Evet arkadaşlar finansbanktan böyle bir iş durumum var bu pozisyon çağrımı gişemi anlıyan varmı? Birde her ikisi icinde calışma şartları ve maaş bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilirmi..

ben 2005 yılında çalışıyordum ama genel müdürlükte gişe falan değil. her gün akşam 8-9 a kadar mesai, o da yetmiyor haftasonu gelmemizi istiyorlardı. hiç bir şey olmasa eğitim koyuyorlardı. bir çok banka böyle aslında ama finansbank böyleydi. şimdi nasıldır bilemem. 5 ay zor dayandım kaçtım sonra.
Bir bankada çalışmayı çok isterim, ama sizce bu ne görevi genel müdürlükte çalışmış biri olarak
Gişe. Finansbanktaki gişelerin satış hedefleri de var. Ne kadar süre bilmiyorum ama satış hedefini tuturamazsan işten çıkarmaya kadar gidiyorlar
Budur inşallah yani eger öyleyse cok sevinirimmm
Sınavı sartı falan nasıl kii
Gerci sanki adamlar aldi da 😄😄
Biri gezip kart satcaksın yazmis :(
Bu is olursa seni alnindan operim ilk maasimla sana bisiler alirim noluur olsunnn
Tesekkur ederim umarim oyle olur :)
Cevap
3Cevap
olabilir evet basvuru yap
Ne olabilir ben soru sordum ama
Gezip kart musterisi bulacaksin
Banka operasyon diyo ama?
Onlar genelde bireysel olarak geçiyo oyüzden dedim, gerci ikinci cümlende öyle gibi
Ozamam neden giseye destek vercek desin z😄😄
simdi soyle anlatim sana.
Sen benim hizmetcimsin. Gorevin nedir?
Ev temizligi
Ev duzeni
Camasir bulasik
Wc banyo temizligi.
Ve ben sana diyorum ki bunlari yapiyorsun hos guzel ara sira bana masaj yap, yan komsuya da yardim et yazik. Ve sonra gel eski isine devam et.
Simdi anlamadim dersen agzina tukururum.
Agzına kürekle vurcam yaa biride kesi gise yazmis 😄😄 kafam feci karistiii
Basvur
Neden?
Calisirisin
Sorum bu degildi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar