Eğitim & Kariyer Kpss 70 puan ile ortaöğretimde atanma şansım var mı? catmiyavpisii Takip Et Xper 1 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor En fazla 70-75 alabiliyorumAnadolu mezunuyum atanabilme şansım var mı ilk iki ayda Kpss 70 puan ile ortaöğretimde atanma şansım var mı? Cevapla KPSS Soruları Puan Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,2b cevap paylaştı. Bence var 0 0 Yorumla
otch00 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Zor şu an 80den assa atama zor oluyor ama basvur butun basvurulabilecek yerlere belki şansina çıkar 0 15 Yorumla catmiyavpisii +1 yıl Tıbbi sekreterlik okusam bu puanla atanabilir miyim peki Yorumla otch00 +1 yıl Zor diyorumya 80 den ustu rahat ataniyor Yorumla otch00 +1 yıl Suanki devirde ama bilemiyorum sansa bagli Yorumla catmiyavpisii +1 yıl 60-65-70 puanla binlerce sekreter atandı canım ama? Yorumla otch00 +1 yıl Valla ben hic duymadim qbwnwhjd Yorumla catmiyavpisii +1 yıl O zaman sen takip etmiyorsun haberleri Aç bak internette hatta 63 e atanan bile oldu 65 le giren oldu en sonda atama puanı 65 net Yorumla catmiyavpisii +1 yıl Taban puan oda Yorumla otch00 +1 yıl Bu senemi oldu? Yorumla catmiyavpisii +1 yıl Evet canım Yorumla catmiyavpisii +1 yıl İnternette görürsün zaten Yorumla otch00 +1 yıl Valla bu seneyse iyiymis ya diyorumya şansin varsa olur hayirlisi Yorumla catmiyavpisii +1 yıl Olur inş 💙 Yorumla catmiyavpisii +1 yıl İki senelik tıbbi sekreterlik 1 senede biter mi peki Yorumla otch00 +1 yıl Üni bolumu olarakmi soruyosun Yorumla catmiyavpisii +1 yıl Evet kuzum Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 960 cevap paylaştı. Şansın çok yüksek değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence var
Zor şu an 80den assa atama zor oluyor ama basvur butun basvurulabilecek yerlere belki şansina çıkar
Tıbbi sekreterlik okusam bu puanla atanabilir miyim peki
Zor diyorumya 80 den ustu rahat ataniyor
Suanki devirde ama bilemiyorum sansa bagli
60-65-70 puanla binlerce sekreter atandı canım ama?
Valla ben hic duymadim qbwnwhjd
O zaman sen takip etmiyorsun haberleri
Aç bak internette hatta 63 e atanan bile oldu 65 le giren oldu en sonda atama puanı 65 net
Taban puan oda
Bu senemi oldu?
Evet canım
İnternette görürsün zaten
Valla bu seneyse iyiymis ya diyorumya şansin varsa olur hayirlisi
Olur inş 💙
İki senelik tıbbi sekreterlik 1 senede biter mi peki
Üni bolumu olarakmi soruyosun
Evet kuzum
Şansın çok yüksek değil
Hizmetli olarak atanabilirsin
Yessd