Acik öğretim lise kayıt yenileme ucreti ne kadar bir de bankadan parayı yatırdıktan sonra halk egitimemi gitmemiz gerekli dersleri seçmek için ve kitaplar ne zaman alınıyor
Bildiğim kadarı 40 50 birşey. Düz lise ise parayı yatırıyorsun sistemden dersini seçiyorsun ama meslek lisesi yüz yüze eğitim alıyorsan dekontu okula götürüyorsun.
Sadece ATM'den 35 TL yaptıracaksin kayıt yenilemen otomatik onaylanıyor eskisi gibi artık gitmeye gerek yok halk eğitime. Ders seçimini ise kendin açık lisenin web sitesinden yapıyorsun. Eğer şifreni hatırlamıyor isen halk eğitime gitmen gerekli
0
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kardeşim için yapicam aslında onunda aklı bir karış havada olduğu için şifresini hayatta hatırlamaz bir de ne zaman kitapları veriyorlar
geçmiş yılların çıkmış sorularını çıkardın çözün beraber faydalı olur, halk eğitim e gitmeye gerek yok şiftemi unuttum deyip şifre al sonra gir sisteme
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
35 tl 30 tlsi atmdn 5 tlsni halk egtme sitedende ders secmi yapyosn kitab alma zorunlulugun yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bildiğim kadarı 40 50 birşey. Düz lise ise parayı yatırıyorsun sistemden dersini seçiyorsun ama meslek lisesi yüz yüze eğitim alıyorsan dekontu okula götürüyorsun.
Sadece ATM'den 35 TL yaptıracaksin kayıt yenilemen otomatik onaylanıyor eskisi gibi artık gitmeye gerek yok halk eğitime. Ders seçimini ise kendin açık lisenin web sitesinden yapıyorsun. Eğer şifreni hatırlamıyor isen halk eğitime gitmen gerekli
Kardeşim için yapicam aslında onunda aklı bir karış havada olduğu için şifresini hayatta hatırlamaz bir de ne zaman kitapları veriyorlar
Bu arada 35 tl bayagi iyiymiş ya ben 70 zannediyordum
Kayıt yenileme yap halk eğitime gidip şifre alacaksın ordan kitapları talep edersin o sana gün verecek o zaman gidip alırsın kitapları
Daha önceden açık liseye kaydı var değil mi?
Evet kaydı var ama sınavlara falan girmedi hiç daha doğrusu kendisi sınavlara girmek istemedi
Tamam sadece kayıt yenileme yeterli.
Tamam teşekkür ederim😊
Son olarak birşey daha soracağım 35 tl yi atm den yatiracagim değil mibi arkadaş 30 tl atmden yatır dedi
Rica ederim. ATM den evet ziraat veya halkbank internet bankacılıgıniz varsa oradanda yatırabilirsiniz.
Geçmiş sınav soruları çıkıyor daha çok sormak istediğin birşey olursa sorabilirsin günaydın görüşmek üzere
geçmiş yılların çıkmış sorularını çıkardın çözün beraber faydalı olur, halk eğitim e gitmeye gerek yok şiftemi unuttum deyip şifre al sonra gir sisteme
35 tl 30 tlsi atmdn 5 tlsni halk egtme sitedende ders secmi yapyosn kitab alma zorunlulugun yok
Aol diye girip yapiyosun e devlet ne alaka
Kitapları ne zaman alıcağını bilmiyorum ama ders seçimini e devletten yapabiliyosun diye biliyorum veya halk eğitimden. Başarılar
Anladim tesekkurler
35 tl