Öğretmenimle çok pis kavga ettik. Kim haklı o mu ben mi?

Zaten hiçbir öğretmenle anlaşamam. Kim olursa olsun bana emir verilmesi karakterime aykırı. İnsana insan gözüyle bakar, bir ünvanla kimseyi kimseden ayırmam.
Sistemde ders değerlendirme ve öğretmen değerlendirme ölçeği var, hepsini yapıp harf notunu görüyorsun. Bizde arkadaşımla bizi haksız yere dersten bırakan hocamız hakkında baya yardırarak yazdık. Ama gerçekleri yazdık yani sınıf genelinin şikayetçi olduğu her şeyi. Tabi onların götü yememiştir, yazmazlar. Ben öğretmen okumaz sanıyorum sonuçta gizlilik. Ama şöyle bir durum var sınıftan sadece 2 kişi yazmış. Hoca da 2mizin yazdığını tahmin etmiş çünkü kalan biziz. Neyse bizi yanına çağırdı. Bizde ismimizi gördü sandık, inkar etmedik he gibi. Meğer tahmin etmiş ama çok emin sordu. Neyse ben istesem sizi bırakırım da disipline de yollarım ama yapmıyorum insanlığımdan felan. ya derste sevgilisini anlatıyordu, ders işemiyodu, bana bile geldi özel olarak anlattı, sonra inkar etti yok işte ben sizi kandırdım size anlayacağınız dilden yaklaştım felan.

Sonra gitmiş bölüm başkanına şikayet etmiş, işin yoksa bir de onla konuş. Hocamız çok şükür disipline felan vermicek ama kalbi kırılmışmış.
Şimdi benim anlamadığım ben kimseyi sevmek zorunda değilim, orda bana bir değerlendirme hakkı tanınmış bende duygu ve düşüncelerimi yazdım bir anlık sinirle. Ha evet saygısız bir biçimde yazdım boğazlamak istiyorum onu felan diye.
Öğretmenimle çok pis kavga ettik. Kim haklı o mu ben mi?