Psikiyatriye giden biri deli midir?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bizim toplumda bu inanış çok yaygın. Halbuki herkes ruh sağlığı için psikiyatra gidebilir. Fiziksel sağlığı için diyetisyene giden her insan obez olduğu için diyetisyene gider diye bir kaide olmadığı gibi böyle bir kural da yoktur. Ki toplumun bir terapiden geçmesi gerekiyor, bu yaşanılanlar, olaylar...
Ne alaka?
"Deli" argo bir sözcüktür. Gerçek bir anlamı yoktur. Psikiyatriye gidenlerin yalnızca psikolojik sorunları var?(Gidiyorum ve "deli" değilim?)
Evet, ruh hastalıklarının çaresini psikokolokta arayan ve boşa para akıtan insan biraz delidir. Zaten psikoloji üzerine okuyanların da psikolojisi düzgün değil bana göre ve tedaviyi ancak sağlıklı bir ruh gerçekleştirebilir
Gerçek deliller o insanı psikiyatriye gidecek seviyeye getiren düşüncesiz insanlardir.
Oraya giden deli olmaz
Cevap
21Cevap
Piskoloğa giden değil gitmeyen ettafındaki insan sorunludur yani onun piskolojini etkileyen piskologlar öyle der bize hasta değil hasta ettiği gelir :)
5 sene gittim. Kimsenin kaldıramayacağı kadar şeyler yaşadım. Ama delilikle alakam yok. Ha ama psikopatlık bayağı var sadece düşmanlarıma karşı.
deli ne yaptığını bilmeyense, psikiyatriye kendi rızasıyla giden nasıl deli olabilir.
tabiki hayır herkes gidiyor emin ol sadece gizliyorlar 😉
Deli olanlar gitmez. Gitmek kendini geliştirmektir.
Psikolojik rahatsızlıkları olan herkes deli değildir. Doğal olarak her giden de deli olmaz
her insan gidebilir psikolog dert ortağıdır arkadaşlarına anlattığın şeyleri psikologlara anlatabilirsin
ben gittim deli raporu verdiler bana hastanede sonra doktora küfür ettim deli sen değilsin raporu veren dedi
Tabii ki değil bazen hayst yoruyor ve insan terapiye ihtiyaç duyuyor
Ben gitmediğim halde deliyim anasını satayım
Hayır. Ayrıca Deli kelimesi gereksiz.
Delilik bir hastalıktır
bu devirde hala böyle bir önyargı varmı?
gidiyorum ve deli değilim :)
Değil tabi ki saçmalık bu
herkesin icinde bir deli vardir
sadce asması gereken küçük sorunlar vardır
Deli'lere Nörologlar bakıyor
Hayır, tersini düşünen beyinsizdir
hayır ne alaka
Hayır değildir
Ne alaka
tabikide hayir
Nedenine bağlı.
değil tabiki