Böyle bir hataya düşen var mı daha önce? Sonuç ne oldu arkadaşlar?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜniversite tercihleri yaparken öğretmenimin ve kuzenimin ortak işbirliğiyle iktisatı eklemiştim son sıralara. Coğrafya edebiyat tarih isterken gitti iktisat tuttu. İstemeyerek sene kaybetmeyi göze alamayarak gittim kayıt yaptırdım. Sevmeye çalıştım olmadı sevmediğim için derslere istekle gitmiyodum gitsem de dinlemiyodum. Sınavlarda başarılı olabilmek için sabahlara kadar çalışıyodum ama yine yine yine olmuyordu. Tüm bunların üzerine ailemin yanına 2,5 ayda bir gitmem tuz biber oluyordu. bir karar verip başka bir okula geçiş yaptım işler daha beter oldu. Beni okula bağlayan bir arkadaşlarım vardı ama yeni okulumda kimseyi tanımadığım için okula ve hatta sınavlara da gitmez oldum. Ailemin ve erkek arkadaşımın bunlardan haberi yok onlar beni okul gidip sınavlarımı veriyorum sanıyor. Bu işin içinden nasıl çıkarım bilmiyorum. 3. sınıf oldum halen daha 1. sınıf derslerini vermek için uğraşıyorum. Pişman mıyım evet köpekler gibi hemde keşke 1 yılı kaybetmeyi göze alsaydım da şu an istediğim bölümde okuyor olsaydım...
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Dayım ın istediği yer elektrik-elektronik mühendisliğiymiş, ama onun puanı kimya mühendisliğini tutmuş ve oraya gitmiş. kimya mühendisliğinde birinci sınıfı okurken tekrar sınava hazırlanmış ve bu sefer daha yüksek puan almış. makina mühendisliğini kazanmış ve aynı üniversitenin makina mühendisliği bölümünden ikinci sınıfa başlatmışlar dayımı. ikiside mühendislik olduğu ve ilk sınıfta aynı dersler görüldüğü için. Yani dolayısıyla sene kaybetmeden istediğine en yakın yeri okumuş ve şimdi kendisis makina mühendisi. mesleğinden de çok memnun olduğunu söylüyor.
11 Yorumla
+1 yılÖyle bir hatayı zamanında bende yaptım. sırf sevdiğim insanla aynı okulda olabilmek için 2 yıllık dahil herşey yazmış idim. sıra arkadaşım benden düşük puanla başka bir şehirde mühendislik kazandı ve gitti, ben Büyükşehir de Yüksekokulu okul okudum. öyle ki bırakın bölümü Yüksekokula en yüksek puanla birinci girmiştim.
Sonuç mu ne oldu?
Egosu yüzünden üniversiteyi kazanamayan sevgili, sevgili için kendisini Yüksekokula mahkum eden ben, ve hayatımın çöpe gitmiş iki yılı.
Benim nedenim farklı ama yapmayın bence böyle birşey. bir yerde önüne çıkar ayağıma dolaşır ilerleyen yıllarda keşke dersin. yinede seçim sizin.12 Yorumla- +1 yıl
ben bu sene bu dediginizi yaoacagim gozum kapali. sonunu dusunmuyorum. siz tekrar mi okudunuz yeni universite? sonuclari cok mu kotu oldu acaba b
- +1 yıl
@gamlibaykuşş86 yaşınız genç, allah gönlünüze göre versin ama emin olun yaşınızda düşünmeniz gereken öncelikli kavram eğitim olmalı. sonrası zaten nasibinizde varsa ayrı şehirlerde okusanızda olur.
he bana gelince;uğruna eğitim hayatımı feda ettiğim insan la ayrı şehirlerde olduğumuz için ayrıldık karşı tarafın isteği ile. gerizekalılığıma doymayayım işte. sonrasında dikey geçiş ile mühendisliğe geçtim ama bu hiç kolay olmadı. şimdi biri bana aynı şeyi tekrar yapar mısın diye sorsa, kesinlikle hayır olur.
dipnot:bu ciddi ilişkimden sonra 2 ciddi ilişkim daha oldu ;) o yüzden gönül ilişkileri güzeldir ama herşeyin vakti vardır.
sağlıcakla kalın.
Belli bölümden mezun olup kendi işini yapan kaç kişi var, mezun olucna iş bulma vs problem olcaksa hiç okumamak daha yararlı. Mesela ben bilg öğrt okudum 2 yıl dersane 5 yıl okul, atanma puanı çok yüksek 2 yıl da kpss dersanesine veremem. 7 yılım resmen onca emek ziyan oldu. Keşke okumasaydım şu an bilgisayar sektöründe 7 yıl tecrubeli eleman olabilirdim (yazılımcı olarak) Şimdi elimde bişey yok eğtim kalitesiz, 2-3 yıl iş tecrubsi olanlar benden kat kat iyidir. Anlaycağınız dandik üniversiteye de sırf diploma için gitmeyin. En önemli yıllarınızı heba ediyorlar.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
109
Cevap
74Cevap
Evet, okudum. Okurken hiç demedim ki bırakayımda istediğim bölümü okuyayım diye.. sene kaybı korkusu hadsafhadaydı. Lisansımı tamamladım. Tamamladıktan sonra sevdm ben bölümümü. Ve şu an memnunum.. Ama etrafımdakilere sene kaybının hiçbişey oldugunu anlatmaya çalışıyorum. Ben bunu bitirince anladım. İşimi sevmeseydim, bende pişman olurdum.
Burdan tavsiyem bir ömre bedel mi bir sene kayıp, bunu sorgulayın... istedgnz bölümü bulun.. bazen kişi istedgi bölümden de memnun kalmıyor. Mümkünse gidin Üniversitelerde derslere girin derim. Çok faydalı olur karar vermenize..00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam benlik bir soru :)
Başarılı bir öğrenciydim ancak son yıl rahatsızlandım ve çalışmalarım sürekli aksadı tabi benimde boşvermişliğim eklenince düşük puan aldım. Halem hem kızdı hemde tekrar hazırlansan bile durumun ortada en iyisi git dediler. Bana tercih hakkı sunulmadı vebir nevi zorla tercih yaptım. Hiç istemeyerek okudum ve umrumda değildi. Ailemi ikna edip tekrar eve döndüm. İşin kötüsü ygs sabahı rahatsızlandım ve düşük puan aldım. Lys de kurtarabilirim ama kurtaramayadabilirim her türlü geldiğim yere geri dönmicem inş başka yer tercih ederim. Ama sorarasan hayalinden vazgeçer misin... hayır birdaha girerim sınava
İnsanların yıl kaybetme korkusu var anlıyorumda ancak daha iyisini yapma imkanın varsa vazgeçmek doğru gelmiyor. Üstelik sevmediğin bir bölümdeysen. Yıl kaybetmek kötü ama 2 yıl kaybederim 2 yıl sonra herkesle aynı olurum.30 yaşında olsam haklılar ama değilim10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİkinci hazırlandığım senede yaptım bunu. Çünkü o çalışma dönemi çok ağır geldi ve bir daha buna katlanmak istemedim. İyiki de hazırlanmamışım tekrar. Şöyle ki istediğim üniversitede istediğim bölüm tutmuyordu. Fakat aynı okulda aynı fakültede farklı bir mühendisliğe girebiliyordum. Biraz araştırma yapıp okuldan bir iki kişiyle konulunca da öğrendimki birinci sınıfın ortalaması tutarsa istediğim bölüme geçebiliyorum okul içinde. Çünkü tüm birinci sınıfların dersleri az çok benziyor. Ben de bu olanaktan faydalanmak adına aynı fakültedeki farklı bölümü yazdım. Bu yıl hazırlık okudum ve eylülde birinci sınıfa başlayacağım. Pişman mısın dersen değilim. Çünkü okulumu çok seviyorum ve her gün oraya gitmiş olmak beni mutlu ediyor. Yolda geçen saatleri bile unutuyorum. Ve unuyorum ki seneye de iyi bir ortalama yapıp istediğim bölüme geçeceğim. 😊
00 YorumlaAha bu ben.
18 yaşında sevmediğim bir lisans bölümü yazdım.
21 yaşında yani pandemide istediğim bir önlisans bölümünü kazandım.
22 yaşında mezun oldum ve sevdiğim alanla ilgili işimi buldum. Sevmediğim diplomayı da aldım malum pandemideyiz bari alayım diye. Hiçbir işe yaramadı ama avantajlarını şu an görüyorum (ders intibakı).
23 yaşında da (yani bu sene) Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri bölümünü tam burslu ve ingilizce kazandım. Ayrıca 1-1,5 yıldır da kendi işimde severek çalışıyorum. Babam da 26-27 yaşında kendi kariyerini sıfırdan değiştirmiş biridir.
Demem o ki kariyer değiştirmek istemek çok normal bir şey. Gerekirse 30 yaşına kadar okuyun ama asla sevmediğiniz işi yapmayın. Bir ömür kendinizden nefret edersiniz.
00 YorumlaBen ki ilk sene bu bölüm bana göre değil diyerek Türk Dili ve Edebiyatı bölümünü bırakmış adamım. ne senesi ne kaybı. danışmak için gittiğim bir hocam dediki, öyle böyle okulu bitirirsin ama bu mesleğgi 35 yıl yapacaksın bırak seneyi kaybı falan dedi. O gün karar verdim ve okulu bırakıp evime döndüm.
00 YorumlaBen okumam sanirim cunku hedefimi 10 yasindayken koydum ve ilk yilimda onu kazandim. ama babam muhendislik hedeflerken iktisat kazanmis 1980 yilinda , zorla ite kaka bitirmis ama sonrasinda calismaya baslayinca sevmis isini ve bolumunu iyiki bunu okudum demis
00 Yorumla
+1 yılşöyle oldu evet sene kaybetmediğim kazandığım için ve aile baskısından kaçmak için gittim. özel okuldu bide 5 yıl uzattım 2 senelik okulu bir ton para ödedim en son bıraktım. yıllarım gitti hayata geç kaldım herşeye geç kaldım. sevmediğiniz bölümse gitmeyin basit net. en önemli pişmanlık duyduğum hayat tecrübemdir. bu arada hayta yaramaz falan biri de değilim. sonra başka üni yazıp 3.78 ile bitirdim çalışkanımdır da. sevmediğiniz bölümü okumayın kısaca.
00 Yorumla
+1 yılİnan o hataya düştüm, geçen yıl içime sinmeyen bir bölümü yazdım. Son anda gitmekten vazgeçtim, bir yılımı daha yaktım. Pişman mıyım? Yazdığım için pişmanım sadece; puanım kesilecek nihayetinde. Ama gitmediğim için pişman değilim. Denemek gerekiyor, pes etmemek, neyi istediğini bilmek, azim göstermek, çabalamak gerek.
00 Yorumlaşu an okuyorum yaşımdan dolayı bırakmak da istemiyorum okulu ben bu meslek için yaratılmışım diyebileceğim bir meslek olsaydı eğer mutlaka bırakırım bölümü o meslek için hazırlık yapar sınava girerim ama öyle bir meslek de yok kafamda. Daha okulumu bitirmedim sonuçtan bahsetmem için erken ama okula gitmek eziyet gibi geliyor tavsiye etmem
00 Yorumla
+1 yılaslında bir sene daha kaybetmiyorsun ki, o yılı ideallerin için yaşamış oluyorsun okulu bitirip kendi meslegini yapmayanlar ve üstüne pişman olup tekrar okuyanlar ya da 2 yıl sonra bırakıp tekrar hazırlananlar varken onlarca örnek yani, önemli olan ne istedigini bilmek ve kendini tanımak bence
00 Yorumlaben geçen sene istemediğim bölümü kazandım kayıt yaptırmadım bu sene tekrar sınava girdim istediğim bölümü okucam yani okuma derim sonuçta o mesleği yapıcaksın
00 YorumlaGrafik tasarim okudum onuda isteksiz isteksiz dedim nasil olsa uniden sonra meslegimi yapmam issiz kalirim oyle oldu meslegimi yapmadim iyiki sene kaybetmedim
00 Yorumla
+1 yıl3 senedirokuyorum babamin yazdigi bolumu. Butun hayallerini uzerime kurarken bana sormayanlar icin. Ve bitirince kesinlikle bu bolumde bir is yapmicagim halde. Çağımızın en büyük hastalığı kimse kimseyi tanimiyor. Zevklerini ilgi alanlarini bilmiyorum karakterini benligini oldugu gibi kabul etmiyor. Herkes kendi sahip olamadiklarini, basaramadigi hayallerini baskasina yikmaya calisiyor herkes herkesi degistirmeye calisiyor. Her sey bu yuzden diye dusunuyorum.
00 Yorumlabilgisayar dehasıydım makina okudum. şu an elde var 0 ne yap ne et istediğin yeri oku okadar diyorum pc başında kod yazmak varken elimde tornavida pislik içinde geziyorum.
00 Yorumla
+1 yıliş imkanı iyi olan bir bölüm ise okurum bir daha ki seneye ders çalışmak için tahammülüm olacak mı ya bir sorunla karşılaşıp ders çalışamazsam diyip biran önce okumak daha iyi
10 Yorumla
+1 yılAklımda bir bölüm yoktu, bu yüzden de fazla çalışmadım puanım düşük geldi. Şu an işkerme okuyorum. Sımava girsem bile hangi bölümü istediğimi bilmediğimden dolayı yine aynı şeyler olucaktı o yüzden zorunlu okuyorum
00 Yorumlavalla ben normalde işim gücüm bilgisayar herşleyini anlarım ama maleseft elektrik elektronik bölümü çıktı okuyom yani sene kaybetmemek için oku oku nereye kadar yıldım bıktım ne olursa olsun okuyum komple bitsin
00 Yorumla
+1 yıl20 Yorumla
+1 yılşu an üniversitede son senem sessiz utangaç ve konuşma yeteneğim olmadığı halde sırf puan boşa gitmesin diye hukuk okuyorum , hiç istemediğim nefret ettiğim bölümde okuyorum
00 Yorumla
+1 yılSoruna soruyla cevap vereyim: 1 yılını harcamamak uğruna tüm hayatın boyunca sevmediğin bir işle uğraşmak ister misin?
10 Yorumla
+1 yılDuruma gore bolum yine ucunda para falan varsa iyi meslek se okurum. he basit birşey se 1 yol boyunca ders calisirm daha iyisini kazanirim
00 Yorumlaben 2 sene okudum o şekilde, sonra bıraktım okulu, sana tavsiyem herkesi dinle ama krndi istediğini yap, kararını kendin ver.
00 Yorumla
+1 yılben devam ediyorum 3 bitmek üzere belki bıraksam daha iyi olurdu bilemem ama şu an alıştım daha iyi hissediyorum
00 Yorumla
+1 yılyapacağım meslek belliydi ama ben gidip bir başka bölüm de okudum bölümü severek okudum ama isteyerek de girmedim aklımdaki bölüm o değildi
00 Yorumlaistemediğin bir bölüme sakın gitme çünkü hayatın boyunca yapıcaksın o işi. sene kaybı yerine sana hayatının kaybını yaşatır.
00 YorumlaAşçılık isteyip bilgisayar gitmiştim. İyiki gitmişim diyorum hiç tahmin etmezdim okul 2. si oldum 2 sene ve hayatım acayip değişti.. Darısı üniye :D
00 Yorumla
+1 yıl4 sene okuyup üzerine istediğim bir bölümüde 4 sene okuyacağıma 1 sene bekleyip istediğim üniversiteye giderim...
00 YorumlaOkudum :/ sonra bir pişmanlık ki sorma. Ve ikinci üniversitemi okuyorum :D yani sene kaybı derken seneler kaybı olur
00 Yorumla
+1 yılBen bölümümü sözel ağırlıklı sanıp geldim ders programlarına bakmamıştım meğer hiç öyle değilmiş 2 sene geçti bile okuyorum napayım
02 Yorumla- +1 yıl
@gksutssln maliye
önceden olsa asla okumam derdim ama 5 senedir istemediğim bir bölümü okuyorum ve bu sene mezun oluyorum sonuç ne olacak dersen bilmiyorum...
00 YorumlaŞu an okuyorum.. Aslında bölümümü çok istedim ama bana göre olmadığını fark ettim, ama geç fark ettim. Kalmadığım için devam ediyorum.
00 Yorumla
+1 yılO hataya düştüm. İstemediğim bölümü yazdım ve maalesef kazandım. Okudum, bitirdim. Başa dönebilseydim hayatta yazmazdım.
00 Yorumla
+1 yılBen mesela şu an 4 sınıfım elektrik elektronik mühendisliği okuyorum bide bitiremiyorum bu sene uzadı çok pişmanım burdan dersane hocalarımın... tercihlerimi onlar yapmışdı
00 YorumlaOkumam, 1 sene için geri kalan tüm hayatımda istemediğim bir mesleği yapamam sonuçta.
00 Yorumlaokuyorum hahaha ama iyiki okuom diıo m olum sene kaybetmeye
değmez oku00 Yorumla
+1 yılAsla! istediğim bölümü kazanana kadar girerim... Eğer bu sene istediğim üni'yi kazanazsam bir sene daha ertelerim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSayılsaldım son sene bazı sıkıntılar yaşadım güzel bölüm tutmadı yeterki yerleşiyim diye iktisata başladım şimdi ilk senem zor gidiyorum bırakıp bir sene daha haxırkancam
00 Yorumla
+1 yılBen okumam. Ömrümün tamamını kaybetmek yerine birkaç seneyi kaybetmeyi tercih ederim.
00 YorumlaBkz ben öyle yapayım dedim bu seferde okul uzadı ç. Bence bir sene daha hazırlanın
00 Yorumla
+1 yılBen. Zorla okuyorum ama bir kaçış yolu buldum ayrıca onunla ilgileniyorum. Deniyorum istediğim bölüme geçmek için
00 YorumlaMezuna kaldım bu yüzden.1sene kaybetmemek için tüm hayatımı mahvetmeyeyim dedim😕
00 YorumlaKültür & Sanat konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben okuyorum şu an. Sonucunu söyleyeyim sana canım 4. senemdeyim ve hala 1. sınıf dersleri alıyorum.
00 Yorumla2 sene okudum sonra bana uygun olmadıgını anladım bıraktım
00 Yorumla
+1 yılistemediğim için değil ama izmire gelmek zorunda olduğum için kıbrıstan yatay geçiş yaptım yani sende okumak zorunda değilsin
00 YorumlaMuhasebe okudum. İstemiyordum ama seve seve okudum zaman kaybetmemek için.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben bu hataya düştüm. hem sene kaybetmemek için hemde tekrar hazırlanmak yemediği için bırakmadım bölümü. seneye mezunum.. pişmanmıyım? bilmiyorum. alıştım galiba
00 Yorumla
+1 yılHayır tabii ki. Hayatımın geri kalanını harcayacağıma bir sene kaybetmeyi tercih ederim.
00 Yorumla
+1 yılOkuyorum şuanda. Sevdiğim bir bölumu kazanamadım ama kazandığım bölümü sevmeye çalışıyorum.
00 Yorumla
+1 yılOkumam, niye bir yıl sevmediğim bir meslek için kaybediyim ki 😕
00 Yorumla
+1 yılHemşirelik okuyordum bıraktım. Yani sorunun cevabı; hayır, okumazdım ve okumadım.
00 Yorumlasen onun için istemediğin bir bolume gidersin ilerde ilişki biter mal gibi ordada kalırsın
00 Yorumlahemen bırak hemen ben istemediğim bölümü okudum ve sonra o işi yapmıyorum şu an... ne gerek var o kadar yılların kaybına
00 YorumlaOkudum ama okumamak gerek kaybolacak olan o bir iki yıl gerçekten çok önemsiz bunu sonradan anlıyor insan.
00 YorumlaDGS ile Mühendisliğe giderim diye okuyorum. 1.5 ay sonra normalde bitecekti ama sağlık sorunlarım yüzünden yarım dönem uzadı. Mennun'um ama okuldan
00 Yorumla
+1 yılBen okumazdim. 1 sene sonraki sınava daha iyi hazırlanıp tekrar denerdim
00 YorumlaYaşıyorum şu an hazırlıkta kaldm boşveriyorsun herşeyi senelerin yine gidiyor bence
00 Yorumlaşu an aynı durumdayim bir sene tekrar okuyacağım acı çeken çeken neden istemediğim bir şey okuyim
00 Yorumla
+1 yılSevebilecegim bir bölümde denerim alakasız birseyse okumam
00 Yorumladüşmediim ama olabilir insanız sonuçta! herkes hata yapabilir
00 Yorumla
+1 yılBen okumadım öğretmenlik geliyordu tercih yapmadım ve pişmanım keşke okusaydım
00 Yorumla- Devamını Gör (123)
Devamını Gör(168)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kültür & Sanat > Sorular > İstemediğiniz bir bölümü, sırf sene kaybetmemek için veya kazandığınız için okur musunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler