calisanlarima eziyet etmezdim insan gibi davranir gerekiyorsa moral motivasyon olsun diye tum sorunlariyla dertletiyle bir bir ilgilenirdim... cikarmazdim tatli dille ufak uyarilarda bulunurdum.. sonucta her insanin performansi ayni olacak diye bir kaale yok zamanla...
Bir elemanın performansı düşükse motivsyonu yoktur. Motivasyonun düşmesinin en büyük nedeni çalışanın verdiği emeğin karşılığını alamamasıdır. Bu adam buna rağmen sadık kalıyorsa, işveren g. tverenin yav. şaklık yapmayıp adamın maaşına zam yapması gerekir.
Alan değişikliği yaparak en verimli isi bulmaya çalışırdım ama evet sanirim zorluk çekerdim sadakat zor bulunan birsey ama kar da lazim. bilemedim sonuna kadar zorlardim ya elbet iyi oldugu birsey vardir
Ortalama zekaya sahip ve tembellerse eğitimle performans artar, zeka düşüklüğü varsa ve performansları az olsada iş görüyorsa yine onları çalıştırırdım.
aynısını şu an yaşıyorum bir bayan elemanım var çok düşük performans sergiliyor sürekli üşüdüm elim ağrıyor gözüm başım karnım belim hep hasta çıkaramıyorum ihtiyacı var
Birinin ekmeği ile oynamak en büyük srfszlktir aşırı düşük performanslı olanlar başka tabi şahsen ben olsam ve aşırı düşük performanslı ise normal bir dille derim
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Bir işletme sahibi olsaydınız, sadık ama düşük performanslı çalışanları işten çıkarmakta zorluk çeker miydiniz?