonra ise dersleri yazıyorum günlerin altına o gün hangi dersten ne yaptığımı yazıyorum kaç tane soru çözüyorum falan sonra ayrı bir sayfaya da hedef koyuyorum günde şu kadar yaparım yanına da yaptığımı yazarım ne kadar yazdıysam eğer azsa ceza eğer üstünde veya tam o sayı ise ödül motive edici oluyor
03 Yorumla- +1 yıl
Merhana sözelci misiniz acaba? Benim kardesim de bu sene girecek edebiyat kaynak onerisi yapar misiniz bize, palme iyi diye duyduk ama baya da pahaliymis
- +1 yıl
Paragraf en iyisi
- +1 yıl
Arı yayıncılıkta var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
5Cevap
Kendine gore ayarla oturup saatlerce duzgun sekilde ders calisabiliyorsan zaten geriye program kalmistir o da senin seviyenle alakalı.
00 YorumlaBu senin kendi bilgi birikim ve eğitim seviyen ile ilgili. Eğer matematiğin kötüyse matematiği iyi olan birisinin programını uygulayamazsın, senin için özel olmalı program.
00 Yorumla- +1 yıl
İnternette koçlar var youtubedan takip et hazırlıyorlar
00 Yorumla - +1 yıl
Benim program güzel değil
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Kendin belirlemelisin
00 Yorumla Plan yapın mutlaka
04 Yorumla- +1 yıl
Marmara hukuk kazmadım kafama göre çalıştım
00 Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında