GiZLENMEDEN CEVAP YAZIN
Çocuk gelişimi eğitimi kursu ile ilgili bilgi verebilir misiniz?
GiZLENMEDEN CEVAP YAZIN
Sınıf annesi olabilirsin eğer psikoloji ya da pedagoji temelli formasyonun yoksa. Sınıf anneliği için sertifikaya da gerek yok .
Bu tarz işleri sgk yapılmadan zaten uygulayamazsın , devlet senin bütün detaylarından emin olduktan sonra çocuklarla ilgilenmene izin verir, o kadar kolay değil bu işler. Biryerlerde ya hata var ya da yalan dolan pazarlama.
link te il sağlık müdürlüğü sitesi var, telefon ile ulaş ya da mail gönder ve bu yerin düz personele sertifika vermeye yetkili olup olmadığını araştır. Bildiğim kdarı ile sertifikalandırma yok diploma gerekli, o da ilgili fakültelerde mümkün
Cevap
2Cevap
o kadar okul önce öğretmenliği ve çocuk gelişimi okuyanlar var onlar yıllarca boşuna mı okudu
iki geri ancak böyle cevap verir bu soruya.No comment..!
gerilikle alakası yok asıl geri çabalamayıp hemen hazıra konmak isteyenlerde.. adamlar yıllarca çalışıyor emek veriyor sınavlara girip staj yapıyor siz hemen beleşe konun.. siz çok ilerisiniz belli
8.5 ay eğitim alıp 1ay Staj yaptıktan sonra sertifika almak ve yetersiz anaokulu öğretmeni Sayısı nedeniyle görev yapmakhazıra konmaksa HAKLISIN! Ne diim sana daha...Senin gibiler muhatabım olamaz. He aynı zamanda da �ni. mezunuyum..Ya sen? ilkokul falan herhalde (think)
SENİ ENGELLEMEK İSTERDim AMA GİZLENMİŞSİN.O yüzden daha fazla yazma lütfen OK? Umarım algılayabilirsin yazdıklarımI !
asıl ben muhatap olamam... akıl yok sende fikir nasıl olsun
Reklam kokan hareketler :))
bence para tuzağı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar