Barışmak için ne diller dökersin o arama mesaj atma der en sonunda atmazsın unutmaya başladığın an o arar.. Neden beklenilenler vazgeçtiğimiz zaman gelirler ?
Cevabın nedir?
Benim 2 yıldır sevdiğim birisi vardı ona onu sevdiğimi söylemiştim. O ise benimle dalga geçmişti alay etmişti sülük gibi yapıştın yakama demişti. Bende o lafından sonra onu ne aradım ne sordum. Aradan 2.5 sene geçti. Bir gün aradı konuştuk eskileri ben niye öyle yaptım bilmiyorum pişmanım dedi. Bakın hep öyle olur ne zaman birinden vazgeçsek geri dönerler. Nedenini bilmiyorum ama durum böyle. Ve şu an ben önceden onu deli gibi severken şu an hiçbişey hissetmiyorum. Çünkü o söylediği sözler benim duygularımı bitirdi.
60 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok xzor soru bence cevabı da...
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsana en güzel tavsiyem şu , hiç sevgilin olmasın kafan rahat olsun vakti gelince birini bulursun ilkin olur , mutlu yaşarsın doğal olanı bu kaç milyon senedir dünya var ve böyle gitmiş , son 50 60 senedir bu işler ülkemizde dünyada fena derecede arttı malesef...
Cevap sahibi+1 yılişte bunu başta anlamak bilmek çok önemli :(( , olan oldu ciddi bir hata yapmamışsan zamanla unutursun takma kafana...
Cevap sahibi+1 yılişte olan oldu güzelim , önüne bak artık unutmak zordur ama imkansız değil , bende yaşadım zamanla ama geri dönmüştü benimki zor katlanmak..
Cevap sahibi+1 yılevet biz evliyiz şu an..
Cevap sahibi+1 yıl2,5 yıl yaklaşık 7 8 ay ayrıydık...
+1 yılçünkü sen vazgeçiyorsun o seni her zaman çantada keklik görüyor sen aramayı kestiğin an mesajı kestiğin an bir boşluğa düşüyor çünkü sana alışıyor senin ilgine senin mesaj atmana herşeyine alışıyor birden kesincede bunları bir süre geçiyor ve anlıyor ilgisiz kaldığını boşluktan yalnızlıktan geri dönmek istiyor sakın kabul etme yine gidecek.
85 Yorumla- +1 yıl
bir söz varya yedisinde nasılsa yetmişinde de öyledir diye aynen öyle hiç düzelme olmaz o sadece kaybetti ve tekrar kazanmak istiyor sevdiğinden değil alışkanlığından ve o boşluktan eğer mutsuz olmak istiyorsan dön derim
- +1 yıl
rica ederim o zaman salla gitsin şimdi sen onu umursama mesaj atsın dursun arasın seni yani gün gelir devran döner hesabı :d
Tamamen karsi tarafin ego tatmin istegi.. Sana olan sevgiyle alakasi yok :)
82 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
21Cevap
+1 yılÇünkü çoğu erkek bizim onlara verdiğimiz aşırı ilgiyi fark etmez ne zaman ki ilgi biter bu öküzlerin kafasına bizsiz bir hiç , bir yanlarının eksik oldukları gerçeği dank eder de ondan. Ve de bizsiz kalınca bizi sevdikleri gerçeğini ancak far ederler maalesef :/
51 Yorumlaelinin altında gördüklerinden dönmezler kaybetme korkusu yaşayınca gtleri tutuşur tıpış tıpış gelirler düşün önünde yemek var acıkana kadar yemezsin dimi ama yemek olmasa aç olmasan da açmışsın gibi hissedersin bu da böyle bi şey
21 Yorumla
+1 yılCünkü sahip olunan şeyin kiymetini bilemeyiz hicbir zaman. Ne zaman ki elimizden uçar gider, ozaman yoklugu carpar suratimiza.
61 Yorumlao sen atınca egosundan inadından seni süründürmek ister ama sen aramayınca , düşününce yaptığı yanlışın farkına varır özler ve geri arar
30 YorumlaBeklediğiniz şeyler,beklemekten vazgeçtiğiniz anda gerçekleşir. Buda size hayatın sen bakarken soyunamıyorum deme şeklidir.
50 Yorumlaçünkü onunlaken ço kdeğer verip bi taraflarını kaldırıyoruz oda kendını vazgeçilmez sanıyo terk edlılıncede sındıremıyo
41 Yorumlakaçan kovalanır... peşinedene koşarsın koşarsın pas vermez :D tam başka diyarlara yelken açarsın dönmek ister :D kaderin kahpeliği diyelim :D
61 YorumlaBeklediğin bir şey, anca sen onu beklediğini unuttuğun zaman gerçekleşir.Bu, hayatın; sen bakarken soyunamıyorum, deme şeklidir.
80 Yorumla
+1 yılJeton anca düşmüştür , fosfor olmayınca fazla bünyede ...
33 Yorumla- +1 yıl
Aramıza hoşgeldin tatlım :))
aradığını yada daha iyisini bulamadığı için... bulsa emin ol gelmez...
13 Yorumlaegosu kırılınca geri döner tabi egosunu başkalarıyla tatmin etmeye kalkmazsa
114 Yorumla
1 yılBen bu sorunun cevabını biliyorum ancak sorduğun soru üzerine edindiğim bilginin bir sınırı var.
Açıklama yapacağım❗
04 Yorumla- 1 yıl
Sorduğun soru ile senin soruna benzer her sorunun ve daha bir çok soruların, toplumca yaşadığımız her türlü hadiselerin ve hayatımız boyunca başımızdan geçen her türlü olayların vede yaratılışımızda ki gayenin dahi ardında ki asıl cevap olan derin bilgi, hiç şüphesiz ki yüce Allah'ın hikmetinde gizli.
————————————————————
Vazgeçmek olumlu ya da olumsuz her olasılığa rağmen yapılıyorsa bu büyük bir cesarettir. Varılması en zor noktadır. Umudunun çektiğin üzüntüye hayal kırıklığına yaşadığın mutsuzluklara galip gelmesidir. Çaresizlikle vazgeçsen bile, cesurca adım atılmış olursun. Bu büyük bir erdemdir. İlk başta bir sonmuş gibi gözükebilir. Vazgeçmek son değil, yepyeni taze bir başlangıçtır. Geçmişi bırakmaktır devamlı bozuk plak gibi aynı şeyleri yaşamaktan vazgeçmektir. Ve vazgeçmek ne kadar zor olursa, yaşanacak özgürlük o kadar değerli ve büyük olur. - 1 yıl
Vazgeçmek tefekkür, hazırlık ve ruhsal olgunluk ister. Her vazgeçiş farklı ve yeni bir durum yaratır. İnsanlar yeni olanın hayatına ne getireceğini bilmediğinden dolayı, eski ve bildiği yaşantıyı bırakmaya çekiniyor. Konfor alanından çıkamıyor. Çünkü kendilerine ne getireceğini bilmiyor. İçinde bulunduğu durum iyi olmasa da alışa gelmişin rahatlığı sevilir. İnsanlar bu tür durumlarda vazgeçmemek için mantıklı bahaneler üretir.
'Vazgeçmiyorum' diyenler çoğu zaman kaybetmekten korkanlardır. Risk almaktan korkarlar. Birazcık cesaret belki de istedikleri şeyleri yapamaya yetecek olsa bile, bu cesurca kararı alamazlar. Unutmadan şunu da ilave edeyim; öncelikle bilgelik ve sonra cesaret gelmelidir vazgeçmekte. Çünkü; Bilgi sahibi olunmadan var olan cesaret, yenilgi getirebilir. Düşünün, karar verin ve uygulayın.
''Bazen en cesurca karar, vazgeçebilmektir.'' Hayatınızdaki 'olumsuzluklardan'.
Neden aşktan ve aşık olmaktan vazgeçemeyiz? Çünkü aşk en yüce duygu, en üst makamdır. Sahicidir, saftır. Hakiki bir aşığı yukarıya taşır. Dolunayla kucaklaştırır. Eksik olan ne varsa tamamlar ve bütün hale getirir. Cesaretin ve özgürlüğün raksıdır. Hayatı cefasıyla sefasıyla yaşamayı öğretir. Her aşk kendine özgüdür. Tek bir kişiye bağlama aşkı. Yapacaklarını aşkla yapmaktan söz ediyorum. Aşk anda kalmayı öğretir. Hayata karşı güçlü durmanı sağlar. - 1 yıl
Aşk ve vazgeçmek, yenilenmek, taze bir nefes, yeni kazanımlar ve dönüşmektir. Vazgeçeceğin yer, mutsuz ve huzursuz olduğun yerdir. Yeterli emek ve çaba sarf ettiysen ardına bile dönüp bakmayacağın yerdir. Doğru zamanda vazgeçmeyi öğrendiğinde dünyanın müziği inan kulağına başka bir ahenkle gelir. Yağmurun ardından çıkan gökkuşağı gibi, karın içinden yükselen kardelen gibi meydan okursun hayata.
Farkındalıkla ve cesaretle, yeri geldiğinde doğru vazgeçişlerin tüm hayatını ve benliğini yukarıya doğru taşır.
Vazgeçmek yeri geldiğinde hayat bile kurtarır.
Hayalini kurarak kavuşmak istediğin şeyleri elde etmenin sırrı vazgeçmektir.
Bazen sevdiğin insan nedenini bilmediğin bir sebeple senden soğumaya başlar ve sen onu sevdiğin için ondan vazgeçmek istemezsin çabalarsın sürekli, baktın olmuyor sende zamanla soğuyup vazgeçersin, tam onu unuttum derken hiç ummadığın bir anda seni arar pişmanlığını dile getirir sana karşı yaptığı hatalarından dolayı ve sana dönmek ister, ama sen soğuduğun için bir daha ona ısınmıyor ve onu artık hayatına almak istemiyorsundur. Unutma ki ondan uzaklaşmak istemende bile muhakkak bir hayır vardır, belki sana eziyet edecekti, belki sorumsuz biri haline gelecekti zamanla. - 1 yıl
Anlatmak istediğim şey dünya üzerinde hepimiz imtihandayız, yüce Allah sana birini nasip etmiyorsa sakın içinde bulunduğun duruma isyan etme şükret daima, çünkü karşındaki insanı Rabbin sana nasip etmemişse mutlaka onda bir hikmet vardır üzülme ve nasibin için teleşlanma,
yüce Allah senin nasibini senden başkasına vermez sen yeter ki hayırlı olanı dile, Rabbin senin kısmetini karşına ummadığın yerden çıkarır hiç endişlenme ve sabırla bekle.
Hakkında hayırlısını diliyorum... 🤲🏼
Gizli Üye(36-45)+1 yıldediklerinin aynısını bir kız yapsa nasıl geri dönerki? "Bir kız bitti diyorsa bitmiştir" demişsin, peki sen -veya genelliyim bi kız-böyle derken ne olursa geri döner?
015 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılya tamam senin dediğin doğru kızma hemen :) ama olumlulaştırmaya çalış lütfen ve bana yardımcı olablirsin sen. çünkü dedinki kafasında bitirmiştir kalbinde bitiremese bile.. yani aslında açık bi kapı var demek değilmidir bu veya ne yapcaz bi kapı acıcazki? :/
Cevap sahibi+1 yıl5 ay
Cevap sahibi+1 yılya ben valla bişey yapmadım dicem ama inanmıcan şimdi :/ benim bazı hatalarım vardı ama bunu hiç sorun etmezdi mesela ayrı şehirlerde yaşıyoduk yanına fazla gidemedim ama hiç sorun etmedi ogelebiliyodu benm yanıma. elbisesine aksam eve girdiği cıktı vakte iş arkdaslarına falanda karıstıgım oldu ama bunlarda no problem. en son ben onun yanına gittiğimde bana kızmış -arkadaşlarının gazıyla- ilk başta hiç sorun yoktu ama bi anda sorun oldu.
Cevap sahibi+1 yılneyse soğuk davranmaya başladı bana bir hafta konuşmadık. bir hafta sonra aradım hala soğuk ayrılmak istiosan ayrılalım ama ben istemiorum dedim oda tamam dedi. o gün bugundur barışmak için dil döküyorum ama yok. ben istersen ayrılalım dediğimde gözleri dolmuş bir hafta konuşmadıgımızda bayada üzgünmüş arkdaslarından ögrendiğim kadarıyla..
Cevap sahibi+1 yılciddiyetten kastın hani birliktelik falansa öyle bişey olmadı sadece bi gece beraber uyuduk o kadar. ama onun dışında ben onun ilk kez duygusal bişey yaşadıgı biriyim. aşkım canım muhabbeti elele dolaşma falan ilk kez benle yaşadı.abisiyle konuştum, dolaylı yollardan annesiyle konuştum, kız bana deli gibi aşıktı öyle böyle değil, ilk buluşmamız dahil 4 kere benm yanıma geldi ben 1 kere gidebildim ve bu bile sorun olmamıştı -ta ki arkdasları doldurana kadar- ve gercekten ilerisini düşünüyodum hep
Cevap sahibi+1 yılya onlar hep dolduruyolardı kızı o niye gelmiyo sen gidiyosun falan diye ama kız arkdasım sıkıntı etmiyodu.en ufak bi kavgamızda ayrıl diyolarmış başka bi arkdası araya giriyodu şöle şöle yap sorunu aşarsınız die. kaç kere ağlamış benm için aramız bozulmasın diye. son tartışmamız bardağı taşıran son damla gibi oldu. bide biz tam ayrıldık -şansıma ediyim- şehir dışndan başka arkdasları misafirgeldi hep yannda oldular kızın ev arkdaslarıda oldu hiç yalnz kalmadı benm yokluğuma alıştırdlar gibi :/
Cevap sahibi+1 yılofff offffffffff :( işte öyle saçma bi sebepten ayrılıkmı olur yaa başkalrı yüzünden bide, onun yanına gittiğimde havalara uçuyodu bu kız yürümüyodu sanki nasıl şımarmıştı yaa :/ gözümün önünden gitmiyo 15 gün sonra ayrılıyoz varmı böle bişey. hadi bak sana güveniyorum sen benim bi yol bulmama vesile olursun, bu iş bitmiş gibi duruyo biliyorum ama Allah istersen herşey olur bunuda biliorum. sen vesile ol lütfennn...
Cevap sahibi+1 yılhadi ama lütfen sen bişey bulcaksın buna inanıyorum çünkü sen hissettin ne olduğunu olabilceğini, şimdide benim sorunumu çözcek bişey bulursun, inanıyorum ben..
+1 yılİmtihan olduğu için,gerçekten unutsan umursamazdın değil mi aramalarını,geri dönmelerini...?
116 Yorumla- +1 yıl
Bilemezsin...hayat bu.
Bir bakarsın,son dediğin anda her şey yeniden can bulur,bir bakarsın her şey bir anda son bulur.
Sana huzurlu günler dilerim,bazı şeyleri koruyalım,özellikle huzurumuzu:( - +1 yıl
Başka insanları kendi hayatına dahil etme,sınırları belli olsun:/
- +1 yıl
Bazı şeyleri değiştirmek,sandığımızdan kolaydır belki...ne dersin?
- +1 yıl
Biz zorlaştırdığımız için zordur belki...hani derler ya,tek engelin sensin,o hesap?
- +1 yıl
İnceldiği yerden kopar,gerisi geliyor.
Ben insanlarla ilişkilerimde çok yaparım bunu,dene...:) - +1 yıl
Yeni bir şey öğrendim...
Korkuları at,huzur gelsin yerine
:)
İnşaallah başarabiliriz bunu,seninle de paylaşmak istedim.Zaman akıyor,biz boşa gelmedik bu dünyaya. - +1 yıl
Aynen öyle,nasıl başladıysa büyüdüyse...tersini yaparsın.BAŞARILAR.
- +1 yıl
Rica ederim,hiç önemi yok.Bir iyilik döner,diğerini hak eder:)
Bu nasıl olsa bana döner düşüncesi,ardından senin cidden elden gittiğini anladığı zaman paniğe kapılıp geriye döner.
213 Yorumla- +1 yıl
süvariler artıyor
Çünkü kaçan kovalanır. Ne zaman sen kaçarsan o kovalamaya başlar. Bu işin tarifi bu.
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben bugüne kadar terkettiğim kimseye dönüş yapmadım tabi bu kişilerle fzla zamn olmadı çünkü tanıyıp sonrasında huyları uymuyorsa terketmişimdir uzun ilişkilerde hiç terkeden taraf olmadım terkedildim hep
10 YorumlaÇnkü onun için yaptığın şeyleri özler (: sen kadar ilgili baska birini bulamamıstır
20 YorumlaHayatin kanunlarindan biri sanirim ya da 3T kurali taparsan tepilirsin , tepersen tapilirsin...
20 YorumlaGitmek ve dönmek istemek çok kolay, kalmak ise çok zor.
03 Yorumlahep öyle oluyor sonra dönsede bir anlamı kalmıyor zaten
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelkide hayat, senin herçekten de unutup unutmadığını sana göstermeye çalışıyordur.
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Genelleme yapamayız.ilgisiz kalmak istemeyen geri döner.
00 Yorumla
+1 yıldaha iyisini bulamayan erkek geri döner. kız ise daha iyisini bulamasa da geri dönmez. keşke dönse
314 Yorumla- +1 yıl
evet aynen öyle oluyo. biz daha derinlemesine seviyoruz aslında
- +1 yıl
sonuçta dönebiliyoruz
- +1 yıl
siz öyle düşünüyosunuz dönse kaç yazar, bense diyorum ki bütün yaptıklarına rağmen keşke dönse gelse. kim daha fazla seviyo acaba bu durumda
- +1 yıl
çok kolay yargılıyosun ama öyle değil, canımı verecek kadar çok seviyodum ve öyle bazı hemcinslerimin yaptığı gibi garip kıskannçlıklarım da yoktur. çok üstüme düşüyosun diye ayrıldı benden. 10 gün de bir görüşüyorduk, günde sadece 10 dakika telefonla konuşuyorduk, o isterse seks yapıyorduk vs vs. sadece o böyle istiyo diye böyle yapıyorduk.
- +1 yıl
6 ay falan
- +1 yıl
o kadar anlattığım şeyden buna mı takıldın? bak şöyle anlatayım, insanların yaşadığı hayat tarzları, çevreler, ortamlar, ekoller, alışkanlıklar, davranış biçimleri, normalleri ve anormalleri birbirlerinden çok farklı. benim yaşadığım çevrede bu çok normal bişey.
- +1 yıl
bilmem iyidir aslında performansım yani 30 40 dakikayı bulur ilki
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet hep öyle oluyor zaten tam mutluyum dersin döner gelir ve tüm mutluluğunun içine zıçar
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet o yüzden hiç affetmemek gerekir
+1 yılunutulmak koyduğu için
13 Yorumla- +1 yıl
unutulmak kişiye bağlı bilemeyiiz ama unutulmk koyacağı için insan unutulmk istemez hep hatırlanmak ister
Ona olan ilgi azaldığında salağa dönüyor ondan
70 Yorumlaunutulmayı yediremiyorlar.
23 Yorumla
+1 yılvazgecildiğini anlar ve kendini hatırlatır.
11 Yorumla
+1 yılKafa o zaman 'dank' etmiştir:)
01 YorumlaNe zaman sonra geri dondu sana?
00 Yorumla
+1 yılistediğini bulamayıp sana döner işte ne beklersin.
21 Yorumlakafalrna anca dank edıyoda o yuzdenn
19 Yorumla
+1 yılKonuyu kaçan kovanıra getirmeye çalışmışsın..
01 Yorumla
+1 yılöyle denk geliyor naparsın yapacak bişey yok
01 Yorumla
+1 yılDil dökmeyi kestiğin içindir D:
10 Yorumla
+1 yılhayat ironik.
01 Yorumladoğanın kanunu bu.
05 Yorumlakaderin cilccesiiii
05 Yorumla
+1 yılöyle mi oluyo hep :(
01 Yorumla
+1 yılkaçan kovalanır:)
05 Yorumla- +1 yıl
Şöyle söyleyeyim insan dogası geregi ulaşılamayanı sever elindekini önemsemez bu nedenle sen bırakınca gelir.
- +1 yıl
tam üstüne bastın :)
+1 yılvazgeçtigin için
00 Yorumlakader olsa gerek
00 Yorumla
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!