Hem işsizim hem eşsiz atanamayan öğretmenim hayattan ümidimi kestim nasıl kendime gelebilirim?

öğretmenim

atanmak için kpss çalışıyorum hala bu yaşımda

2 üniversite okuduğum için geç mezun oldum.

3 senedir işsizlik beni yedi bitirdi.

çok güzel olmama rağmen .çok dürüst olmama çok iyi niyetli olmama rağmen adam gibi evlencek kimseyi bulamıyorum ve biriini çok sevdiğim için kimseyle çıkmama rağmen kimseyi inandıramıyorum.

çok güzelsin hiç çıkmadın mı diyolar ya çıldırasım geliyo.

11 sene birini sevdim kimseye ısınamadım anlatamıyorum hep onu aradım gelenlerde.diyorum ama kimse bu kadar sevceğimi düşünmüyo anlayamıyorum:((

çok evcimen bi bayan olmama rağmen nerde bi fırlama var beni buluyo.efendi biri bulmuyo.ya cok mal erkekler ya da yatmak isteyenler.ya ne şanssızım allahım diyorum bazen.

ama gorseniz hayat dolu neşeli biriyim.kimse boyle sıkıntılı oldumu düşünmüyo.maalesef tipimden cok gezen bi tip sanıyolar halbuki kendi halinde çok az arkadaşı olan aşırı seçici biriyim.

bu kadar seçtiğim içinde kaldım bu yaşa kadar tek avantajım 21 fian gosteriyorum ama bana evlenme teklifi edenler 25 -26 yaşındakiler onlar da yaşımı duyunca geri cayıyolar napcam bilmiyorum gerçek seven yaşımı onemser mi?

bi de bu durumda olanlar var mı yaa ?

tek ben değilim inşallah:((((
Güncellemeler
+1 yıl
gerçi daha bu sene o insanı kafamdan attım tekrar aşık olmak istiyorum ama olamıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar guzel olmak değil olay allah yaratmış ama derdim ruh eşimi bulmak sırf guzelliğime gelsin istemıyorum beni tanısın istiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
beni sevenler de oldu ama ailem kabul etmedi
Hem işsizim hem eşsiz atanamayan öğretmenim hayattan ümidimi kestim nasıl kendime gelebilirim?