cinsel yaşam sorusu sorsam kız olsam akbaba gibi toplanırdınız aaibineler!
Ygs'ye çalışasım gelmiyor ne yapmalıyım?
cinsel yaşam sorusu sorsam kız olsam akbaba gibi toplanırdınız aaibineler!
İlk başta sanal ortamdan uzak duracaksın
İkincisi seni pozitif hissettiren aktivitelerde bulun mesela spor sağlık çayları falan
Sonra şunu düşün hayallerine ulaşmanın yolu ders çalışmaktır
Aklına sınavda çok iyi puan alacağını getir
Program kur o saatlerde ne olursa olsun ders çalış
Erteleme bugünden başla
hoca ile plan yaptık zaten de uyamıyorum sıkıyor spora bile gitme dedi ygs geçene kadar
Zinde kalman için spor demiştim. pozitif hissedersen kendini ders çalışmak sıkmaz seni
Tek yol = ders çalışmak
Kafama sıksan bu kadar acıtmazdı be
:D Senin iyiliğin için söylüyorum
Şu kanıya vardım sen gözünü dersten korkutmussun bu korkunu yen önce
dersten korksaydık okula gitmezdik :D
Çok az bir zaman kaldı bir an önce toparlanmalisin. Sayısal yapamiyorsan neden sayisali sectin başta dusunup karar vermeliydin
Elektirik elektronik okuyorum sayısal bir bölüm ama ağır bir sayısallığı yok basit 3 senedir sınıf 1. olarak bitiriyorum ama ünide güvenemiyorum, sayısal ağırlıklı da çalışmıyorum hocalar sözelin iyi diyor sayısal yapıp diğerlerini geçmen lazım diyor
Hocalara kalirsak yandik zaten sayısal derslerde gercekten çok zorluyor. Ağır bir sayisalligi yok diyorsun 1. olarakta bitiriyormusun kendini hazırla sınava ve okulda birinci olarak bitirdiğinde goze alınır üniversitede muhakkak puan gelir oradan da
hoca benden hep rapor istiyor ne kadar soru çözdün hangi konulardasın vs vs yalanda söyleyemiyorum bu-nal-dım
İyi bir yerlere gelmek istiyorsan mecbursun ama
biliyorum biliyorum biliyorum
Hocam siz misiniz?
Yoo bende ogrenciyim lise 3e gidiyorum hoca nerden çıktı anlamadım :)
''İyi bir yerlere gelmek istiyorsan mecbursun ama'' Bu sözünden yola çıktım bende biliyorum da olmuyor işte :D
Hocalarda bana dediği için ezberledim galiba farkında olmadan :)
öyle bişey yok çıkar onu kafandan :D
Tamam :d
Çalışma o zaman.
Benimde kendime göre hayallerim var heralde :/
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar