bende kalp ritim bozuklugu var heycanımı da kontrol edemıyorum cok hazırlanınca heycan yaptım kontrol edemedım kendımı ondan oldu bu yıl tekrar gırıcem hayırlısı bakalım :)
Ben denemelerı asla kolay alıp çömüyorum yapmyınca daha çok çalışıyodum hırlanıyodum en son dememem karekök yayınındandı sınavdan birgün önce çözmüstüm mat 18 net falandı
çok zorrrr. inanılmaz zor. çok büyük sabır gerektiriyor. ne kadar kafan çalıssa bile bi bok olmayabilir. sabırla kasmak lazımdır. altyapı çok önemli bu yüzden çocukları küçük yaştan itibaren az az eğitelim. çok da sıkmamak laızm tabiki de.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Özel ders alıyorum demişsin faydası oldu mu? Birde ücreti nedir?
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Daha yeniyim çok olmadı haftada 200 veriyorum 4 saat
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
ben antremanlarla matematik kitabıyla 2 ayda orta seviyeye gelmiştim ek test kitaplarındanda çözdüm farklı kaynaktan çalışmak herzaman çok daha iyi...
Temelin sıfır mıydı
Sana yazamuyorum ya bi konuşabilir öiyiz
temelim sıfırdı aynen toplamayı parmak hesabı yapardım yani o kadar söyliyim :))
Ya off aynı ben sınavda kaç bet yaptın
bayıldım sınavda heycandan yapamadım :))
Süper gerçekten 😂 bende heyecanla bekliyorum cevabı
Peki denemeleri sorayım ne kadar zamanla öğrendin matematiği yani artık yapabiliyor musun
bende kalp ritim bozuklugu var heycanımı da kontrol edemıyorum cok hazırlanınca heycan yaptım kontrol edemedım kendımı ondan oldu bu yıl tekrar gırıcem hayırlısı bakalım :)
Üzüldüm adına inşallah iyi yerlere gelirsin
Ben denemelerı asla kolay alıp çömüyorum yapmyınca daha çok çalışıyodum hırlanıyodum en son dememem karekök yayınındandı sınavdan birgün önce çözmüstüm mat 18 net falandı
Ben üniversite 1. sınıfta mantığını çözmüştüm matematiğin :)
Erken öğrenmişsin üniversiteye nasıl gittin 😂
Bir kaza sonucu :) hahaha çok zor olmuştu.
Şahsen ben başlasam kimse beni sıkmasa dahi rahat 3 senemi alır bu kadar kötüyüm andns
çok zorrrr. inanılmaz zor. çok büyük sabır gerektiriyor. ne kadar kafan çalıssa bile bi bok olmayabilir. sabırla kasmak lazımdır. altyapı çok önemli bu yüzden çocukları küçük yaştan itibaren az az eğitelim. çok da sıkmamak laızm tabiki de.
Özel ders alıyorum demişsin faydası oldu mu? Birde ücreti nedir?
Daha yeniyim çok olmadı haftada 200 veriyorum 4 saat
Benim de berbat ben de antremanlarma mat 4 e kadar alıp çalışıcam en kısa sürede
Bu sene mi hazırlanıyorsun Sınava
evet
Başlamadın mı daha benn geçiktim diyorum sen daha başlamamışsın
kitap alamadım ki daha para yoktu
Fotokopi al bende öyle yapıyorum
salı günü alırım 4 tanesini ant 4 e kadar
Ant zamaan kaybı bennce çok ta üstleme 1 i al sadece
Emin misin 1 ve 2 yeter mi
Evet benn 1 ve 345 aynı anda çözmeye çalışıyorum zaten 1 2 3 4 bitirine kadar oho boş yani
345 yayın olarak tyt matematik
2 yi almayayım mı yani
1 i bitirdikten sonra hangisini alayım ya da hangilerini
1 bitir sonra 345 tyt matematik al ya da karekök sıfır ben 345 çözüyorum biraz zor gibi karekök daha kolay diyorlar
Tamam teşekkür 💖
Ricalar umarım başarırız, 🙏
başka ne alayım peki
Bilgi sarmal da çok iyimiş
ayt için ne lazım
1 yıl bile olabilir hiç temelin yok ise
Hiç temelim yok ama bu sene kazanmam gerek temel atıp kazanamaz mıyım
Kazanırsın
1 haftadr özel ders alıyorum ama sanki verim almıyor gibiyim ne yapmalıyım hukuk istiyorum türkçe ve matematiğe abanmam lazım değil mi
Evet lazım. Sadece öğrendiklerin derste kalmasın evde tekrar et not al YouTube den video izleyip not al
Geceni gündüzüne katarsan, zeka seviyene bağlı olarak 2-3 ay
Allah belasını versin matematiğin.
Bencede yaaa
5-6 ay bence Mat1 için.
Hızlı çalışmayla en fazla 1 aya biter.
Sana bağlı bir şey bu
7aydan fazla
Millet 7 ayda 20 30 net çıkarıyor ne oldu bu 😂
1 ayda falan
ay değil seneler.
benim için bir ömür
Uzun sürer