Tahmin edilen SON...
Sevgilim turizmci ve ayda bir kez seyahate çıkıyor, onunla bir geleceğim olabilir mi?
Tahmin edilen SON...
esas sorun kıskançlığın belli ki. yapacağın bir şey yok, sevgiline zaten şu anki işinden hoşlanmadığını bildirmişsin. e insanların böylesine zor iş bulduğu dönemde sırf senin gönlünü hoş kılmak için işini bırakamayacağına göre, onun sözüne ve sadakatine güvenmekten başka yapabileceğin bir şey yok.
benim arkadaşlarımdan biri uzun yol kaptanı, yılın 6 ayını evinden ayrı geçiriyor ama evliliğinde bir sıkıntısı yok. demek ki istenirse pekala ayrılıklar yaşanan ilişkiler de sürdürülebilir.
Bence kötü bir şey yok. İnsanlar evlilikte birbirinden dinlenmeli ara sırada. Havacılıkta çalışanlar sürekli başka ülkelere gidip geliyorlar. Maden Mühendisleri bazen aylarca evde olmuyorlar. Bir şekilde yaşıyorlar. Ama BANA bu hayat uymaz dersen, tabi erkek arkadaşına 'ya ben, ya da işin' diyebilirsin. İşini seçerse, yapacak bir şey yok, demek ki kısmet değilmiş.
Ben rahatsız oluyorum istemiyorum o ise ileride maddi durumu iyi oldugu zaman bu isi bırakabilecegini soyluyor ama inanmıyorum ona daha once bu isi kapabilmek buralara gelmek icin biz'den cok sey eksiltti.Simdide onun ulasmaya calistigi kariyeri yok et demem bencillik olur ancak o kendisi isterse bırakır ben ona bırak diyemem ve böyle bir iliskiyide sanırım sürdüremem gibi gorunuyor...
O zaman bir karar ver. Eğer hayır, ben haftada 5 gün 8-17 arası çalışan ve iş seyahati zorunluluğu olmayan diyorsan, o zaman bu ilişkiyi bitir. Ama eğer ben sevdiğim insan için dişlerimi sıkarım dersen, o zaman devam et. Sonuçta erkekler genelde maddi tarafına öncellik verirler. Bu doğal bir şey ve buna karşı çıkamazsın. Ayrıca evde beş kuruş parasız yatan 'aşkım bana uygun bir iş bulamadım' diyen bir erkek arkadaşının olmasını istemezdin, değil mi?
Aranızda güven konusunda sorun yoksa sorun olmaz ama senin için sorun ise bu o zaman bir karar vermek zorundasın konuş ilk önce ama sonra karar ver.
Seni olan sevgisine bakmalısın. Eskisi gibi mi yoksa iş dolayısıyla azalıyor mu ?
Cevap
2Cevap
bende turizm çikışlıyım..turizm işi böyle..ayrıca prestıjlı yerlerde calışıyorsa zaten çapkınlıgın goz capkınlıgından ılerı gıdemez..
Eğer hesabınız aktifse size birşey soracağım turizmle ilgili?
Sen onu gerçekten seviyorsan bunun sorun olmamasi lazim .Ask herseyin üstesinden gelir
ben eşim için Turizmi bıraktım :)
Ne güzel bir örneksin benim için keşke bende emin olabilsem bunu yapabilecegine ayrıca bunu yapmasını istersem bencillik olur buna hakkım varmı bilemiyorum...
eğer yapacağını yapmış; ununu eleyip eleği kaldırdıysa sorun olmaz, erkeklerde 9 nefis kadınlarda ise 1 taneymiş, hangi ortamda ne olacağını kestirmek güç, bunu ona düzgün bir dille anlatmaya çalış bence, yavaş yavaş, sindire sindire yap, inatlaşmadan.
bunu yaparken kendini değilde onu düşünüyormuş gibi mesela çok yoruluyorsun, birlikte olduğumuz süreler azalıyor, çocuğumuz olduğunda yalnız kalmak istemiyorum, daha rahat bir iş bulalım sana vs... asla benim aklım sende kalır beni aldatırsın deme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar