eşit ağırlıktan tercih yapıcam hocalarım sağolsun birinci olmak için bu kadar düşürdüm (teknik lise çıkışlıyım )

Oha ya olacak is degil bu. Ben 12bininciyim diploma puanım 78. Sen 300binincisin diploma puanın 86. Belese puanlar topluyorsunuz valla
Ben öndeyim sıralamada. o 300küsür bin. Ben 12bin. Ama bizim anadolu lisesinden zar zor 78 puan yaptım cocuk gelmis 86 yapmıs. Benden kötü olmasına ragmen diploma puanı daha fazla gelmis ona. Haksızlık bu ya. Zaten ben normalde 10bininciyim. Diploma puanı eklenince 12bine gerilemisim. Hocalar bizde azar azar puan veriyor. Sözlüler 70-80 bunlara gelince ver 100ü ver 100ü
kardeşim merak etme bende okul birincisiyim sizin yaptığınız sıralama bizim 4 5 katı yani merak etmeyin burda haksızlık mesleklere var 12 bin yapmıssın halen lam cim yapıyorsun yani sen matematik çalışıyon gece gündüz bizde site tasarlıyoz kod yazıyoz o dersler 100 olunca direk fırlıyo ortalama benmde 88
@KaanOklu İyi de istediğim bölümü 1-2binle kacırma ihtimalim var. Eger kacırırsam bu haksız puanlama düzeni yüzünden
Bide sadece meslek lisesi de değil bunu yapan özel okullar, düz liseden yeni Anadolu olmuş Zaman'ında 210 alan kişinin gittiği lafta Anadolu liseleri, ben önündeysem milletin okul puanı geri çekiyor onları öne çekiyor beni geçecekler nerdeyse. Kesinlikle katılıyorum sana hiç birini haketmiyorlar o puanların (meslek liselerine lafım yok derslerini bilmiyorum özel okullar be düşük Anadolu'lara)
@Ersz07 hani dershaneler kaldırıldı dedi ya bende neyse zar zor dershane buldum kayıt oldum işte orda yeni açılmış 9. snıf 10. sınıf işte böyle böyle gidiyor 12 ye kadar hocalar diyoki normal lisede kalan parasıyla geliyo okuyo burda adam çarpım tablosunu bilmiyo valla diyo annesi geliyo oğluma taktir ver hocam diyo yoksa alırım yapacak bişey yok mecbur veriyolar sınavı 60 sa 80 ypaıyolar sözlüler 100 100 veriyolar.
Dürbünle baktım yardımci olabilmek için yine olamadım ne kadar beceriksiz bir insanim ben :(
EŞİT AĞIRLIK TERCİH ETCEM TM1 273 TM2 282 TM3 293
Cevap
0Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar