Ben muhasebeciyim ve Şu an mesleğimi yapıyorum eğer mezun olur olmaz seni alıcaksa işe muhteşem bir teklif ben hiç bir zaman kamu memuru olmayı düşünmedim çünkü mali müşavir oldugumda nasılsa serbest meslekle memurluk aynı anda olmuyor kanunen yasak. O yüzden başta tercihini yap eğer muhasebeci olarak kalmıcaksan mali müşavirlik gibi dahada devam ettiriceksen özel sektör en iyisi. Ama yok eğer ben muhasebeci olarak kalırım diyorsan memur ol tabiki
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
Tecrübesiz elemana hiç bir şirket 5000 tl para vermez en az 5 yıl deneyim ve referans ister yani Şu an çok iyi sallıyorsun işi bilmeyenler inanıyor buna :D
02 Yorumla- +1 yıl
herkesi kendin gibi sanma canım, sallamaya ihtiyacım yok
+1 yılyalan söylüyorsun :)
sabancı 25 yaş altı tecrübesiz hiç bir kişiyi özellikle muhasebe biriminde barındırmaz 5 bin tl de maaş vermez.
istersen babasının oğlu ol.61 Yorumla- +1 yıl
yalan söylüyorsun ne demek ya ayıp yani işim yok size yalan söylicem. İnanmıyorsan uza cevaplama
Muhasebecimiydin? :)
114 Yorumla- +1 yıl
yok değilim daha okul bitmedi :D böyle bir durum gelişti sadece :D
- +1 yıl
bişey olmaz ya :D
- +1 yıl
seni de yanıma alırım beraber canımız çıkar :P
- +1 yıl
neden :D
- +1 yıl
ahaha kıyamam :D
- +1 yıl
rica ederim :)
- +1 yıl
evet :D yeni bir bence yazdım okur musun :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
118Cevap
+1 yılSanırım sağlam bir torpilin var! Yoksa bu yaşta ve tecrübesiz birini kolay kolay almazlar!
Muhasebe sandığın kadar kolay bir iş değil, hele ki Bahsettiğin yer çok büyük bir firma ve E-defter, E-Fatura kullanıcısı. Yüzbinlerce cari çalışan müşterileri var. Ödemeler, ötv gibi farklı Beyannameleri mevcut. Bunları bilmeden orada çok barınamazsın!
Şu da bir gerçek, içerisi Hanımın Çiftliği!
Not: Evet Muhasebeciyim ve Bahsi geçen yer ile çalışıyorum!12 Yorumla- +1 yıl
ne kadar maaş alıyorsunuz?
- +1 yıl
Şirketten Ayrı, Bürodan Ayrı kazancım var çok şükür.
Bizde bir tabir vardır;
Bayanın Yaşı, Erkeğin Maaşı sorulmaz diye!
Kendimize yetecek kadar maaşımız var. :)
Her ne kadar değerlendirme aşamasında olsanda.! Tebrik ediyorum güzel iş yakalamışsın.:)
Şimdi plan şu; sen bu muhasebe işine gir, ortama insanlara bir ısın teorik kısmını az çok biliyorsun pratiğe odaklan gerisi gelir.
Sonra bölgesel ihaleler yapılır. Sen bu ihale için gerekli şartları öğren gereken sermayeyi falan öğren bana haber ver :)12 Yorumla- +1 yıl
napcan sen :D
abicim iibf okuyup hemen başlayınca 5bin lira almak ne akla ne de mantığa sığar ben 5 yıllık muhasebeciyim yarısını alamıyorum özel sektörde. Özel sektör git gide geriliyo. Ekonomik durgunluk var. Patron işçi çıkarıyor. Zam isteyemiyoruz. Sen diyorsun böyle :)) Tamamen abartı
13 Yorumla- +1 yıl
değil inanmayabilirsin.
- +1 yıl
çok da umrumda
ben her zaman derim devlette ancak tembeller çalışır.. nasıl sallaya sallaya başı alırım maaşıcılar garanticiler oradadır. özel sektörde yırtına yırtına pestilleri çıkarak çalışanlarda daha fazla maaş daha iyi bir kariyer için uğraşır dururlar. devletteki adam dayıyı bulursa kıdemi kademeyi bulamazsa babayı alır.
13 Yorumla- +1 yıl
ee bu durumla alakası nedir?
- +1 yıl
haklısınız, teşekkürler.
git 5000 tl den para biriktir kovulsan nolur tazminatını alırsın ama 5000 tl yi harcama kenarı koy yarın kapı önüne koyduğunda ya da tepen attığında kendi işini kurarsın babalar gibi
11 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler :D
Philip morriis erken yaşlanma garantili zaten kaç yıl dayanırsın bilemem
Kamu ömürlüktür. Kamu maaşlarıda az değil hafta sonun tatilin var Özel sektöre gir de parayı harcayacak vaktin olacakmı acaba ahahahaaa14 Yorumla- +1 yıl
gülecek ne var anlamadım?
- +1 yıl
zaten önceliğim kamu
Al yürü al al all :D Güzel iş en iyi şekilde yapacagını umuyorum eger girersen
11 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim :)
yeni mezun muhasebecıye 5 bin verildiğini ilk defa duyuyorum. ama muhasebede para ne kadar fazlaysa okadar kafa yorulur ablam mali müşavir meslekle biraz ilgiliyim ama eğer 5 bin veriyolarsa kaçırma cokda iyi bir deneyım olur.
10 Yorumla
+1 yılMuhasebe işi yapmış biri olaraktan söyleyeceğim, muhasebe işinden uzak dur.
13 Yorumla- +1 yıl
Sezai aslında muhasebe hiç istemediğim bir iş ama fırsatları değerlendirmek zorundayım piyasayı biliyorsun
- +1 yıl
Valla sen bilirsin ama senin mezun olduğun kısım, işin idari ve ekonomik analiz kısmı. Muhasebe işini yapamazsın. Aldığın toplam yanlış hatırlamıyorsam 5-6 muhasebe dersi vardı. Bizim okulda öyle yani. Gerçekten çok sıkıcı, gerçekten çok yorucu, gerçekten berbat
- +1 yıl
:D biz işin teorisini aldık haklısın, bakalım artık hayırlısı
+1 yılMuhasebe de bir yere kadar asıl parayı mali müşavir olanlar kazanıyor.
12 Yorumla- +1 yıl
onların kazandığı paranın yanından geçemeyiz :D
- +1 yıl
ben de muhasebeciyim mali müşavir ayda 3 kez gelir parasını alır gider. Adamın vecizesi de şu ''Muhasebe işini bilen aç kalmaz'' :D
+1 yıl5000 neyine yetcek 2023ede az kalmışken reddet hiç düşünme
11 Yorumla- +1 yıl
2023 le ne alakası var?
+1 yılDevletin 2.500 TL si özelin 7.500 tL sinden iyidir saglamdir garantidir. Benim de özelde önüm acik. Fakat devlet devlet devlet diyorum
11 Yorumla- +1 yıl
bence de devlet.
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe okuyordun hangi bolum? Ben de liseyi muhasebe okudum da ondan soruyorum. Acaba ben de böyle bir iş bulabilir miyim ki yoksa uni mezunu mu olmak gerekiyor?
11 Yorumla- +1 yıl
ben üniversite mezunu olcam bu yıl
Eğitim & Kariyer konusunda 7b cevap paylaştı. ben niye muhasebe okumadım yahu :( yap yap ordan sigara da verirsin bana :)
12 Yorumla- +1 yıl
muhasebe okumadım ben ama 4 tane muhasebe dersi aldım
Daha mezun bile olmamis tecrubesi olmayan bir muhasebeci adayi icin 5000 tl maas teklif edilmesi bana garip geldi. Farz edelim ki (ins daha cok kazanirsin) bu soruyu sorman bile hata. Mutkaka git.
20 YorumlaMaaş çok yetersiz. Acayip yetersiz yani (kiskanclik) :D :D
21 Yorumla- +1 yıl
:D :D
Tabıkıde gıt dusunmen hata en azından ılerde ısı begenmezsen ya da bırakmak ıstersen guzel bı ıs tecruben olmus olur baska ıslerede basvururken bır adım one gecersın
10 Yorumla
+1 yılBence guzel bir teklif bir bayan icin ozellikle
14 Yorumla- +1 yıl
haftasonu tatili de varmış :D
- +1 yıl
Ooo iyimis baya bence guzel yani
- +1 yıl
çok güzel umarım olur, yorumun için teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim insallah olur 👼
Marlboro sabancının değil canım. Yanlızca türkiye temsilciliğini, koordinatörlüğünü yapıyorlar. Zaten bunu da Philip Morrisle birlikte yürütüyorlar. Ve tabiki PM daha aktif rol oynuyor.
10 Yorumla
+1 yılBu yasta ve okulun bitmeden nasil boyle bir teklif aldin hemde sabanci dan
21 Yorumla- +1 yıl
tandıklarımız var o şirketten
+1 yıl5000 TL yoksa arabanın mazotuna mi yetmiyor niye düşünüyorsun
30 Yorumla
+1 yılphilips morris burda çalışan bir arakdaşım var ve sana cidden böyle bir teklif geldiyse hayatta kaçırma bu ülkede daha iyisini bulamazsın
14 Yorumla- +1 yıl
peki çalışma şartları nasılmış bilgin var mı
- +1 yıl
mükemmel ofisleri çalışanlarının rahatlığı için her şey düşünülmüş hakkını hiç bir şekilde yemiyorlar mesaiye kaldın mı paranın yatmaması gibi bir dert yok maaşını düzenli alıyorsun iş yerinde motive edici organizasyonlar iş yerinde spor salonu bilirsin bir çok yerde ne bulduysan onu yersin yemeklerinde kısıtlama yok diyet yapan çalışanlarını bile düşünüp onlara göre yemek çıkarıyorlar daha iyisini bulamazsın
- +1 yıl
çok iyi ya umarım olur ama önce hayırlısı, teşekkür ederim :)
- +1 yıl
rica ederim hayırlısı olsun senin için :)
muhasebeciligin zor bir yanı yok. mobbingle karşılaşacagını sanmam orada. maaşıda güzel denemende yarar var
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 2,9b cevap paylaştı. Mutlaka değerlendirmelisin bunu bence... çalış ve gör.. Şirketi ve geleceğini iyi görürsen de asla bırakma derim. Kamu ölümdür çoğu zaman.
10 Yorumla
+1 yılbenide yanına baş yardımcın olarak alırsın :D:D:d hani saraylarda oluyor ya baş hazinedar onun gibi makam sahibi :)
10 YorumlaMaaş Net mi Brüt mü? eğer brüt ise eline 3.500 TL civarı net maaş geçer...
12 Yorumla- +1 yıl
brüttür büyük ihtimal
+1 yılDaha nereye yükseleceksin ablacım durma derim. Cuarsyıda beleşe getirirsin 😄
14 Yorumla- +1 yıl
neyi beleşe getiririm anlamadım?
- +1 yıl
Sigarayı ben genelde cuara derim 😊
- +1 yıl
kullanmıyorum.
- +1 yıl
O zaman bana gönderirsin ben çok iyi kullanırım
Yıllar sonra muhasebeyi seçtiğine pişman olacaksın bence. :)
20 Yorumlasaçmalama türkiyede iş bulmak çok zor hemen evt dee
10 YorumlaMuhasebe çok zor bir iş ya. Ne biliyim akıl işi değil, insanı deliliğe itiyor muhasebe
10 Yorumla
+1 yılteklif çok çok iyi. bence kaçırma önce buna bir gir daha iyisini bulursan çıkarsın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeşke eşime de böyle bir fırsat gelse. Bebeğimize gözümüz kapalı bakardık
21 Yorumla- +1 yıl
netten Cv sini göndersin
Kaçırma derim. Ben şef olduğum halde o kadar almıyorum yahu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe oldu iş?
Millet o parayı almak için 6 yıl 8 yıl okuyo üstüne staj yok şu bu derken ömrü okullarda geçiyo senin açından iyi olur :D13 Yorumla- +1 yıl
bende okuyorum üniversite mezunu olmayanı almıyorlar :D
Cevap sahibi+1 yılBende muhasebe okuyorum ve 5 bin tl benim için hayal 2 bine razıyım :D
Ve yükselme falan diyosun ki çok daha da artar maaşın inş olur ya :D- +1 yıl
çok sağol :D
Teklif geldiyse çalışmalısın bence süper bir fırsat
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılFirma ufak olsaydi kamu derdim ama sabanci saglam gelecegi olan bir yer arkadasimda saglikci kamuda milletin derdi yerine sabanciya ait sirkette keyfine bakiyo
10 Yorumla Git çalış 1 yıl para biriktir sonra kendi işini kur bir yandan.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldaha yaşın genç. teklif çok iyi düşünmeden gir amaaa! en önemli konu şu paranı biriktir harcama asla. kuruşunu koy kenara. birkaç sene çalış bunalırsan devlete girersin
10 YorumlaOrda Muabeci olark calismak tapikide 5.000,00 tl az degil.
10 Yorumla
+1 yılbu kadar şeyi bildiğin halde seçmemek büyük bir saflık olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkaçırma
kabul et çoğumuza gelmez böyle bir teklif
kamudakinin bir çoğuda özele geçiyor maaş az diye
kamu da uzman yardımcısı olarak başlasam maaşın 3bin lira olacak
karşılaştır karar ver10 YorumlaBoşver kamuyu 5 lira iyi para kariyer imkanı da var mış be güzel işte
20 YorumlaMuhasebeci olmak kötü ya ben istemiyorum ama mecburum çok sıkıcı cidden yanlis anlama ama girmezdim hic
10 Yorumla
+1 yılYükselen bir meslekse iyidir. Yükselen her meslek iyidir ama İç mimarlık bir başkadır <3
10 Yorumlamarlboroda ol bir kere gitmiştim pm ye güzel şirket
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 612 cevap paylaştı. La kamuda işten atılmazsın kolay kolay ama bu maaşı almak için çabalaman lazım çoh
10 Yorumlanasıl başvuruyoz ya hemen söyle nereye müracaat edicem :)
10 Yorumla5000 maaş hiç düşünmeden kabul ederdim ben iyi para bu devirde
10 Yorumla
+1 yılhayatta fırsatlar her zaman ayağına gelmez tanınan bir marka ve sağlam liderleri var kesinlikle özel sektörü tercih etmelisin
10 Yorumla
+1 yılÖzelde takıl, gayet iyi teklif. 21 yaşına rağmen (eğer öyleysen)
10 Yorumlabenide aldır kız 1300 maaşla muhasebecilik yapıyoruz şurda :D
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 885 cevap paylaştı. şahsen hiç kaçırmazdım , zaten sekız saatten fazlası mesaiye giriyor
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 820 cevap paylaştı.
+1 yılBenim bir arkadaşta orda çalıyor, maaşı gerçekten iyi
10 Yorumla
+1 yılsuper bişey bu kacmaz fırsat tabı yukselır neden yukselmesın
10 Yorumla5bin o su an 2 uni bitirmis yurt disinda master yapmis muhendis zor aliyor hic dusunme bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen 21 yaşındasın okulun ne zaman bitti marlboro serbest muhasebeci çalıştırmıyor yeminli mali müşavir olman gerek sana teklif yapanlar şaka yapmış olabilir bir ara sor
00 YorumlaSigaraya yasak gelecegini dusunursek gelecegi yok derim
10 Yorumla
+1 yılVarsa banada ayarlayın lütfen , ba-yı-lı-rım böyle bir iş yapmaya :D sadfsgdf
10 Yorumlayhaw çalışmayacaksan beni öner ben yarı parasınada çalışırımm :D
10 Yorumla
+1 yılBu firmaya girmek cok zor devlet isinden daha zor. bu is yeri parayi verir ama hakkini fazlasiyla alir.
10 Yorumla- Devamını Gör (102)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat