5 yasinda falandim😄😄annem salca yapıyodu baya fokur fokur kaynamisti merak ettim bakiyodum kendimi icinde buldum 😄 iyiki heryerde iz kalmadı sadece bu ayagimda kaldi. Diger yerler de yandi ama gitti
Sadece ayaklar girdi. Domatlar kesilip bekletiliyo sonra elekten geciriyoruz kabuklari ayıklanıyo oyle suyu cikiyo tamamen. Sonra degisik bisi var çuval gibi ama degisik bir kumasi olan torba da iyice suyu akana kadar bekletiliyo yoğun kıvam oluyo sonra onu pisiriyoz iste
Yok iste direkt ayaklarim girdi icine ikiside ama 1 i yandı sadece. Sonra acile hemen. Bisi döktüler falan ara ara deriyi aldilar. En az bu kadar iz kalırdı yani düşün en iyo hali. Baya kaynardi cok yandi ama diger ayagima hic bisi olmadi. Ben cok badire atlattım kucukken 😁😁
Yok valla ben cok uslu bir bebekmisim. Koydukları yerden kimildamazmisim üstümü hic kirletmez misim. Ama bu istisna olmus😁😁 benim bebekken kolumu çıkarmışlar baya ağlamışım anlamamislar. Sonra boynumdan asagi demlik cay dökmüşler falan dusun yazik bana😁😁😁
Mülakata giderken çok hafiften fondoten kullan. İz sebebi sorulursa daha onceden düşündüğün sebebi direk olarak söyle. Orada kem küm edip sebep düşünme. Ayağa bakmayacaklar bile muhtemelen. Kol ve yüzdeki izler önemli. Son olarak gitmeden mülakat sorularına göz gezdirmekte fayda var. Bol şans
Hemen hemen aynı sorular çıkmıyor. Tam olarak aynı sorular çıkıyor :)) Eger daha önce okuyup cevabını bildiğin bir soru cekersen okur okumaz cevabını yapıştırma. 5-7 saniye kadar düşünüyormus gibi yap :) Mülakata gitmeden önce kendini tanıt sorusuna vereceğin cevabı düzenli olarak bir kağıda yazıp ezberle bu soru ile karşılaşma oranın %80 Konuşurken de kendini kasma yüzünde hafif tebessüm olsun. Mülakat piskoloji bölümünü geçmememde en büyük etkendi gülümseme. Yazmak isterdim de normalde 2 dakika süren bölüm bende 15 dakika sürdü
Amir önündeki formu kirmizi kalemle dolduracakken ( kırmızı kalem elenenler için) son andaki muhabbet sayesinde yirtmis birisiyim. Sorular her sene aynı çıkıyor. Aslında soruya verdiğin cevaptan çok veriş tarzın önemli. Yanlış cevap verip geçen oldukça çok kişi var. Mezun bile oldum okuldan :)
5 metre uzaklıktan yazlık kıyafet uygulamasında ki bu kolları yarı açık anlamına gelir tespit edilmeyi sağlayan her türlü kusur elenir yane yuzunde boynunda ensende ellerinde ve kollarının dirsek hizasina kadar 5 metreden tanınacak bir kusurun varsa elenirsin dişlerden 5 de dahil eksik varsa elenirsin sağlık sorunlarına girmiyorum zaten
En İyi Cevaplar