bir erkeğin en ama en zayıf yönü nedir? ama aşk yönünden iyi düşünün öyle cevap verin bir kadından en çok nasıl etkilenir?
Cevabın nedir?
+1 yılThe Old Boy filminden bir kesit ;
" Ağlayan kadın hile yapar. Gözyaşları bacakları ve dolgun kalçaları ile kandırır seni.."
Galiba bu sayılanlar her bir erkeğin zaaflarını oluşturuyor. Benim için kesinlikle gözyaşı en zayıf yanım. Bazı erkekler içinde bu böyledir eminim ve bazı erkekler içinde bacak ve dolgun kalça olabilir ki bu zaafta olabildiğince doğaldır. Genler bunu emredebilir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılsorunun cevabı okurken aklımdan geçiyodu sonuna geldim nası ya dedim :) o ne abi zayıflığı diyosun sonra nasıl etkilenir diyosun :) hangisine cevap verim istersin :)
024 Yorumla- +1 yıl
:) süpersin ya armut pişti ağzıma düştü hesabı :) , zayıf noktam kız karşımda ağlamasın abi eğer içten ağladığını hissettiysem tamam bitti eridim demektir bu yüzden ayrılmayı geçiktirdiğim olduğunu biliyorum etkilendiğim yönüde 55 ten yukarıysa kilosu kaybeder sen anla yazmadığım heceleri .)
- +1 yıl
sen hiç aşık oldunmu şeker :)
- +1 yıl
tahmin edebiliyorum ama benden dahi iyi bilirsin insan aşık olduğu kişiyi herkezden yakın görür kendine ve bu yüzden o insanın karşısında ağlayabilir sen hiç ağlamadınmı sevdiğinin karşısında ( söyle bak aramızda kalcak .) )
- +1 yıl
anlamlarım da yüzüyorsun şuan merak etme , dilerim göz bebeklerinin tek bir damla yaş dökmeyeceği tek döktüğü mutluluk tuzu oldurtcak bi insanla karşılaşır hayatını onla sonlandırırsın .)
- +1 yıl
yani seni anlıyorum anlamlarımın içindesin .
- +1 yıl
pardon mantığının kısıtlı olduğunu burdan bakınca farkedemedim hatalı olan benim bi da olmaz .
- +1 yıl
doğarken kapasite ölçümü hakkında kararsız kalmışlar hadi bu da sınırsız olsun demişler :)
işte ben :) - +1 yıl
:) evet ama korkuyorum seninle artık konuşmaya türeteceğim heceler yanlış tesir ederse yine tepkine maruz kalmak istemiyorum bu sefer evrim geçirmek zorunda kalcak hecelerim bu da beni üzecek :) en iyi si kendini cici bak ama bi dk bu cici yi de yanlış anlama olasılığın yüksek .) kendine iyi bak heh oldu :) kal sağlıcakla .
- +1 yıl
:) :) koptum kopan parçalarımın dans edişlerini izliyorum :) abi için fesat ben yüzmek dediğimde senin aklından mayo bikinili halin geçti :) ben entareli halini düşünmüştüm uzun böyle her tarafını kapatan :) mantıksızı tepki olarak algıladığı için savunma mekanizmam istem dışı devreye girdi kusurabakma .)
- +1 yıl
saçma dediğin heceler senin büzüştürdüğün beyninden büyük denklemler hayata sadece küçük bi pencereden bakıyorsun belli en azından güneşliği açta güneş girsin zihnine bu sözler yeter kişiliğine hadi kal sağlıcakla .
- +1 yıl
alfabemde boğardım seni de kızsın türeteceğim cümlelerimin canını yakışı canımı yakardı kusurabakma canın yansın diye canımı yakamam bu son mesajım merak etme yazmam tek bir harf . kal sağlıcakla .
+1 yılBel atı cevabımı veriyorum. Erkeklerin en zayıf noktaları pipileri malesef. Yolda bir bayan görmesinler hemen hazırola geçiyor abazalar. :-) Çok şükür benim öyle bir sorunum yok. Asla taviz vermiyorum.
43 Yorumla- +1 yıl
Sen sen ol terbiyeni bozma.Saygısızlık yapma. Ben espirili cevap verdim diye gevşemeyin,cıvıtmayın.
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayalarıymış tekme diz filan atınca çok acıyomuş ben öyle duydum :D :D aşk :)) erkeğin gözleri göğüsten kendini alıp hemen altındaki kalbi görebiliyo mu sahi?
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
66Cevap
+1 yılYapılan araştırmalara göre erkekler eşcinsel olsa bile kadınları gözüyle süzer.
1. Cinsellik
2. Uzun boy
3.Espriler ve mizah
4. Aklı başında olan çocuk takliti yapsa bile aşırıya kaçmayan
5. Her zaman onu öven birilerinin olması ego işte naparsın. :)10 Yorumla
+1 yılHerhangi bir konu hakkında konuşurken, düşüncelerimizi belirtirken ve hatta tartışırken benden baskın çıkması, benim söylediğim sözleri ezmesi, benden daha akıllı olması beni benden alır. O sırada gözümde , ne kadının güzelliği önemlidir, ne işi, ne giysisi. benim için en zirveye çıkar... İşte beni etkileyen en önemli etken bu.
20 YorumlaBen kendime göre cevap vereyim, bir kadın ne kadar güzel olursa olsun ve ya çirkin olursa olsun muhabbeti kesinlikle iyi olmalı. Odun gibi her şeye evet diye cevap vermeyip anlamadığı şeylere o saçma "hihihiihih" gülüşünden yapmamalı:). Ayrıyetten sıcakkanlı,kültürlü biri olmadıktan sonra bir anlamı yok.
01 Yorumlaruh haline bağlı.erkeğin zayıf noktası diye birşey yok.adamına göre değişir.öyle bir ruh halindedirdi anasını satar,yada açarsın birşeyleri tutucu davranır..bu işler böyle..böyle şeytani şeyler düşünmeye gerek yok,olduğunuz gibi olsanız şu dünya,insanlar daha bir masum olsa ne güzel olur değilmi..ama yok işte..malesef hepiniz böylesiniz..
01 YorumlaÖncelikle bu yıne karakter meselesı oldugu gibi en başka erkeği etkileyen öncelik Fiziksel olarak iyi görünmektir.Bir erkek önce ilk buluşmada Fiziksel uygunluğu kıyaslar kendi fiziği ile.Sonra konuşmalar başlar.Fiziğe süs veren de kıyafet seçiminin doğru yapılması.
00 YorumlaErkeklerin zayıf noktası yoktur. Ne isterlerse ne yapmak isterlerse direk yaparlar. Bir erkeği etkilemenin en kolay yolu, seksi giyinmekten geçer. Hiç tahmin etmediğiniz bir giyim tarzı, erkeğin kalbini, kafasını 9döndürebilri. İlk önce dış görünüz (ne yazık ki) sonrası olur.
00 Yorumla
+1 yılBeni en çok giyimi etkiliyor diyebilirim. Tabi sonrasında bana gösterilen sevgi. Sevdiğim kişinin beni sevdiğinden ne kadar emin olursam kesinlikle bağlılığım artar. Ama aşırıya kaçmamak şartıyla tabiki bu ilgi. Bi yerden sonrası ters sapıyor
00 Yorumlabiz erkekler yolda yürürken onlarca kıza bakarız. Bunun bacakları ne güzel bunun gözleri çok güzel bunun kalçası ama birdenbire karşısına biri çıkar insanın artık başkasını beğenmez olur. Hani demiş ya orhan veli bir şiirinin son dizelerinde
Aşk birdenbire oldu,
sevinç birdenbire10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılGözler. Yani kız arkadaşım-eşim hiç bir şey yapmasına gerek yok sadece gözlerimin içine baksın orada erir akarım :) :) Gözler en büyük zaafımdır benim. Anlamlı bakabilen gözlere karşı koyamam hele bir de renkli ise benim gibi bitmiştir nokta :)
10 Yorumla
+1 yılEn büyük ve en etkili organ, gözdür. Gözler konuşunca, kalp hariç diğer bütün organlar sesini keser, apışıp kalır.
20 YorumlaHerkes dalga geçmiş ama ben doğru ve en iyi cevabı veriym bir erkeğin en zayıf noktası sevdiği kadının kendini terk etmesi ve başka biriyle olmasıdır çok koyar adama
12 YorumlaÇükten ibaretler. Çükleriyle etkilenir, çükleriyle korkarlar.
30 YorumlaHayalarıdır.
Top geldimi cok kötü oluyor çekip gidesim geliyor bu diyarlardan :(
karşı cinsin biim cinsimize özenip badem bıyıkla doşatığı günlerden beri etkilenme yok tekim sapım mutluyum.21 Yorumlaşahsen ben sorun çıkartmamasından dır dır yapmamasından başını belaya sokmamasından çok etkilenirim.. :)
00 Yorumla
+1 yılBuna gerek yokki kadın akıllıysa etkilemesini bilir.. Erkek zeki kadın ister yanında..
20 Yorumlabana göre erkeklerin en zayıf noktaları,kadınlara olan ilgisi kadar,herşey bir yana sen bir yana deyip sonsuz güven duyması kadınlara karşı.
01 YorumlaYemek erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer :D kendi ellerinle yemek yap çağır evine birde şarap aç bak gör neler oluyor :D
13 Yorumla- +1 yıl
yok artik
+1 yılkısısye gore degıskendır bu durum. ama
genelde hos ve parlak bakış. uyumlu gıyım(eger tanısmıyorsan dahada onemlıdır)
ve konusmandakı sempatklık04 Yorumla- +1 yıl
sımdı ne acık ne kapalı. erkegın hayal dunyasını açacak kadar dekolte barındıran kıyafetler erkegın hayal dunyasına gırmenı saglar .:)
basııt bı bluejean- ve body bıle olur bu. kıyafetı vucuduna oturmasına baglı... gnel tarzını soylersen belkı rahat cevap verebılrıım - +1 yıl
abartmana gerek yok zaten.. abartı her erkek ıcın bıraz ıtıcıdır.
+1 yılZeki olacak kadın dediğin.. Bir erkek zeki kadın ister yanında..
10 Yorumlaher erkeğe göre değişir o. beni daha çok bana karşı değil de başkalarına karşı tavrı, arkadaşlarının arasında konumu jestleri mimikleri falan etkiler. teke tek tanımak güç insanları ..
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleğer ciddi düşünüyorsa , erkelerle olan ilişkisine , dinine bağlılığına , saygı ahlaka bakar tabi kenide de öyleyse...
314 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıltanı biraz sordur , kendin tanımaya çalış , umduğun çıkmaya bilri..
Cevap sahibi+1 yılayrı yerler de mi yaşıyonuz , niye göremiyorsun..
Cevap sahibi+1 yıloff offf şu aşıklar varya , aracı sok araya kenin yaz bir şey yap , konuş böyle çekmen daha zor ya , anlat kurtull sende :)
- +1 yıl
aşk acısı cidden de çok zor insanın bir yere kadar dayanma gücü var bana da tak etti artık ne yapıp ne edip benim olmasını sağlıycam çunku artık çok zor gelıyo onsuz yaşamak gozlerinin içine baktıkca daha cok sevıyorum onu cevremdekileri de bunalttım diyolar bi piskoloğa falan gidelim mi derslere odaklanamıyorum olmuyo yapamıyorum anlayacağın
Cevap sahibi+1 yılzil zurna aşık olmuşsun sen , ya kabul etmezse ne yapacaksın ?
Cevap sahibi+1 yılya unutlur ama dert etme bence, neler unutmadık bizler bunlar ne ki ya , şansını dene ama..
Cevap sahibi+1 yılevet , bitti ama şu an hiç hatırlamıyorum
Söylemeyeceğim, yoksa cadaloz kızlara çok daha fazla rast gelmeye başlayacağım :/
00 Yorumlasanki çok güçsüzmüşsün de erkeğin gücüne ihtiyacın varmış gibi davranmalar. klasik taktiğiniz zaten:p
01 Yorumla
+1 yılşey vericen. ama sağlam olcak yani böyle ucuz kadın gibi değil. zor kadın gibi ama ulaşması mümkün :D
02 Yorumla- +1 yıl
hayatımda dahaa çelişkili bir cümle görmedim :D
- +1 yıl
Öyledir :D Hani zor bilmemnelerden vardır ya onu diyorum :) hevesli ama cool :D
güvenını sağlayıp çaktırmadan kötu nıyetını belli edersen tamamdır :P
10 YorumlaErkeklerin söylenebilecek en aciz oldukları nokta SEKS. Cinsellik.
00 Yorumlaherkesin standardı farklı ben zarafetten etkilenirim bir de iyi eğitimli olmasından
22 Yorumla- +1 yıl
ben de burada hiç aklı başında adam yok mu diyodum benden sana +1 :D:D:D
+1 yılO erkege gore bisey ya. Ben karsimdaki aglarsa hic dayanamam mesela buda ne demek etkilemesede aglayinca dayanamam :)
00 Yorumla
+1 yılBir erkegin en zayif noktasi Bagliligidir tabiki duygusal biriyse..
00 YorumlaBir erkeğin en zayıf noktası saçlardır.en azından benim ki
00 YorumlaYa seslendirme sanatçısı yada sexlendirme sanatçısı olman gerek.
20 YorumlaBenim en zayıf noktam ilgi gösterilmesi hemen kanıyorum
00 Yorumla
+1 yılEn çok ses/konuşma ve bakışlardan diye düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılkadının dişiligine göre başka açıklaması olamaz :)))))))))))))))))
10 Yorumlaerkek kadının bakışlarından giyinişinden seksiliginden
00 YorumlaGöbeği ile baldırları arasındaki kısım.
20 Yorumlaönunde soyunman yeterr
20 Yorumla****---- 17 cm! ---- ***
00 Yorumla
+1 yılMagsum bir gulumseme.
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle bakışlarııı :)
00 Yorumlabunun sabit bir cevabı olamz ki
00 Yorumla
+1 yılgizli bilgi söylenmez.:)
10 Yorumla
+1 yılkız cok güzel gülüyosa etkılenirim :)
10 Yorumla
+1 yılkadinin silahi göz yasidir demisler..
00 Yorumla
+1 yılAnne şefkati gören erkek tamamen savunmasızdır :)
20 Yorumlabi erkeğin en zayıf noktası sevdiğidir...
10 Yorumlaerkeğin en zayıf noktası istediği kadındır
20 Yorumlakızın gülümsemesi yeter xd
00 Yorumlaağlamayın yapmayı bel vuryonuz hep
00 YorumlaAnnesi ile aranız süper olsun
00 Yorumla
+1 yılBenim için masumiyet. Saf ve temiz bakışlar.
10 Yorumla
+1 yılmeme'dir . . . . . . . . .
01 Yorumlauckurdur baska bır zayıf noktasını arama
10 Yorumlakendi adıma kadınların ağlamasına dayanamam
10 Yorumla
+1 yılmeme ucu. ısırmaya gelmiyolar.
00 YorumlaOnu birakta kimi etkileme calisiyorsun onu soyle
00 Yorumlabenim zayıf noktam yok :o
00 Yorumlabacak arasından çok etkilenir :D
00 YorumlaAllah Herşeyin hayırlısını wersinn ;) yemek namus
00 Yorumla
+1 yılaptal olduğumuzu zannetmeleri