Kontrol kayıtlı süreğen tedavi gerektirir yazısı ile özürlü devamsızlık 60 gün olduğunda heyet raporu kullanabilirmiyim?

Arkadaslar öncelikle rica ediyorum konuyla uzaktan yakından bilgisi olmayanlar yorum yapmasınlar. Kalkipta liseden seneler önce mezun olmuşlar yanaşmasın ki şurda 2 sene mezun olanlara göre bile yönetmelik değişti. Her neyse mevzuya giriyorum. Arkadaşlar lise son sınıf öğrencisiyim ygsye çalışmak icin özel bir hastaneden üroloji bölümünden böbrek taşı düşürdüğüme dair heyet raporu aldım. Okulum özel hastane olduğu icin kabul etmedi ve devlet hastanesinden kontrol kayıtlı süreğen tedavin olduğuna dair kağıt al dedi. Ben zaten sağlık meslek lisesinde okuyorum staj gördüğüm yerdeki doktordan rica ettim fizik tedavi bölümünden bana kontrol kayıtlı süreğen tedavim gerektiğine dair bir kağıt verdi. Fakat bu seferde okuldaki müdür yardımcıları heyet raporunla aldığın süreğen tedavin farklı bölümlerde diyerek kabul etmedi. Ben ilce milli eğitim bakanlığına yollayacağım dedi. Sizce ne olur?
Kontrol kayıtlı süreğen tedavi gerektirir yazısı ile özürlü devamsızlık 60 gün olduğunda heyet raporu kullanabilirmiyim?