Neyse... Siz tatillerde, ders çalışmayı özlüyor musunuz? Ya da okul hayatı bitmiş olanlar özlüyor mu? Ya da özleyeceğinizi düşünüyor musunuz :/

Eğitim hayatım buradaki bir çok üyenin yaşından bile fazla. Üstelik öğrenmek hiç bitmiyor. Artık eskisi kadar dikkatimi toparlayamıyorum. Fakat öğrencilik yıllarımı çok özlüyorum. Ne güzeldi fakülteye gitmek. Memnundum halimden. Herkes mezun olacağı için mutluydu ama ben başıma gelecekleri biliyordum.
Keşke imkan olsa da dönsem öğrencilik yıllarıma.
Bu arada bu resimler size mi ait yoksa internetten mi alıntı?
Bana ait fotoğraflar, benim çırpınmamı anlatıyorlar :D
Ne güzel anlatmışsınız :/
Bölümünüzü yakından tanıyorum. Hem de ingilizce okuyorsunuz. Başka bölümlerde okuyan gençler vizeden vizeye çalışırken sizin halinizi anlamazlar. Bütün bunlara rağmen mesleğini seven insanların fakülteye giderken bütün zorlukları göğüslemesini ancak siz, ben ve bir avuç insan anlar.
Yok yok hayır, ingilizce okumuyorum :) tek dersimizi hoca ingilizceden işlemişti de, orada yakındığım şey oydu :) ama yine de vizeden vizeye çalışan bir insan olmadım genel olarak.
Mesleğe hoş geldiniz o zaman.
Hipokrat yemini eden tıpçı gibi hissettim kendimi şu an :D
Teşekkürler :)
EİC seçimi için teşekkür ederim, Sistem.
En son ders çalışmayı özlediğimde... Lys'den çıkmıştım. Eve bir geldim, yapacak bir şey yok :) Kendimi sınav için öyle bir kaptırmıştım ki diğer her şeyi bırakmıştım resmen, küçük bir boşluğa düşmüştüm kısa süre :)
Neyse madem bir ödev istiyorsunuz, makale yazmam gerekiyor, benim yerime yazabilirsiniz :)
Makale bende de var ya sıkıcı o :/
tatillerde özlemiyorum ortalamamı 4 üzeri düşürmeye çalıştığımdan dolayı çok çalışmam gerekiyo ve bu özlenecek bir çalışma olmuyo hayatım yüksek lisans doktora diye devam edeceği için 30lu yaşlarımdan itibaren özlerim heralde
Keşke şu bilinç bende de olsaydı da 2.94 ortalama ile yüksek lisansa girmeye çalışmasaydım. :/
2.94 müü hiç çalışmadın mı ilk sene ilk dönemimde rehavete kapılıp hiç çalışmamıştım ortalamam 3.60 dı acaba bizim sınavlar mı kolay oluyor hangi üniversite senin ki
Son senelerim hep 3.50 ve üstüydü. Ama ilk iki sene yaptığım 2.40-50 ortalamayı yükseltemedim maalesef ki. Sen ilk dönem salmışsın, ben ortalama 1.5 sene saldım :D
Maltepe'deydim ben ama yok sınav zorluğu ile alakalı değil, benim sorunum :/
Yoğunluğu özlüyorum ben bazen yaz tatillerinde bir şeyler araştırmam gereken ödevleri çok severim ve ayrıca 28 black içmeyi de çok severim 😄
Ben de seni sevdim o zaman :D
Karşılıklı 😍
Cevap
25Cevap
bir öğrenci ders çalışmayı nasıl özler? böyle bir soru olabilir mi?
Ben de ogrenciyim ve özlüyorum. Olan oluyor demek ki :)
şaka yaptım... her konuda çalışkanlık iyidir... derste de... işte de... evde de... ibadetlerde de...
DSM-3 falan :D sen hayırdır ne okuyorsun :) Psikoloji mi?
ahah 5 olacak :D elindeki 5 miş
3 çok eski yahu ne yaptın :) Evet psikoloji okudum.
:D aynen 3 baya eski zaten kütüphanelerde 4 e rastladım ama 3 hiç görmedim. Bende bir ara merak saldım, psikolojiye yoğun ilgim var. Tabi şu an dilciyim o ayrı :) Kaçak olarak hastanenin içindeki tıp fakültesinin kütüphanesine girmiştim. Sonra görevli kadın yakaladı, o gün ders yokmuş. Dedi neyse biraz kal o zaman, ama sonra çık dedi. Buraya dışarıdan öğrenci alamıyoruz. :D valla sağ olsun öyle bir güzellik yapmıştı.
Haha çok tatlı ☺
:D teşekkürler
Yarin önemli bir vizem var hic calismadim. Kafa basmiyo abi ya, sikintili bir ders çünkü.
Nasıl bir ders :/
Allah rızası için verelimde ödev mi yapasın dostum psikoloji falan okuyorsun ama terzi kendi söküğünü dikemiyor 😂
Psikolojim bozuk değil, ders çalışmayı özledim 😒
Hayır, olmuyor. Notlardan çok pasta kahve cips falan gördüm :D
Pasta nerde :( Pasta verin bana...
Browni :(
hiç fotoğraf çekmedimm içimden de gelmedi ders çalışmayı özlediğim zaman değil şu zaman hazirandan sonra bakacağız artık
Üniversitedeki dersleri pek özlemem ama geometri sevdamdan hala daha vazgeçemedim bulmaca gibi olduğu için eğlenceli yazın bakarım.
Olmuyo :) bana o seylerden versene canim istedi :) priglesin yanindaki siyah kutu ne merak ettim :)
24 Black olan mı? Enerji içeceği. ☺
1 tane enerji içeceği kalp krizi "yapmaz" kuzum, ben günde 2 tane ondan 2 tane de kahve içiyordum sınav zamanları 😅
1 tane enerji icecegi ile? Anaa ne bünye varmış sende...
Haha 😅 neyse ucuz kurtulmussun geçmiş olsun :)
Sınav zamanı içiyordum, sınav yok içecek yok 😅
Biraz özlediğim oluyor.. Saatlerce ders çalışdıktan sonra bitirdiğinde o duygu paha biçilmez 🙇🌸🙈
Ben yazın özlüyorum ders çalışmayı :) benim için bir yaşam biçimi oldu😂
İşte bunların böyle psikolojisini bozuyorlar sonra bizi iyileştirmelerini bekliyorlar.
hemde nasıl.. en azından ders çalışmamayı özlüyorum..:D
allahım bitsin şu işkence diye dua ediyorum, biterse mutlaka ozleycegim.
Benim Cbs ödevimi yapabilirsin çok istersen 😂 sadece sınav gecesi çalıştığım için bilemiyorum özler miyim
Lisedeki Almanca sınava çalışmamı özlüyorum. Okulda sınav öncesi kızlara anlatma zevkim paha biçilemez 😂😂😂😂😂😂😂😂😎😎😎😎😎
unıversıte yıllarında ne gunlerdı gece sabahlara kadar ımece hakınde ders calısırdık ama bu aradada her haltı yerdık heygıdı gunler
Şu ana kadar öyle bir durum olmadı, olmaz da herhalde ^-^
Ben hala derslerin başındayım ama son bu sene bitiyor artık allaha şükür
Ozlenmez mi :) hele sabahlara kadar calisip sinavdan 90 almak tarif edilemez :D
Pringles burn sen hayırdır?
Favorim...
ayyy resimler çok güzel canım içim açıldı :)
Bu iç açılmasıyla bir tarih kasarsın artık? 😅
Şu aralar en sık yaptığım :)
Ders çalışmaya karşıyım
Youtube da ders çalışma videosu izlediğimde azim geliyor motivasyon kaynağı tavsiye ederim :)
bende özlüyorum arada :D
Hic bitmiyo ki ozlemeye vaktim olsun :(
Okul yok cok rahatim hic ozlemem
Ders çalışmak iğrenç bir şey...
yok biz hala devam zaten neyini özlicem
hayat oklunda yok kıtap defter
Psikoloji mi?🙄
Psikoloji 😌
Türkçe 😒
İşte orada yakındığım konu o, Türkçe olmamıza rağmen hoca dersi Ingilizceden işliyordu. Tek ders.
Okul bitti bitmesine de yardım şimdi yüksek lisans için lazım 😅 Teşekkürler :)
okul mazide kaldı ama yaaa :)
Tez var olur mu :)
calculusu falan hatırladıkça kalsın almıyım ben
Ben özlüyorum
Tabi ki hayır :(
Özlemedim
hiç olmuyor
hiç özlemedim
Hayır kanks
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar