Çok yalnızım. Hic arkadaşım yok?😢😭?

Lise 3 teyim. Hayatım boyunca derdimi anlatabilecegim, sırları mı paylaşabileceğim, dost, can yoldaşım dediğim bir arkadaşım olmadı. Hep yalnızım. Okulda yanımda oturan bir arkadaşım yok. Yalnız oturuyorum. Teneffüslerde yaz, kış hep içer de kalıyorum. Kışın sorun olmuyor ama yazın herkes dışarı çıkıyor ben sınıfta tek kalıyorum. Konuşmaya, aralarına girmek istiyorum yüzüme bile bakmıyorlar ve gerçekten çok ağırıma gidiyor. Öğretmenlerim yanımda olunca çok utanıyorum, yalnızlığımi görüyorlar mi diye. Görmelerini istemiyorum. Okuldan eve gelince hep üzülüyorum, ağlıyorum. Okul hayatım boyunca hep yalnızdım yine yalnızım. Bu yalnızlık derslerimi de etkiliyor. Başarılı olup onlara güçlü olduğumu göstermek istiyorum. Ama olmuyor. Okullar açıldı ve benim karşım da ki manzara yine aynıydı. Yine yalnızdım. Herkes arkadaşlarını özlemiş, birbirlerine sarılırken, konuşurlarken ben sadece onlara bakmakla yetindim. Sağıma soluma baktığımda yine tek bir arkadaşım dahi yoktu yanımda. Bugün yine yalnız basima oturdum sırada. Gerçekten artık dayanamıyorum. Ne olur bana bir akıl verin. Okulun 9 ayı inanın geçmek bilmiyor, işkenceye dönüşüyor ve çok üzülüyorum. Bana güzel tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Umarım derdimi anlatabilmisimdir.
Çok yalnızım. Hic arkadaşım yok?😢😭?