Diğer Arkadaşım yok çok yalnızım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar hiç arkadaşım yok yalnızım benim gibi yalnız olanlar yorum yazabilir mi ben mesaj atarım Güncellemeler1 yıl Ya hiç kiz yok mu herkes erkek Arkadaşım yok çok yalnızım? Cevapla Mesaj Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90b cevap paylaştı. arkadaş edin bence 0 1 Yorumla Soran 1 yıl O kadar kolay olmuyor
Yusufm_ Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yalnızlıktan dışarı çıkmak istiyorum ama yalnız olduğum için tekrar vazgeçiyorum 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Aynisi Yorumla Yusufm_ 1 yıl Büyük şehir olunca da sıkıntı Yorumla Yusufm_ 1 yıl Hangi şehirde yaşıyorsun Yorumla Soran 1 yıl İst Yorumla Yusufm_ 1 yıl Kafa dengi bi kaç tane arkadaş şart inşallah bulursun Yorumla Soran 1 yıl Sağol Yorumla Yusufm_ 1 yıl Sende Yorumla
olasılıklararenedak Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben de pek sosyal değilim ve bu durum canımı sıkıyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Benim 6 kıtadan var allaha sukur. Universtelerin kampusunde herkese selam ver herkesle arkadas ol , samimi olma. Kafa olur 1 milyon. d 0 1 Yorumla Soran 1 yıl İyi ne güzel Yorumla
İzmirliMuhendisBey Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 67% 1 yıl O kadar yalnızım ki bazen konuşmayı unutuyorum 😅 gel istersen sakin sakin konusuruz 0 0 Yorumla
Spartakus38 Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 97% 1 yıl Nedir yalnızlık nedennin 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ne bilm arkadasim yok işte Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. Erkegim uymuyorum sana. 0 0 Yorumla
Ali-Rıza Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 629 cevap paylaştı. Haddi bakalmm buluruz inşallah 0 0 Yorumla
minikkanarya_ Takip Et Xper 3 Yaş: 26 1 yıl Sanal arkadas olabiliriz 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Olurr Yorumla minikkanarya_ 1 yıl Gt yapar mısın Yorumla Soran 1 yıl İstek attim Yorumla
hnsens Takip Et Xper 5 Yaş: 23 1 yıl yalnızlık güzel aslında 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Zor şeyler yaşıyorum ve biraz kafa dağıtmak için arkadaş ariyorum aslında Yorumla
spiritoitaliano Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Arkadaş olalim 0 0 Yorumla
UniversalSoldier Takip Et Master Yaş: 24 , eic 96% 1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bennn şu an varya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
arkadaş edin bence
O kadar kolay olmuyor
Yalnızlıktan dışarı çıkmak istiyorum ama yalnız olduğum için tekrar vazgeçiyorum
Aynisi
Büyük şehir olunca da sıkıntı
Hangi şehirde yaşıyorsun
İst
Kafa dengi bi kaç tane arkadaş şart inşallah bulursun
Sağol
Sende
Ben de pek sosyal değilim ve bu durum canımı sıkıyor.
Benim 6 kıtadan var allaha sukur. Universtelerin kampusunde herkese selam ver herkesle arkadas ol , samimi olma. Kafa olur 1 milyon. d
İyi ne güzel
O kadar yalnızım ki bazen konuşmayı unutuyorum 😅 gel istersen sakin sakin konusuruz
Aynen öyle kaybolmuş gibi hissediyorum nerde yaşıyorsun
Nedir yalnızlık nedennin
Ne bilm arkadasim yok işte
Erkegim uymuyorum sana.
Haddi bakalmm buluruz inşallah
Varda ayda yılda bir görüşüyoz
Sanal arkadas olabiliriz
Olurr
Gt yapar mısın
İstek attim
yalnızlık güzel aslında
Zor şeyler yaşıyorum ve biraz kafa dağıtmak için arkadaş ariyorum aslında