Lutfen yardim edin
Matematikten gram anlamiyorum ygs sinavim var soru tiplerini bilmiyorum mal gibi kitleniyorum ne yapmaliyim
Matematikten gram anlamiyorum ygs sinavim var soru tiplerini bilmiyorum mal gibi kitleniyorum ne yapmaliyim
Kardeşim herkese söylüyorum. Sana da söylicem. Sana tavsiyem once kendine boş bir defter ayarla sonra matematik ygs konularını yaz. O konularla ilgili youtube dan konu anlatımlı video izle ve deftere notlar al. Konuyu tam olarak anlayınca ardından test çöz kendini dene yapabiliyormusun diye. Bende ygsye gircem ve benim dediğim yöntemi yapan herkes faydasını görüyor özellikle matematiği hiç olmayanlar için. Ve çalısma programı istersen mesaj at sana çalışma programıda atarım. Youtibe dan video izleyebileceğin kısa ve öz anlatan "tonguç akademi ve şenol hoca " var bunları izlemeni öneririm.
Cok basit aç youtube formülleri anlatan bir ton video var üşenme kafandaki olumsuzluğu at ezberlemeye basla
Bak canım ben matematik ogretmenligi okuyorum. Sana tavsiyem fem'in ilk adımını bitirmen. Aslinda antrenmanlarla matematik diycem ama sinava az kaldi yetişmez. Ya da internetten ygs konularini dinleyebilirsin;senol hoca, hocalara geldik vs. Sözelciysen turkce ve sosyale abanıp iyi netler cikarmaya bak. Matematikten de 5-10 yapsan ucarsın.
Bolca soru cozmek ve netten anlamadigin konulari arastirmak ve konulardaki sorulari cozmek.
Cevap
8Cevap
ygs ile alan bir bölüm istiyorsan ilerletebilirsin ama lys ye de gireceksen bu sene işin zor
Şu ana kadar matematiği ilerletemediysen hadi 3 ay çalıştın diyelim ygs de yine bişeyler yapabilirsin de lys de baya bir zorlanırsın söylüyüm yani antrenmanlarla matematik kitabı yardımcı olabilir.
Matematik ozel ders veriyorum 100 tl garanti veririm
hangi bölümü istiyorsun?
Bir bolum hedefim yok benim icin onemli olan bu sinavda iyi bir puan almak puana gore secicem sozelciyim.
antremanlarla matematik al çöz
ben 33 senedir öğrenemedim sen boşver bence:D
antremanlı matematik kullan
özel ders al
3-5 net yaparsın.
çalışarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar