Öğretmenle kavga ettim?

merhabalar ilk olarak. ben bugun oğretmenımle kavga ettim nedenide şudur:
bize keçeden çiçek yapın bu çiçekleri bize motif haline getirin dediler yanı çiçek yapıp keçe çanta yapıp çiçekleri üstüne yapıştırın ya da çiçeklerden demet, cüzdan vb şeyler yapın dedi bende yaptım 2 gunde bıttı ve gecemı gunduzumu aldı kısa bır sure vardı ve bende buunu bu kısa surede uyumadan çok güzel bir şekilde yaptım. bugun sabah benım odevımı begendı ve bana bunu sergiye koymak ıstediğini söyledi bende geçen senelerde hep sergiye verdiğim çalışmalarımı hiç alamıyordum hep çöpe atıyorlardı emeklerımızı bende vermem dedim bunları söyleyerek oda senın oyle bir lüksün yok ben alıyorum dedi bende bana sormanız lazım alamazsınız dedim sonuç olarak ben emek verdim vb. şeyler dedim baya tartıştık sonra bana bağırarak kes sesini dedi bende ona sen bana kes sesini falan diyemessin diye bağırdım sonra sustu kendı kendıne bana bişeyler dedi. bu öğretmende çok egolu ve egosunu tatmın etmek için genellikle öğrencilerini kullanıyor bende dayanamadım baya laf ettim puanımı kıracagını soyledı bende ona bu odevı sergıye vermıyorum dıye puanımı kırmaya hakkınız falan yok dedim ama kırar bu salak ben bunu şikayet etsem bir yola kavuşurmu puan meselesi?
Öğretmenle kavga ettim?