Buna itiraz eden dava açan falan oldu mu? Mülakatın kalkma ihtimali var mı?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
mülakat ı yapan türkiye geneli yüzlerce komisyon var. bu komisyonların tamamının aynı krtiterlere göre değerlendirme yapıp puanlama yapması ikansız. yani mülakat demek adaletsizlik demek. kul hakkıı yemek demektir. kul hakkı yiyeni ise. Allahın dahi affetme durumu yoktur. ayrıca birisi bana mülakat ile 80,362 gibi. küsüratlı puanın nasıl verildiğini açıklayabilir mi? başka sorum yoktur.
Kalkmaz a kalmasını çok isterdim enzor öğretmen olmak bu devirde kaç aşamadan geciyor
Cevap
7Cevap
aynı konudan eşim de muzdarip. kızın kpssden aldığı 85 puan mülakat denen adam kayırmacılıkta 54 e düşürüldü. hem de hçbir sebep gösterilmeden. sebep olanlar utansın!
İİbf yıllardır mülakatla işe alınıyor ne kdr isyan etsekde kimse dnlemıyor öğretmenlerde alınmalı nitelikli insan aranıyor ülkeye (güya)
Bence devlet bu sistemi sevdi. kalkmaz.
Sevdiklerini biliyorum ama bir ihtimal itiraz eden falan olduysa diye..
neden kalksın ki kendi adamları giremez yoksa.
kalkmaz daha bu saatten sonra
Hayır hatta ikinci bir mülakat daha gelebilir.
kalkacak. kalkmalı.
Kalkmazz
Kalkmamalı
86 alan adamın puanı mülakatla 48 olmuş. Kalkmasın da 60 alıp torpille 90 a yükselen aptallar öğretmen olsun
mülakatta da kalksın her aptal öğretmen mi olsun?
Çocuklarını da örümcek beyinli pislikler yetiştirsin
o zaman onu kalksın demiyorlar. adaletli olsun diyorlar
Mülakat aptal torpilliler öğretmen olamasın diye kalkmalı zaten.
Mülakatın ne olduğunu biliyorsan bu yazdıklarını bir daha oku
Bırak allah aşkına mülakat nasıl adaletli olabilir komik misin?
Mülakatı gerçek öğretmenler yaparsa olur. Mülakatsız öğretmen alımı mı olur? Her şeyi sınav zannediyorsunuz sınavda tam puan yapıp 3 dünya savaşı olduğunu zannedenler var. Mülakat böylelerine izin vermemek için var
Türkiye koşullarında neyin adaletinden bahsediyorsun hayalperest değil gerçekçi olmak lazım. Sanki mülakatla çok bilgili insanları atıyolar. Gerizkalı bir topluluk var bilmem farkında mısın? İleride kızının dersine kadınlar kuma olmalı veya 8 yaşında evlenmek caizdir diye beyin yıkayan birinin girdiğini düşünsene
Şahsen böyle iğrenç insanlardansa kpssye köpek gibi çalışıp kazanan insanı tercih ederim
keşke önceki yorumumun ilk cümlesini okusaydın. Mülakat kaldırılmamalı düzenlenmeli. Sınavla bilgi ölçülmez.
ben şahsen iyi ki mülakat var diyorum. Yüksek Lisansta saçma sapan insanlar benden fazla puan topladılar ama mülakat sayesinde ben kazandım onlar kaybettiler. çünkü onlar ezbere dayalıydılar ben ise ezberleme becerim yok.
Okudum bu yüzden gerçekçi ol diyorum. Bunun düzenleneceği ve hak edenin atanacağı ihtimalini nasıl düşünebilirsin? Şerefli insanlar mı da bunu yapacaklar? Yapmıyolar da.
Mükakat kaldırılınca da. millet oturup sınav sorularını ezberleyecek, hooop tam puan o ezberci salaklar kazanacak, sen ise ezberin kötü diye kaybedeceksin, bu iyi mi olacak?
En azından biri çalışmasının karşılığını alacak. Mensup olduğu tarikatın bilmemnenin değil. Benim de ezberim kötü ama oturur köpek gibi çalışırdım. Sanki o örümcek beyinliler çok mu bilerek alınıyolar?
Bu durumda hiç bir fark olmuyor. Sınavla öğretmen memur olunmaz.
Sınava iyi hazırlanan var ama gram öğretmenlik becerisi yok, kötü sonuç alıp süper öğretmen olacaklar var.
ayrıca beyninize sokmuşlar şöyle böyle, Fetullahı kötülediğimizde az daha hapse atacaklardı bizi, şimdi gelmiş o suçlu olmuş. insanın Allahı var onun okulları sayesinde fakir ülkelerde ne kadar çocuk okudu farkında mısın
benim birkaç onlardan öğretmenim vardı, hiç de kötü öğretmen değillerdi, cana yakındılar. Ama dindarlardı diye ben sevmezdim
Sürekli değişim halindeler ama her seferinde de torpili baki kalan bir grup var. Bilmiyorum iğrenç bir döneme denk gelmişim çıkış yolu arıyorum şu an
Akışına bırak. Kamu sektöründense özele yönel derim ben. Devlet çöküşte
Özelde nereyi veya hangi işi önerirsin
Öğretmensen, özel ders vermeni tavsiye ederim. ya da Sözleşmeli öğretmen.
Memursan mesleğine göre değişir. Mesleğin ne?
Öğretmenlik okuyorum
İşte özel okullarda çalışabilirsin, Atanamazsan sözleşmeli öğretmen seçeneği var. bir de özel ders
ya da bir dershane ile anlaşıp orada ders vermek
Akademisyenlik için ne düşünüyosun
Zaman kaybı bence. Yıllarını veriyorsun ama gelecek ne olur belli değil. ben kendim Yüksek Lisans kazanmıştım ama bıraktım. Abilerim de aynı şekilde
fırsatın varsa kaç ülkeden. Ama yoksa bunlardan birini dene. Öğretmenlik okuyup akademisyenlik sadece Üniversitede ders için avantajlı
Ünide ders veririm işte maaşları da iyi
Oraya da Kpss gerekmiyor mu?
Ales ve yds gerekiyomuş
yüksek lisans yetiyor mu?
Evet söylermiş
*öyleymiş
Yine de sonuçta Mülakata girmeli olacaksın :) Kaçış yok :)
Evet de kpss mülakatından daha iyi bir fikir gibi geldi :D sen ne diyosun
Kpss mülakatına girmedim o yüzden kıyaslama yapmayayım. ama eğer umut görüyorsan dene.
Deneyecek gibiyim bir yerden başlamak gerek
Aynen, dene
Teşekkür ederim
rica ederim
Alevi misin sünni misin diye soran mülakatı mı savunuyorsunuz? Mülakatı çıkaran evladından bulsun inşallah.
Yorumları Oku
Yorumları okudum. Mülakat, düzenlemek yerine toptan kaldırılmalı. Onun yerine öğretmen olanlar belli seneler içerisinde örneğin; iki senede bir sınava tabii tutulmalı ki, yan gelip yatmasınlar.
Sınavda kopya çeken ya da Hiyle yapanlar ne olacak peki?
Mülakatta alanınla ilgili soru gelmiyormuş ki, siyasetten girip ırk ve inançlarından çıkıyorlarmış. O kadar önleme rağmen hala kopya çekiliyorsa oradaki adamlar hiçbir işe yaramıyor demektir. Hatta önce o adamlar açıkgözlülük sınavına girsin.
Demek ki neymiş düzeltilmesi gereken Mülakatı yapanlarmış.
şahsen iyi ki mülakat var. Yüksek Lisans kabulunde salak salak insanlar benden çok fazla puan almışlardı soruları ezberleyip ama mülakat sayesinde ben kazandım onlar kaldılar.
eğer mülakatta sıkıntı varsa mülakatı yapanlar düzenlenmeli. Araştır Avrupada Amerikada sınavla üniversiteye işe alım yok, hepsi mülakatla
Biz de hem sınav hem mülakat var, sınav yapmasınlar o zaman. Ama bizde sınav kalkmaz, o zaman mülakat kalkmalıdır. Sen kendi açından düşünüyorsun. Şans sana gülmüş. Ama ya bizler bizden daha düşük kişilerin arkasında kalırsak?
@GeceMasalı Yüksek Lisansta da sınav ve mülakat var. Tüm dünya mülakatla ilerliyor. Buna uymak lazım
Biz niye dünyaya uyuyoruz, dünya bize uysun. Örneğin dünyaca bilinmesi gereken dil neden İngilizce de Türkçe değil? Bundan rahatsızlık duymak lazım. Bizim dünyayı örnek almamız Tanzimatta olduğu gibi yalnızca açık saçık gezinmek, evlenmeden ilişki yaşamak şeklinde oluyor...
Bu kafayla fazla ilerleyemezsin. Dünyadaki tüm buluşları türk diliyle bulsaydılar ve dünyanın büyük nüfusu türkçe konuşsaydı belki. Kendimizi böyle emperyalist göreceğimize mantıklı düşünmek gerekiyor. Dünyada denenmiş ve kabul gören bir sistem. Sınavla bilgi ölçülmez
Buluşların çoğunu onların bulduğu da şüpheli. Başkasının bulduğunu kendim buldum diye ele geçirme her dönemde var olan bir şey. Ama neyse senin tuzun kuru. Ben benim gibi olanlarla konuşayım en iyisi.
Sanmıyorum
Kalkmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?