kaç yaşındasın? devamsızlık için annenle beraber dilekçe verebilirsin okula gitmediğin günler bu durumda devamsızlık olarak değil izinli olarak yazılırsın devamsızlık sorununda ortadan kalkmış olur açıktan okumak istemenin sebebi ciddi bir konu değilse devam et okuluna herkesin söylediği gibi ilerde pişman olacağın şeyler yapma ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılTskkrler ama bireysel olarak super bir sekilde drs clisabiliyorum. Tek sorunum babami ikna etmem
En İyi Cevaplar
Bugün için rapor alabilirsin babanın gazabından korkuyorsan ama okulu bırakmak istiyorum dersen bence birşey yapmazlar ama ileride sen bu dediklerinden dolayı çok çekersin keşke okusaydım bitirseydim dersin akıl vermek gibi algılama bunu düşündüğümü söylüyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılYok okula gitmiyecem desem agzima s.. lar. O yuzden tek sorun babamdan kurtulmak.
Gizli Üye(36-45)+1 yılHemen doktora git herhangi bir dahiliyeci olur ve durumu ister sakin ister ağlayarak anlat. Sana bir kac günlük soğuk algınlığı şu bu için rapor versin. Rapor devamsizligini yani bugunki mi iptal eder. raporu bugün okula vermeyi unutma.
Ve atılmamış olursun.05 Yorumla
Soran+1 yılYa zaten okula gitmek istemiyorum. Raporu bosver. Mesele pskopat babamdan nasil kurtulmak :(
Cevap sahibi+1 yılSen kalan günün yarısını da kaçırmadan kalk git bir hastaneye.
Tc kimliğinle dahiliye doktorlarından birine sıra en ve durumu anlat. Bugunluk ya da bir kac günlük rapor al. devamsizligi iptal ettir.
Bu arada dışardan okumak içinde tekrar lise birden baslatirlar haberin olsun. Yani yine e yılın gider. Sen zaten son siniftasin. dediğimi dinle. Kalk
Soran+1 yılAöl sen cok yasa Yasasin aol kahrolsun anadolu lisesi ) error not :dayak dayk dayak
Off ben ne diyom yha
Cevap sahibi+1 yılDeğil git. Sen milleti makaraya aliyon. ne halt olacaksa olsun
Soran+1 yılAlmiyorum makaraya falan Tek istegim dayaktan kurtulmak. Egitimi bosver hallederiz zaten. Ne ciddiyetcisiniz m.. k
+1 yılbirincisi nie gitmek istemedin.. ikincisi tüm devamsızlık hakların doldu mu ki? üçüncüsü eger ki tüm hakların dolduysa nie kıçını kaldırıp bir klinikten rapor almak için ugraşmıyorsun.. çok zor sorular biliyorum..
01 Yorumla
Soran+1 yılOkuldan nefret ediyorum
Evet doldu.
useniyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
+1 yılTahminimce okulda birşeyler yapmışsın sen. Çünkü okulu sevmesen bile 1 sene daha sabredilebilir. Sen okulda neler yaptın ordan bahset biz onu çözümleyelim?
01 Yorumla
Soran+1 yılKalabaligi svmyom ben.. okulda hic sorunum yok sadece guruldu ve kalabalik bide erken kalkma off ya benim gibi tembellere gore degil ki okul :/
- Sağlık konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yıl12. sınıfta birşey olmaz merak etme ben 12. sınıfta toplamda 1 ay gitmedim okula bir cacık olmadı
10 Yorumla
+1 yılGit bir akrabanla konus anlat durumu sonra onunla okula git devamsizligini sildir olsun bitsin takma bu kadar silinebilir yani
10 YorumlaMadem babandan bu kadar korkuyorsun gidiver sen de okula
23 Yorumla- +1 yıl
Ben de bunu anlamıyorum yapıyolar yapıyolar sonra yardım edin
Soran+1 yılOkula gitmek istemiyorum. Gidince kendimi çok kötü hissediyorum.
Soran+1 yıl@EuphratesRich1 o senin bilecegin iş
. Herkesin karar verme hakkı var. Herkes okula gitmeli diye bir zorunluluk yok.
+1 yılKusura bakma ama benimde oğlum ya da kızım sınıfta kalsa yaşama ihtimali 0
12 Yorumla- +1 yıl
öyle düşünmeyin
Soran+1 yılNiye yha okul mu onemli cocugunuzun yasamimi ama bu niden yha haksizlik
+1 yıl12. sınıftasın ve dahi anlamındaki -de ekini bitişik yazıyorsun.
Gel son bir kez sarılalım.03 Yorumla
Soran+1 yılYha bosver de yi meyi sanki burada dilekce yaziyoruz. Dayak yiycem dayak :'(
- +1 yıl
12. sınıf öğrencisisin. Seni hiçbir şekilde devamsızlığı doldurdun diye sınıfta bırakmaz okul yönetimi.
İnisiyatif alınmasına gerek bile yoktur hatta çoğu zaman.
Eğer endişelerin bu yönde ise, müsterih ol.
Soran+1 yılAyrintiya girmiyek tam egitimli gardas.
benim sorunum dayak sonrasini hallederim
okul bu kdar zor gelmesin size cocuk olmayin aciktan okumanin bir faydasi yok he sacma isler yapma okuluna git korkuyorsun ama gene yapiyorsun sacmalamisin iyice
13 Yorumla
Soran+1 yılSacma mi? Bence hayatimda ki en mantikli karar
Soran+1 yılTm..
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen okulu biraktim. Bende aciktan okumak istedim. Herkes pisman olursun dedi ve pismanim..
11 Yorumla
Soran+1 yılneden
+1 yılBu kadar fazla hatalı yazım yapan birini bu zamana kadar evde tuttuğu hata.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılokumayacak adamı beslemeyeceksin, lise mezunu olmayanlara oy verme hakkı tanımayacaksın bu ülkede.
04 Yorumla
Soran+1 yılAynn oyle krdesim egitimsiz insan oldurulmeli sinir disi edilmeli.
Hatta iskence bile edilmeli. Idamda olmazsa olmaz. Helal olsun arkandayim👏
Cevap sahibi+1 yılyav arkadaş okula gidip gelmeyi dahi beceremeyen bir insandan bahsediyoruz daha kendine bir hayrı bile yok, başkasına nasıl hayrı dokunacak? Şu yeryüzünde kapladığın bir alan olacaksa bir işe yarayacaksın arkadaş yok öyle yağma. Ben işe yaramam tarzım değil diyorsan da toprağın altında gayet geniş bir alan var gidip orayı kapla.
Soran+1 yılHaha ise yaramadigimi kim soyledi. be okumuyorum demiyorum ki okula gidemiyorum diyorum. Caliskan ve zekiyim ama okul ortamini sevmiyorum :D
Cevap sahibi+1 yılTamam sen hep haklısın sen hep doğrusun sen her şeyin en iyisini biliyorsun. Bir insan babam beni öldürecek diye laf açıyorsa o insan zeki meki değildir zeki insan hiç böyle şey konuşur mu ya
+1 yılAnne babani dovdurecek sey yapma. Mecbursun okular gitmeyi. Nefret etsen bile sabret.
09 Yorumla
Soran+1 yılOrasi benim icin bir hapisane. Hapiste yatsam bile bu kadar sinirim bozulmaz.
- +1 yıl
Nasil yani. Turkiyedeki okul bilmiyorum ama burada saat 8 baslayip 16:00 bittiriyoruz ve 2 saat bir ders var ve 10-15 dakika mola var. Sana gore bu hapis degil ki ogrenmek icin gidiyorsun
Soran+1 yılKalabalik ortamlari sevmiyorum. Basim catliyo Iskence gibi.. zaten sokaga bile zor cikiyorum. benim icin hayat insansiz yasanmali
- +1 yıl
Ne deyim. Yinede bir yandan soyle bir avantaj var. Arkadaslik et bir yandan biseyler ogreniyorsun. Onun disinda haklisin
- +1 yıl
Ben anladım senin derdini. Sende sosyal fobi olabilir. İnsanların bulunduğu, kalabalık ortamlarda durmak sana zor geliyor. Bence bir psikoloğa danış derim.
- +1 yıl
@farianalula psikolog ne alakasi var ya orayi karistirma
- +1 yıl
Ben yardımcı olmaya çalışıyorum ayrıca psikoloji okuyorum. Yorumlarda gördüğüm kadarıyla toplu, kalabalık alanlarda durmak, insanlarla iç içe olmak onu sıkıyor. Psikoloğa gitmek doğru bir karar olmalı yardımcı olurlar ona. Sadece destek amaçlı olarak söyledim gözlemlediğim kadarıyla.
- +1 yıl
@farianalula bende bana dedin sandim psikolog git diye. Bencede gitmeli.
Soran+1 yılyok psikolog da bir insan sonucta
+1 yılben inanmıyorum hiç bir anne baba evladının kotuluğunu istemezler kaldıki evlat evlat olsun :D
01 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum iyi bir evlat okula gidip akillica ders calismali. Ama be anormalim. Babam da bu anormalligim sonucu beni asabilir..
önce bir sakin ol :( hiç başıma böyle bişey gelmedi ama sakin kafayla düşünmelisin :(
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet dusunuyorum. Aklimdaki tek sey babamin o korkunc azarlari ve darbelerinden nasil kurtulabilirim? -_-
Soran+1 yılYa dovecek iste
Soran+1 yıl:'( uhuhuhuhu topuklarina gurban
Soran+1 yılTesekkur ederim Evet dalga gecmemissin saygilar cok sagol
- Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yıl12. sınıfa gelmişin şimdimi acıktan okumaya karar verdn
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet?
- +1 yıl
bence hatalı secım sen bilirsin.
sevdiğin diger herkesle vedalas sonra pişman olursun
020 Yorumla
Soran+1 yılKimseyi sevmiyom ki yha
Soran+1 yılInsanlar olmadan da yasanabilir :D
Soran+1 yılE sen de insansin =?
Soran+1 yılYha niye okulu sevmeyene hyvn muamelesi ypiyonuz yhaa:'(
Soran+1 yılKisilik farklarina saygi lutfen. tesekkurler
Soran+1 yılSeni Esra Erol'a alalim krdsm
Soran+1 yılYok yha evlenmek isteyn kim ki haahaha
Soran+1 yılHyr yha istemiyom :D burada vakit kaybedecegine git bir yardim kurulusuna yardim et. Daha cabuk sevap kazanirsin. Ya da ne bileyim hayvan besle :D
Soran+1 yılCok sağol Allah razı olsun.
+1 yılBabanin yerinde olsam cebine eroin koyar polise ihbar ederim kesin çözüm
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye la?
- +1 yıl
temiz iş yani katil olmasın
Soran+1 yılAma ben ciddiyim yhaa :'(
Gizli Üye(30-35)+1 yıl12. sınıfa gelmişsin açıktan baştan mı okumak istiyorsun 4 yıl daha saçma sapan işler yapma. ben yaptım pişmanım.
05 Yorumla
Soran+1 yıltm..
Cevap sahibi+1 yılöldürdü mü.
Soran+1 yıldaha bilmiyo. bir kac saat sonra ogrenir
Cevap sahibi+1 yılbişey olursa yaz
Soran+1 yılbisey olmadi okula dvm ediyom.
"yha" kelimesini kullandıgına göre ergenlik var sende hak ediyosun dövsünler seni
05 Yorumla
Soran+1 yılhatirlatirim bir zamanlar sende ergenustun. empati kur
Soran+1 yılyhaa dedim ama
Soran+1 yılyhaa küsme yhaa neyse bb
- Sağlık konusunda 817 cevap paylaştı.
+1 yılkimse seni öldürmezde yerin dibine sokarlar haklı olarak
02 Yorumla
Soran+1 yılYha herkes okula gitmek zorunda mi? Mis gibi acikdan okumak varken -_- Hep zorlama zihniyetindesiniz.
- +1 yıl
açıkta iyi bir eğitim yok ailen senin için diyor
Doktora git anlat derdini rapor almaya çalış. Son senen bide sabret
00 Yorumlaödümü kopardın :( bende sandım 2 aylık hamilesin) yapma böyle şeyler korkutma bizi tatlım :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah yardimcin olsun kaç gel bu tarafa istersen ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılKacamam arkamdan beddua ederler geberirim
Cevap sahibi+1 yılElimden birşey gelse yardımcı olacağım ama elden birşey gelmiyor
Soran+1 yılSeni Esra Erol'a alalim kardesim
Cevap sahibi+1 yılNe isim var esra erol da ;)
+1 yılAçıktan okursun iste.
11 Yorumla
Soran+1 yılIzin vermiyorlar. Ama asil soru. Babamin elinden nasil kacabilirim :(
+1 yılDoktordan gidip rapor alsana
13 Yorumla- +1 yıl
haklı
Soran+1 yıl@çılgıngezgin useniyom yha rapor almay hakli ama okula gitmiyicem. sinifta kaliyim sonraAÖL vihuuuu
- +1 yıl
Abi yha diye konuşmak kaçıncı devirde kaldı be
neyin vardıda izin istedin ya da kaçtın?
01 Yorumla
Soran+1 yılhic bisey. bir sorun yok
+1 yılBabanı sakinlestirebilirsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılsakindi zaten olayi atlattim
- +1 yıl
Tamam ölmemişsin sıkıntı yok :))
Soran+1 yılevt..
bildiğin duaları okumaya başla
04 Yorumla
Soran+1 yılTm iyi fikir
Soran+1 yılYha kimse uzulmuyoki :D tek sorunum dayak yemek benim tek sorum da dayaktan nasil kurtulmak
Sağlık konusunda 697 cevap paylaştı. Sakin ol liseli
11 Yorumla
Soran+1 yılok..
+1 yılİzin dilekçesi yaz velinin imzasını at ver.
02 Yorumla
Soran+1 yılHyrrrr neyse sağol
- +1 yıl
Bence okula git son sınıfmış zaten, okulu da düşünme , üniversite sınavını düşün.
Neden kızdırıyorsun aileni?
02 Yorumla
Soran+1 yılCunku okul=eziyet benim icin Oznel
+1 yılHak etmişsin bir tokat da benim için atsınlar
01 Yorumla
Soran+1 yılYha ben niye hakediyorum. Isteyen istedigi yere gitmez
+1 yılYahu son sınıftasın ne bu dışardan okuma merakı?
07 Yorumla
Soran+1 yılBir sene daha dayanamam ben bu okula. Okula gide gide gunden gune psikolojim. Bozuldu. delircem resmen
- +1 yıl
İyide buna sebeb ne?
Soran+1 yılHocanin anlattiklari koca kari dedikodusundan beter geliyor. Zaten kalabaliktan nefret ediyorum
- +1 yıl
Bunlar aşılmayacak şeyler değil. İlerde başına vurursun ben naptım diye...
Soran+1 yılYoo evde cok iyi calisiyorum
- +1 yıl
Şimdi öyle gelir 😕 Senin başka bir derdin varda neyse..
Soran+1 yılYok yav dersim falan yok. Nie herkes bisey oldu kesin diyo yha. Sevmiyom okulu falan
+1 yılgit istirahat al sağlık ocagından
01 Yorumla
Soran+1 yılOkula gitmek isteyen kim ki Ben dayaktan kurtulmak istiyorum
Baban seni dövsünde az akıllan
03 Yorumla
Soran+1 yılNiyeki okula gitmeyen akilsiz mi oluyo?
Soran+1 yılTrip atan kim tm neyse sen kendini duvara carp duvarda sana carpsin
+1 yılNeden Okula gitmedin? rapor bulamaz mısın?
03 Yorumla
Soran+1 yılOkulu sevmiyorum. Raporda alamam. -_-
- +1 yıl
lise sonsun dayansaydın keşke düz lise misin?
Soran+1 yılAnadolu
- Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılZaten son senen beyin yok mu baban hakli
00 Yorumla ailene söyle açıktan okumak istdiğini
00 Yorumla
+1 yılHelva meli olsun😄
10 Yorumla- Sağlık konusunda 687 cevap paylaştı.
+1 yılneden normal okumuyorsun
03 Yorumla- +1 yıl
hemen git aile hekimine söyle doğruyu
Soran+1 yılSevmiyom
- +1 yıl
en iyi çözüm rapor al okula git ve rehberlikten babanı çağırmalarını iste ve onlar yönlendirirse ikna olur baban
sağlık olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyapmadan önce düşünecektin
00 Yorumla
+1 yılkızını dövmeyen dizini dövermiş
00 Yorumla
+1 yılRapor al
02 Yorumla
Soran+1 yılAlamiyom iste
- +1 yıl
O zaman babanı ara hasta olduğunu söyle okula gitmediğini söyle de yani sende son güne kadsr bir şey yapmadın mı bılmıyor musun devamsızlığın kaç gün? Bizim sınıfta da devamsızlığı çok olanlar oluyordu veli geliyor ve sılebılıyordu soyle babana sıldırsın
+1 yılyhaa bilemedim şimdi
10 YorumlaHelvanı yemeye geliriz
03 Yorumla
Soran+1 yılOff be ben ne diyorum. Sen neyin kafasını yaşıyorsun
Soran+1 yıl:'( :'( :'( useniyom :'( :'( :'(
gidip rapor alsana
01 Yorumla
Soran+1 yılUseniyorum
Kolay gelsin sana :)
10 Yorumlarapor al
00 Yorumlasimdi ipi tuttun
01 Yorumla
Soran+1 yılDerken
Ayvayı yedin
01 Yorumla
Soran+1 yılHemde nasil :o
+1 yıl1 günle kalmazsın
02 Yorumla
Soran+1 yıl10gunumu doldurdum (zaten 9gundu :/
- +1 yıl
rapor al
+1 yılÖldürsün
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah bilir detayi bile okumamissin.
+1 yılKocaya kaç :D
14 Yorumla
Soran+1 yılYok 50 yasima kadar evlenmek istemiyorum
:/- +1 yıl
Hic evlenme 50 yasinda kim napsin seni
Soran+1 yılZaten 50 yasinda olecegimi dusunuyorum
- +1 yıl
peki :)
+1 yılkaç ya
00 Yorumla
+1 yılEvden kaç
013 Yorumla
Soran+1 yılAh Nerelere gidem ben
- +1 yıl
Sevgili ne kaç yoksa şiş kebap olursun
Soran+1 yılYok yha oyle bir akilsizlik yapmam ben ne swglisi.
- +1 yıl
O ZAMAN baban ekssin
Soran+1 yılEkksin ne la? Sen ne demek istiyon 😠
- +1 yıl
Yürü lan😅
Soran+1 yıltm :(
- +1 yıl
uzduysem özur dilerim
Soran+1 yıluzulen kim
- +1 yıl
Ejder
Soran+1 yıltm oyle olsun
- +1 yıl
Ñbr
Soran+1 yılgelmedi senden bir haber merak ettim öldün mü kaldın mı endişelendim... devamını unıttım :T
off yha
00 YorumlaHmmmm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhaketmişsin :D
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası