Siz kızlar çalışmak mı yoksa ev hanımı mı olmak istersiniz? 🤔😃
Çalışsın/ Çalışırım
Fark etmez
Ev hanımı olsun/ Ev hanımı olmak isterim
Evlenmeyi düşünmüyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Üniversite okumuş olsun, haliyle bir mesleği olacak. Okumamış insanları sevmem. Elbette herkesin okuma imkânı olmuyor. Ama aklı olmayıp kendi okumadıysa... Yani olmaz, her kadın kendi ayakları üzerinde durabilmelidir. Eğer okuduysa da, işini yapmayıp evde oturuyorsa, saygı duyarım. Ama bir mesleği olsun ki, çalışabilsin.
buna kendi karar vermeli bence, benim yapacağım sadece kararlarına destek olmak olacaktır. ..
Teşekkürler EİG için
Rica ederim 😊
Benim bakimim giysi, makyaj derken ihtiyaclarim var o yuzden esıme fazla yuklenemem elektirik, su cocuk olursa onun ihtiyaclari tek maas ile gecinmek zor cocuk olduktan sonra durumumuz iyi ise calismam kendi cocuguma kendim bakıp buyutmek isterim çunku ama cocuk olmadan onun birikimi icin calisirim.
Ben evde patlarım. Koca parası da zoruma gider ya. O kadar okumuşum bir de bir erkeğe muhtaç mı olayım ekonomik yönden =/ Saçma olur
Teşekkür ederim 😍
Rica ederim 😊
Cevap
47Cevap
Ben çalışan olmasını isterim neden derseniz kendi ayakları üzerinde durabilen güçlü kadınlar hoşuma gider. Evlendiğimde eşinin eline muhtaç olmamalı ölüm var hastalık var bana birey olduğunda hastalandığında filan yani bana destek olmasının yanında kendi hayatınında rahat olmasını isterim
Ben calısmayı istiyorum ama atanamadım şuanda calıstıgım işi de eşim begenmeyebilir meslegimden daha alt bir işte calısıyorum eger o sorun etmezse calısmaya devam ederim. bir de evde oturmak bana göre degil sıkılırım hemde kendi param olsun isterim asgari ücret olsun benim olsun
Yok ya ev hanimi erkeğe yakışmaz :) ben yaparım ev işi, o sadece yanımda otursun bana sohbet etsin :) :)
Eşim bizi maddi açıdan zorlamayacaksa çocuğum olana kadar çalışmak
Çocuk olduktan sonra ev hanımlığı yapmak isterim sırf çocuğumu kendim yetiştirebileyim diye
Kendisi bilir ancak ona bir iş kurmayı isterdim daha rahat olması için, psikolog du sevdiğim ona bir ofis açmayı planlamıştım büro.. ama çalışmazsada kendi bilir onu çalışması ya da para getirmesi için sevmem o sorumluluk 1. olarak bende
Okudum ama evlenince çalışmamak ev hanımı olmak içimden geçen
ben cocugum olana kadar calısır olduktan sonra ise tüm enerjımı vaktımı ona ayırırım şahsen
aldıgı / kazandıgı aylıgın hicbi önemi yok fakat az çok kendi ayakları üstünde durabilmeli bir kadın bir erkege muhtac olmamalı. ev hanımı istemem sahsen calısmasını isterim eşimin
İyi bir üniversitenin güzel bir bölümünden mezun bir ev hanımı isterim.
4.702 TL maaşım yeter de artar eşimle bana...
cevabım b sıkkı maddı olarak zaten ıhtıyac yok calışırsa hobı olarak calışır karışmam kendı bılır
farketmez
kendisini nasıl mutlu hissedecekse öyle olsun..
o ne isterse o olur. kendi kararını alamayan bir kadın istemem ben.
Dünyanın insanın vs binbir türlü hali var. Ekonomik açıdan özgürlüğünü sağlamalı.
Onun kararı, ona çalış ya da çalışma diyemem, lakin hayat şartları zor ama karar onun olacak :)
evlenmeyi düşünmeyen benim gibi bir manyağı ikna edecek hatun çıksın evlenme aşamasına gelelim de
Mimarlık son sınıf okuyorum beni evde tutabilecek erkek tanımadım henüz
Mümkünse çalışsın.. Ev hanimi olunca temizlik vs. Kafayi takip sinir eder beni.
maddı durumu ıyıse ev hanımı olsun şu an ooldugu gıbı değilsede calışmasında problem yok ama uygun bır yerde
Şartlara göre değerlendirilir, çalışmak isterse çalışır.
ev hanımı olsun isterim ben şahsen
kariyer kariyer kariyer
hayır eşimi çalıştırmam :D :D
ben calisirim bir geleceyim olsun
Çalışırım. Ultra zengin biri olmadığı sürece
Aman Allah korusun bana göre değil ev hanımlığı
evlenmeyi düşünmüyorum
Biz evlilik almayalım.
Ev hanimiyla evlenmem
Ev beyi olacak oturup cocuklarima bakacak
Erkeğin geliri iyiyse kadın ev hanımı olmalı
çalışsın benim başım kel mi?
Kendi bilir
Benim icin farketmez
kendisi bilir gönül ister çocuğuyla ilgilensin
Çalışsın bu devirde tek maaşla geçinmek zor :D
Canım isterse çalışırım
calisiyorum zaten 😄😄
Farketmez canı nasıl istiyosa
evlenmeyı dusunmuyorum :D
nasıl iyi hissediyorsa
Çalışsın ona makyaj parası verecek değilim
Calissin ben de kavee ye hideyim
Ev hanimi olsun
Bir de onu mu besleyecez çalışacak tabi.
Evlenmeyi düşünmüyorum
çalışmadan olmaz
Ev hanimi olmasin :/
Fark etmez
Kendi bilir
B diyorum :D
D dedim.
Daha yaş 18, sitede görünene göre... Yani bu fikir olur bu yaştakilerin çoğunda. İleride değişir, anne olma isteği. Çocuk doğurma arzusu vesaire. Önemlidir evlilik bu konuda. Evlat sevgisi, aile sevgisi besler herkes. Evlenmek istememe gibi bir durum yoktur kimse de, zamanla idrak eder.
Kötü demedim, genciz... Fikirlerimiz değişecek zamanla, bunu biliyorum. Yani sen de çok kasma, diretme... Yıllar sonra aynı düşünüyorsan, tebrik ederim. Zaman sadece.
Her evliliği aynı kefeye koyma. Her evlilikte sıkı yönetim yoktur, özgürlüğün kısıtlanmaz. Evleneceğin kişiye bağlı bu. Özgürlük dediğin, barlarda akıp gecelere içkiler içmekse, zaten hoş değil bekârkende... Ha ona buna karışmasın kimse diyorsun, karışmayan erkeklerde var... Yani özgürlüğü engellenecek diye çoğu kız istemiyor evliliği demek ki. Erkeklerde de böyle gerçi, onlar da kısıtlanacağım diye evlenmek istemiyorlar...
@Bugraaltas barlar içki içmeler özgürlük dendiğinde aklına gelen şeyler bunlar mı? Benjm bu değil ama. Kutu gibi eve yerleşip kalan 50 yılımı orda gecirmek istemiyorum. evlenip çocuk yapmaktan daha önemli ve özgür hayallerim var.
Ki güven denen kavramın günümüzde aşk ile ayni kefede olduğunu düşünüyorum. yalan safsata eski bir masal. Demem o ki evlenmek.. saçmalık "benim için"
Yani işte özgürlük derken onları kast ettim. İyi şeyler yapıyorsan, sorun yok. Dediğim gibi, yaş 30'u geçsin, özgürlüğün mânâsı kalmayacak haydi veya 40'ı geçtikten sonra... Çünkü çocuk istenir o zaman, yaşadığını yaşamışsındır. 17-18 yaşından 30 yaşına kadar yaşadığını yaşıyorsun. Sonra artık akıllanıp, aile kurmayı istiyorsun...
Bir şeyler yaşamışsındır geçmişinde, bunu bilemem. Erkeklere güven sorunun varsa, bir olaylar yaşanmış demektir. Hiçbir şey sebepsiz olmaz. Siyahi insanları seviyorsan, öyle birisiyle evlenip çok mutlu olursun. Yadırgamam seni. Orada yaşarsın, güzelce geçinirsiniz. Kendi çocuğun olur işte ne güzel, siyahi bir bebek. Onu seversin, bu da gayet normaldir...
Çalışsın
Kendi isteğidir...
Bence çalışsın
Çalışacak
ev hanımı olsun
B benim şıkkım:)
Fark etmez
ev hanimi
ne yaparsa yapsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar