Sevgilim turizmci ve ayda bir kez seyahate çıkıyor, onunla bir geleceğim olabilir mi?

Selamlar,sevgilim turzimci ve bölüm değiştitirdi bu aralar gruplar karşılayıp organizasyonlar yapıyorlar ayda bir kez ya şehir dışında kalıyor yada şehir içinde otellerde konaklıyor daha önceden böyle bir iş yapmadığı için dolayısıyla şimdi bunu problem yapmaya başladım ilerde evlenmeyi düşündüğüm birinin bu tarz bir işte çalışmasını istemiyorum.ilerde bu işi bıkacağım diyor fakat inanmıyorum çünkü bu kadar avantası olan bir işi bırakması zor...

Ayrıca itiraf etmeliyimki onu kıskanıyorum sürekli gruplar karşılaması,sabahlara kadar eğlenceler vs ayarlaması ve organizasyon süresince otellerde konaklaması rahatsız ediyor...Bu konuda sizinde fikirlerinizi almak istiyorum.Sizce ne yapmalım?
Güncellemeler
+1 yıl
bir ay snraki düşüncem;turizmci adamla birlikte olunmaz ha turizmciysen olur ama değilsen emin ol hayatındaki en kaypak ona buna sırnaşan ,laf atan her önüne gelenle muhabbet kurmaya çalışan,otobüste,arabada,yemekte her kıza özellikle tip tip bakan,biriyse zaten huylarıda değişmişse bu işten sonra birde organizasyonlarda orda burda ne yapar siz düşünün artık...
Güncellemeler
+1 yıl
ayrıca bu kadar organizasyon dolu bir işe terfi edince aktiviteleri,tanıdıkları vs çoğaldı ve sonunda bütün bunlara güvenip kendine yeni bir yol belirledi,KARİYER YOLU ve bensiz bir yol tercih etti.

Tahmin edilen SON...
Sevgilim turizmci ve ayda bir kez seyahate çıkıyor, onunla bir geleceğim olabilir mi?