Bir de cevabinizin nedenini yorum olarak yazarsanız sevinirim :D.
Evet. Neden olmasin?
Hmm bilemedim.
Yok ya olamaz.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Canlı şahidi olarak tecrübemi paylaşayım :
Bir hocaya gittik tanınmış, bir kağıt verdi elime ve buraya bir resim çizilecek.. kim olduğunu kendin tanı bana deme dedi, ve kalemsiz olarak kağıda insan yüzü, gözü, saçı, kulağı ve burnu çizildi..! bu kişi sana soğukluk işlemi yaptırmış ve mahallenden birisi dedi..!
Şizofren teşhisi konmuş üniversitede okuyan bir bayan vardı, yanlız evde kalamaz, uyuyamaz, banyo ve tuvalete giremez ve kulağında ses duyardı ve bilinçli sözler söylerdi o ses bayana..! psikiyatriye anlattığında şizofren demiş ve hap yazmış..!
Hocaya gittik, dua okudu ve ne diyor ses dedi? boşuna okumasın seni bırakmıcam diyor dedi..! dua bitti ses gitti, tüm rahatsızlıkları bitti..!
Bende dağdaydım arkadaşla seyir tepesine çıktık öğlen üstü, orda bir anda bir köpek hırlama sesi duydum 1 karış mesafeden.. sağa sola baktım kimse yok, bana gelip kulağıma hırladı..!
Boşanmak üzere olan bir çifti götürdük, hoca dua etti adam bir anda düzeldi ve boşanmaktan vazgeçti ve dedi bize : dua okunurken kalk ordan git dışarı diye sesler geliyordu dedi..!
Tımarhanede yatanların bir çoğu cin musallatından çıldırmış durumda..!
işine fazla kendini veremez diye düşünüyorum
Evet neden olamasın ki ne düşünerekten böyle bir soru sordun ben esas onu merak ediyorum? :)
Ya simdi bana bir bir suru ben birileriyle konusuyorum, sesler duyuyorum falan tarzinda hasta gelicek. Ben simdi onlara bir hocaya gorun de oyle gel mi diyicem? Cinler var cinler yok kismiyla ilgili degil sorum hani. Ben gece karanlikta tuvalete giderken tirsiyosam psikiyatrist olmam ne kadar mumkun kismiyla ilgileniyorum.
Arada kaldım valla 😊 ama genelde başına öyle şeyler gelenler sana gelmez önce hocaya giderler büyük ihtimal.. sen işin psikolojik boyutuyla ilgilenirsin gelse bile. Yani psikoloji okuyorsan bunu benden daha iyi bilirsin. Senin üstlerine danış bu konuyu onlar ne diyorlar fikir almanda yarar var.
olur tabikide çünkü cinler wardr biz göremeyiz tabii
Cevap
18Cevap
evet hatta o duyguları en iyi o bildiği için nasıl davranılması gerektiğinide en iyi o bilir diye düşünüyorum. bende onlardan biriyim :)
Eğer varsa o kadar okulu boşa okumuş ve o kadar zamanı boşa harcamış. Keşke bunun yerine eline görüntülük kitap alıp üfürükçü hoca vs olsaymış.
İnanmalısın zaten Allah'ın kuranda yarattım varlar dediği bişeye inanmazsan sıkıntı büyük esas :D Ha cinlere inanmamışsın ha Allah'a yalancı demişsin tövbe haşa aynı şey.
olabilir ama bunu mesleğine çok az da olsa yansıtmaz
evrende farklı formlarda yaratıklar vardır adına ne dersen diyebilirsin bence en mantıklı düşünce bu koskoca evren kücücük insan için yapılmadı bence
Hocam zaten Birazda olsa islamı biliyorsan bu islamın bir parçası cinlerde var ister inan siter inanma var yani :D
Evet. Neden olmasin? cinlere inanan allah a da inanır bu da kuranda var
Tabiki olur cinlerin bize zarar veremeyeceğini bilirse. :)
Tum psikiyatristler ateist mi sanki. Onu hocalarin anlatir sana
Pisikiyatristlerin çözemediği insanlar cinli insanlar zaten 😅 bir hocaya okuyup üfletiyorsun turp gibi oluyor
Neden inanmasinki inanmamak abest sonucta var olduklarini biliuoruz kuranda da bahsi geciyo
Olabilir çözemediği gücü yetmediği hastalara 'Kesin cinlendi bu' diyip paranın üstüne yatabilir
Allah u Teala ssiz ins (insanları ) cinleri ancak bana ibadet etsinler die yarattım demedi mi
Olur bence çünkü akıllı her musluman kuran da ismi geçen bir şeye inanır
Dabbe 6 izleyip gelenler for :))
ne alakası var anlamadım?
Niye Ateis olan var da?
Müslümansa olabilir bile değil inanmak zorunda...
Fal bkarak ta iyi para kırar ayrıca 😂
Kuranda var yav hay Allahım
müslümansa neden olmasın
olamaaz ama cinler sayesinde tedavi edebilir
Olamaz ya.
Olamaz.
Müslümansa inanır
Evet. Neden olmasin?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar