Ben hazrlandim calstim ama olmadi ya.cok uzuldum cok agladm.bir De hic calsmayan biri gecti bu insana cok kotu koyuyor.bir sene kaybim olucak yaa ben bu bir senede ne yapabilirim
Cevabın nedir?
+1 yılBende ilk senemde anlamamıştım şu an odtüdeyim bu senede girdim sınava ygs sıralamam hemen hemen aynıydı ygs için konuları iyi öğren biraz da yorum gücünü geliştir günde 10 sayfa kitap oku ama adamakıllı anlayarak oku yatmadan önce 20 paragraf ama iyi bir kaynaktan çöz arıkan yayıncılık ösym tipi paragraf iyiydi benim zamanımda
matematikte hız kazan. Özellikle benim uyguladıklarım bir denemede matematiği 30 dkda bitirmekti çünkü gerçek sınavda zaman yetmiyordu. Pratik zeka ygs için. Şu an ne yapacağına gelirse lys ye devam et önemseyecekmiş gibi eğer seneye düşünüyorsan bu yılda sıkı tutmakta fayda var04 Yorumla
Soran+1 yılYorum yetenegim hic yok bu yuzden turkce yok yani. ama elimden geleni yaptim biraz gelisti turkce. lys desem kazanms gibi lys ye calisiyorum daha duzen oturtamadim ama olucak
- +1 yıl
Aklına takılan bişey olursa sor bu konuda yardımcı olurum.2015 ygs türkçesi bence en zor türkçe idi son 5 yılın bende biraz zorlandım. Nasıl desem farklı tarzda kaynak çöz örnek olarak vereceksem fem çözüyorsan güvender alma fuzuli çünkü güvender fem maltepe sürat yayıncılığın sorular tekrar ediyor bir yerden sonra ösym tipi soruları fem bilfen karekökde çok gördüm mesela onlar iyi gelir sınavlara ama iyi bir temel lazım bunlar için bu arada sayısalmısın
Soran+1 yıltesekkurler sorarm :) sayisal evet
- +1 yıl
Bu dediğim kitaplar sayısala göre dedimde moralinizi bozmayın insan istedikçe yapamayacağı şey yıyok yeter ki irade azim olmalı.
En İyi Cevaplar
+1 yılYGS çalışmakla kazanılmaz... istemekle kazanılır. Önce didin çözdüğün testlerde hep heyecanllı ol bu soruyu doğru yapınca her şey güzel olacak ben bu ülkenin bir mimarı bir doktoru bir avukatı vs. olucam seni çözücem seni kazanıcam diye iste... Pozitif ol ona kendini ver çok çalıştım olmadı denmez. Allah çalışana neler veriyor. Demekki eksik bir şeyler var YGS zekilerin sınavı değil isteyenlerin ve Allahtan dileyenlerin sınavıdır. Tavsiyem aile baskısı yoksa onlara deki ben bir sene daha çalışcam bu bir senenin sonunda kazanıcam. kendine güven yapamıcam filan deme ilk günkü heyecanın son gün de de olsun !
00 Yorumla
+1 yılKusura bakma ama çalışsan yapardın. Haftada bir test çözmek çalışmak değil, ben okuldan geliyordum, sosyal hayatım sıfırlanmasın diye arkadaşlarımla bir yerlere gidiyordum haftada bir iki kere en fazla 2 saat kalıyordum sonra sabahlara kadar test çözüyordum. 1 saat uykuyla okula gittiğimi bilirim. Artık yapacak bir şey yok, kendine güveniyorsan ben çalışırım diyorsan seneye tekrar gir bence yapman gereken bu. Ama çalışmam diyorsan işe gir çalışmaya başla.
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet cok calstm denmez. ama gayet calstm gezmedm bir yerlerde olmuyuncada olmuyor. bu sene tekrar girip olmayani oldurtcam
- +1 yıl
Biraz sert yüklendim kusura bakma, sadece insanların zekalarını aşağılamalarına tahammül edemiyorum. Çalışınca her şey olur, gerçekten bu öyle, senin çok yorulacağın çok çalışacağın bir yıl sadece ondan sonraki hayatın boyunca rahat edeceksin, gerekirse ben yapamam diyorsan sosyal hayatını bile sıfırla ondan sonra zaten iyi bir üniversiteye girince çevrende olması gereken kişiler olacak. Seneye çok çalış, yaparsın. Sorun falan olursa yardım da edebilirim nasıl çalışman gerektiğiyle ilgili falan.
Soran+1 yılTesekkur ederim. gercektn haklisn bastan sıki tutsaydm calsmayi olurdu. ama cok gec basladm ygs calsmaya nedenlrm vardi bir turlu calisamiyordm. aklimi veremiyordum. ama bu sefer kesin ne sosyal hayatmis birakicam hepsini haya benim hayatm. hayatimin mimarida ben olucam :)
- +1 yıl
Böyle düşünürsen yarısını başardın zaten, böyle düşünmeye devam et, yaparsın emin ol.
+1 yılİmkanin varsa tekrar hazirlan. Ama su da var ygs barajini asamadiysan bir yil hazirlanmak yetmez yani demek ki bir alt yapin yok bosa kurek cekersin. Sen acikogretime girecek kadar calis is hayatina atil.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
46Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 781 cevap paylaştı.
+1 yılAllah Böyle Dert Kimseye Vermesin Dün Dündür Bugün Bugündür Sen Üzülme Her İnişin Bir Çıkışı Var Sen Moralini Yüksek Tut Çok Sıkı Çalış Ama Kasıntı Haline Getirme Olayı Hadi Sana Güveniyorum Ben Sen Yaparsın Burada Bile Pişman Olmuşsun Sen Sıkı Bir Yönetime Girersin :)
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet zaten herseye gecbasladim. tesekkur ederim. herjes guveniyordu ama olmadi cok uzuldum. ama bu sefer olucak
- +1 yıl
inşAllah Önce Allah'a Sonra Sığın Sonra Kendine İnan Yalnız Allah Çalışmadan Vermez !
Soran+1 yılEvet calistiktan snra tevekkul var. biliyorum :)
lys ye çalışmaya devam et sanki kazanmış gibi tabi seneye hazırlanmayı düşünüyorsan.. lys konularına hakim olursun en azından ygs yide diğer seneye çalışırsın
111 Yorumla
Soran+1 yılBende aynen dusundn ve uyguluyorm
Soran+1 yılMantikli dusunmeye basladm. tamam bir yil gec olabilir ama olucak ve en iyisi benim olucak inaniyorum :)
Soran+1 yılAllah ne etmesin seni tabi benm :)
Soran+1 yılBende yeni caktm olayi :)
Soran+1 yılHelal demenden anlamaliydm
Soran+1 yıll*n baskalarina koymadini
Tamamen bilgi sınavı değildi bende hiç çalışmadım ama geçtim. bir adeletsizlik yok. Yorum yapma gücüydü.
Şimdiden düzenli çalışmaya başla. Ve bol bol kitap oku05 Yorumla
Soran+1 yılBenim turkcem hic iyi defildi cok calastm turkceye ama olmadi bidw sayisal ogrencisiyim.. yorumun hic yoktu halada yok
Soran+1 yılYapilabiliyordu ama bende yorum yetenegi yoktu
Soran+1 yılTamam
Öncelikle kaç yaşındasın yani okuyor musun. Eğer okuyorsan 1 sene kayıp hiçbir şey değil hatta iyi bile. Geçen sene 324000 de idi sıralamam bu sene 65000 tavsiyem moralini bozma bu seneden ygsye çalışmaya başla.
06 Yorumla
Soran+1 yılLise sob iste bu sene mezun olucamm. yasm18
- +1 yıl
Tamam o zaman neyine bu kadar üzülüyorsun ki bu sene ayrıyeten zor yaptılar 335 puanım benim öyle 65000 geçen sene olsa 380 le anca olurdu. Bu yüzden çok kafana takma bu seneyi kendini başarısız görme. Seneye çalışmana bak sen üstelik aklı başında kime sorarsan okul yokken çalışmanın çok kolay olduğunu söyleyeek istemediğin kadar boş zamanın oluyor ve üniversitede yaş ayrımı yoktur bundan korkma. Sınıfında 70 yaşında öğrenci bile bulabilirsin.
Soran+1 yılTesekkur ederm moral verdiniz:) bilmiyorum hep bir korku var icimde. evet baya zordu normal rahat baraji gecen biriym ama olmadi napalim dedik ve aglamayi birakip lys calsmaya basladim
- +1 yıl
Bir de şöyle düşün: İlkokul zorunludur okumak zorundasın, artık ortaokul da zorunlu onu da okumak zorundasın, liseyi bilmiyorum ama okuyamayan hiçbir şey yapamaz bu yüzden lise de okumak zorundasın. Ama üniversite zorunlu değildir. Sen tamamen kendi isteğinle kendin para verip o sınava giriyorsun. O birkaç soru senin değerini ölçemez. Üstelik kendin para vererek kendi isteğinle ne diye üzülüp stres yapıyorsun ki. Emin ol ben şu anda o kadar rahatım ki bir yandan da spora yazılacam. Senin de eminim ki seneye aşırı rahat bir çalışman olacak, tecrubeli olacaksın. Bu seneye de takılma bu seneki sorular bilgini ölçmüyordu. Ters köşe yaptılar çok çalışanlar düşük puan çekti çünkü konu sormadılar.
Soran+1 yılZaten rahat olanlar gayet iyi gectiler. hep benm donemime denk geldi boyle seylerr. insanlarn hayati ile oynuyorlar. neyse gecti artik uzulmeyede gerek yok seneyede ben rahat girerim sinava ne olcak :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılYgs zekilerin sınavıdır iddaa ediyorum arkadaşlarım 2 senedir gece gündüz çalışıyo ben ilk defa girdim çalışmadım raat raat gırdım hepsini geçtim hatta cevap anahtarına yanlış işaretlemişim 6 7 tane soruyu onları doğru işaretlesem günde 6 7 saat çalışan arkadaşımdan 60 puan yüksek alıcaktım 301 puan aldım ama olsun nabalım :S
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılzekiyim demedim kardeşim diğer arkadaşlardan daha zeki olduğumu söyledim onlarda kabul ediyor sıradan birşey yani benim için yoksa gelip burada kendimi ispatlıcak halim yok
Eğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı. yapman gerekenler hedefine göre değişir.
ama hedefin ne olursa olsun istediğin kadar sınava girebiliyorsun. bu bir avantaj.
ve sadece buna güvenipte boşlama.
çalış ki hedefine varabilesin.00 Yorumlalys çalış deli gibi seneye kalırsan lys çalışmış olman seni uçurur ben de istediğimi yapamadım seneye kalacam mesela önemli lys konularını hallet
11 Yorumla
Soran+1 yılSmdiden lysye basladm zaten
hiç üzülme, ben 3. senede yerleştim. olmayınca olmuyor.
bu arada eğer sayısalcıysan bana matematik ya da fizikten sorularını sorabilirsin. bir sıkıntın olursa12 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim tabiki sorarim :)
1 seneyi kayıp olarak görme. Daha yüksek puan ile daha iyi üniversiteye gidiceksin belki de.
11 Yorumla
Soran+1 yılMantikli dusununce evet belkide oyle olucak
+1 yılben 2. Kez girdim ygs'ye dünyanın sonu değil yazın bir işe gir biraz para biriktirmekle uğraş ya da güzel bir tatil yap daha sonra 2016 ygs sınavı için kolları sıva
00 Yorumla
+1 yılCanım gelecek sene gireceksen eğer şimdiden çalışmaya başla. Bolca vaktin var, arkadaşlarına uyum sağla; onlarla birlikte çalış. Seneye sınavda iyi sonuçlar alırsın inşallah.
00 YorumlaBir daha hazırlanmayı düşünüyor musun? yahut kafanda hangi meslek var.
01 Yorumla
Soran+1 yılSayisal ogrencisiym. ve mat ogretmeni ya da hemsire hazrlancm
Kitabin k sini acmadim o derece. Ama kazandım ki dershaneye giden çoğu arkadaşımdan fazla puan alarak. Bazen ne yapsanda kafaya girmez kapasite meselesi.
02 Yorumla- +1 yıl
Ya bir yürü git moral vereceğin yerde ego kasmaya gelmişsin
- +1 yıl
Ego kasmakla ilgisi ne çalışmayan adayinda belki sorunu var o yüzden çalışamadı. Hemen o çalışmadı kazandı nasıl iş bu denmesi cok sacma. Zaten ygs bir yillik calismayla olmaz cok daha genel ve bir artisida okudugunu anlamaya bağlı olmasi. Uzun metinler arasinda aklin karismadan şıkkı bulmak. Bu sinavda ego kasilcak bir olay yok. Aslinda hiç birinde ego kasilmaz herkesin kendi hayatı. Ama hiç calismayan birinin gecmesi koyuyor demek olmaz. ne çalışan ne calismayan ezemez birbirini. Calismayan grup olarak ( ben icindeyim) eziyorsa eğer kusura bakma bende moral vermem. @Telliduvaksız
+1 yılsene kaybetmek istemiyorsan yaz yıllık bir bölüm sonrae uzat istemiyorsanda dershaneye kaydolup rekabetle çalışıp kazanmak
00 YorumlaÖzel üniversite başka ne yapabilirsin ya da 1 sene daha calisicaksin
01 Yorumla
Soran+1 yılCalisicaz. babada para yok napalim
Eğitim & Kariyer konusunda 483 cevap paylaştı. senin yerinde olsam mayısta çalışmaya başlarım sınavlara koskoca 1 sene var önünde.
03 Yorumla
Soran+1 yılSimdiden basliyicam ama kasmiyicam. duzen kurmam lazm
Soran+1 yıltamam odam var. Iiyi fikir saol
Ozel universiteye git ya da tekrar calis yapacak bisey yok :(
03 Yorumla
Soran+1 yılOzel uniler bile almaz normalde puanim iyi di ama. gecemedk. herkesi hayal kirikligina ugrattim cok uzgunum :(
Soran+1 yılInsallah
1 sene önemli değil
2 3 sene sonrada üniversiteye gidersin
tavsiyem mutlaka dersaneye kaydol
çünkü ders çalışırken disiplin ve rekabet şart00 YorumlaBende istediğim kadar puan alamadım seneye tekrar girmeyi düşünüyorum ama sıstem degısıyor Internet'ten bir bak istersen özel yeteneğe göre okul başarısına göre alacaklarmış böyle sistemin ben varya...
02 Yorumla
Soran+1 yılSmdi bu sisteemi yapanin...
forum sitelerini bırak
otur ders çalış önünde diğer ygs ye 1 yıl var
kazan ve 4 yıldaha dişini sık mezun ol
sen rahatlarsın01 Yorumla
Soran+1 yılHayatimiz sinav ya. hep calstim hic tembel ogrenci degildm ama olmuyunca olmuyor. ama bu sefer deneyip yapicam
+1 yılulan abrajı ben bile gectim yaa nasıl gecemıyonuz anlamdıımm
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah cirkin sansi vermemiz napalm
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHerşeye sıfırdan başla hiçbir şey için geç değil pes etmek yok bi' sene daha dene olmadı bi'daha. Kimseden eksiğin yok, yeniden çalış al kitaplarını kafana koy tekrar dene
10 Yorumla
+1 yılYgs ye calismaya basla seney kadar yuz kez tekrar etmis olursun lys de ayni anda goturmeye calis
10 YorumlaTekrar hazırlanmak gibi bir fikrin var mı? ona göre yazacam
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet tekrar denicem. basladm calsmaya zarten
- +1 yıl
sana tavsiyem bu yaz ygs matematiği ve kimyayı bitir. kimya zaten 6 konu var ygs den. matematiği de bitirirsen tamamdır. geriye sadece fizik biyoloji ve geo kalıyor :))) bu yaz çok rahat bitirilebilecek derslerdir matematik ve kimya :)) Kesinlikle bu derslerden başlamalısın :)
Soran+1 yılBen biyoloji ve matematige agirlik vermek istiyorum. o zamn kimya new n konulari az kimya bitrim tesekkur ederm
Ygs de çalışsanda heycanlanıp sonuç almazsın bence şuandan itibaren lysye asıl seneye son 1 ay ygs türkçe mata çalışırsın, lys odaklı ol barajı illa geçersin zaten en fazla %30 u alınız ygs nin
00 Yorumla
+1 yılerkek olsaydıntornacıya tamrciye verirlerdi seni hangi işe koyarlar bilemedim :)
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılBenimde bir senw kaybim oldu ama şu an iyiki olmus diyorum eger gecen sene kazansaydin yanlis tercih yapicaktim
00 Yorumla
+1 yılanan baban laf ediyosa gir biyerde calıs yok laf etmiyolarsa kendini salma sakın ders calıs kafanı çöpe dönüştürme seneye girersin
00 Yorumla
+1 yılKoca bul evlen bence :( ya da çalışmaya başla seneye için benimde 2. Hazırlanmam
04 Yorumla
Soran+1 yılKoca bulup evlenip napicam ya.. hazirlancam da tam bir program yapmam gerek
- +1 yıl
Yazın full mat çalış sonra dershane vs. Sıkma canını geçen sene istediğim yere gidemedim şimdi hazırlandım geriye lys kaldı iyiki bir daha hazırlanmışım
Soran+1 yılMat calisncada bisey olmadi. ben sayisalciyim. mata cok calstim ama olmadi. matematigi cok secvdigime ragmen. ama hazrlancam yaapicam bu sefer
- +1 yıl
Benim mat çok kötüydü hala kötü geçen sen 12ye 3 yaptım bu sene 21e0 çalışınca oluyor ) ve 5soruyu hiç görmedim geometriyi görmedim :) sık götünü bir sene çalış bir ömür kazan :) ben öyle yaptım :) sevgilin varsa ayrıl 1 sene hiç konuşma :)
Hic calismadan 0 bilgiyle 215 aldim. Sende sorun var
10 YorumlaSakın pes etme bütün eksiklerini bu sene tamamlamaya çalış seneye tekrar gibi olur senin için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl:D ben napiyim okudugum okul turkiyenin en yuksek puanli okullarindan biriydi tum arklarim ilk 100 200 300 e girdiler ben firladim gittim :D hocalarim tercih yapmama yardim etmedi bile
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 854 cevap paylaştı. ygs sadec akbil cıkartmak için girdim 193 almısım sorun sizzde asdf
10 Yorumla
+1 yılKazanamadim derken barajı mı gecemedin Istedigin bölüm mü olmuyor
01 Yorumla
Soran+1 yılBaraji gecemedm..
+1 yılDüzenli çalış ama içinden gelerek verimli çalış yani kendine bir ihtiyaç olarak gör.
04 Yorumla
Soran+1 yılOyle yapicamda program nasil onu dusunuyorum
- +1 yıl
Özel bir program bakabilirsin
Soran+1 yılKendimi sıkmayacak ama duzenli olacak vir program olabilirmi
- +1 yıl
Evet olur
+1 yılnerede yaşıyosun hangi şehirde yani açıkça söyliyim sen bu zekayla ne kadar anlarsın falan hahaha :D ygsyi geçememiş ahahh hangi şehirde yaşıosan söyle gelip dalga geçcem senle
00 YorumlaDünyanın sonu degil 1 yıl hazırlanın bizim arkadas kazanamadı 1 sene calıstı simdi mimarlık okuyor imkansız diye birsey yok
02 Yorumla
Soran+1 yılIlkte olmuyo snradan oluncada en iyisi onun oluyo
+1 yılDünyanın sonu değil ya seneye çalışırsın.. Bu da sana da bana da ders olsun.. Sıkıntı yapma o kadar ilk senede girip kazanacaksın diye bir şey yok :) kardesim
00 Yorumlagerçekten öyle çalışmayan çok arkadaşım geçti bir sene daha hazırlanıcaksın yapıcak bişey yok
01 Yorumla
Soran+1 yılAma o cok koydu. calsmayan arkadaslarim vardi. onlar hep gezerken ben oturdum calstim ama olmadi
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk girişte üniye yerleşenler bebek gibi seviliyor. Ben 3 sene sonra yerleştim keşke 5 sene sonra yerleşeydim. İlk yerleşenler bile babamla yaşıtlardı
00 Yorumla2 yıllık duzgun bölümler var bakalim oralara git yaz tercih et
00 YorumlaNeler yapacagını bilerek hazırlan fazlasını isteme kendini kandırma hedef koyma kafan rahat olsun
00 YorumlaKendini kandirMadan adam akıllı ders calisabilirsin
00 Yorumla
+1 yıl140 puanı geçtiysen beden ögretmenligi yazabilirsin ancak belli sınavları var sansını dene derim hem okursun hemde istersen seneye yine sınava girebilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir ama ailem 2yillik istwmiyordu. simdi ne derler bilmiyorum. hayirlisi
Soran+1 yılHer dalda sansimi denicemde. beden egitimi ogretmeni cok hareket ister... bana bazi hareketlwri doktor yasakladi. ama guzel bir bolum
O bir senede Ygs degil Lys ye calis
14 Yorumla
Soran+1 yılSmdi lys calisiyorum. ama atada ygs calsmayi dusunuyorum
Soran+1 yılAynen bende de algilama ve yorm yok
Zeeeeangin bir koca bul
00 Yorumlabir koca bul evlen:))
19 Yorumla
Soran+1 yılSen bir karı buldun mu :)
Soran+1 yılHehehe alirsin
Soran+1 yılDimi bulamam
Soran+1 yılAhh abicm buldukta evlenmeye niyetimiz yok
+1 yılEvlen ve ye o paraları
04 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmiyorum lannn :)
- +1 yıl
Ben kız olucaktim ki sürünür müydüm üniversitede ah ah
Soran+1 yılYazik neden kiz dogmamissin tuh uzuldum
- +1 yıl
Benim kadar degil
+1 yılIs bul Calis Gec degil
04 Yorumla
Soran+1 yılIs bulup calisicamda. ama tekrar sinava da hazrlancam
- +1 yıl
Yani istedikten ve saglik olduktan sonra basasirsin er ya da Gec :)
Soran+1 yılOyle bir istek ve hırs oldu ki. ygs birincisi bile olurum
- +1 yıl
Hadi bakalim :)
+1 yıl1 sene kalirsin fazla bir kayıp değil
10 Yorumla
+1 yılvalla bu sene azim et ne yap ne et al o puanı abla
00 Yorumlasilikon yaptırmaya bak sen bence şimdiden
00 Yorumla
+1 yılsanayiye bir ustanın yanına versin baban seni
00 Yorumlayaşın çok yoksa otur düzgünce çalış bir sene daha
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİş lazımsa inşaatda sıvacı lazım
20 YorumlaSüre bitene kadar durdun mu, erken mi çıktın?
10 Yorumlaburada takılmamalı gidip ders çalışmalısın
10 Yorumlaoturup çalışş ağlamak üzülmek saçmalık
00 Yorumla
+1 yılZengin koca ara
10 Yorumla
+1 yılZengin koca avına çık dd
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi