@Mayneymiz_Ahra
PiskopatTıpçı
@Mayneymiz_Ahra
450 alip derece yapiyorsun kiz kaale alip cevap vermemis 2 yorum atiyosun
Uzerine engelliyosun cevap vermedigi halde o benim kardesim olur. Ne okudugunu ne oldugunuda iyi bilen bilir hadi isine benide engelle bir zahmet.
Öf abla uzatma
ben 450 aldım demedim nasıl okuyorsun :)
kız kaale alıp cevap vermemiş tatlım soruma girmiş, okumuş, ve yorum yapmak için zamanını ayırmış neyin kafasıysa güzelmiş :)
ben buraya gerçekten ciddi bir soruna fikirlerimi yazdım onaylarsın onaylamazsın ayrı bir durum ama insan olmak, düzgünce cevap verebilmek farklı bir şey. Arkadaşın ayrımına varamadıysa sen öğretseydin :)
madem kaale almamış ne diye sen burdasın? niye yorum yapıyorsun? ne o senin mi onun mu ağrına gitti hani kaale almamıştı :D
engellerim layık olduğun neyse onu alırsın ne o başka hesaptan geri mi gelicen bir insan zoruna gittiğini arkadaşı ya da herneyiysen onun aracılığıyla bu kadar belli etmez :D bu tutarsızlığın çok hoşmuş :D
Boşuna dil dökmüşsün ilk gün yine bazıları düğüne gider gibi giyinecek :D
boşuna değil yazmak istedim zaten birazdan kaldırılır soru özelliği taşımıyo. Çok soruyolar ben sadece kendimi rahatlattım diyim ve evet biliyorum yine öyle giderler :)
bize hiçbir hoca kendini tanıt falan demedi
direk kendini tanıt demediler ama isminizi ve nereli olduğunuz söyleyin dediler
zaten yazımdada bu dikkat çekmez diye belirttim yanlış anladın heralde
Bu yüzden önemli kelimeler seçeyim akılda kalayım durumu yok. Ben duymadım, yaşamadım yaşayan varsa yazsın tabi.. yazıyor orda?
lisede bunu yaptığınız zaman işe yarayabilir ''LİSEDE'' ÜNİVERSTEDE DEĞİL yazının tamamını bak
arkadaşlar lisede insanların kişilikleri tam oluşmamıştır, çekingendirler kendilerini naısl ifade ediceklerini tam bilmezler bu yüzden siz iyi bir açıklama yaparsanız sınıfta dikkat çekersiniz ve akılda kalabilirsiniz.
Cevap
2Cevap
Suna patlattigin kafayi dersine ver. Belki biseyler olur.
canım ben üniversite sınavında 450 nin üstüne çıkıp derece yapmış insanım endişelenme :)
senin gibiler lafı anlamayıp anca böyle nasihat edici sözleri büyüklük sandığı için kusura bakma benden olduda bişeyler senden olmayacak :) hadi bakalım yeni nasihatını yap
ben bu sözleri bunu yazanlara ithafen söyledim. Eğer sen böyle değilsen sorumdan sanane ne işin var?
avukat oldunda boşluktan siteye mi geldin ahh canım anlıyorum :D
Dikkat cekme cabasi ilginc
Hiç böyle bir şey olmadı
bu sorular soruldu o yüzdne bunu yazdım zaten birazdan kaldırılır soru özelliği taşımadığı için
bnu okuyana benden çeyrek altın :D
yok zaten san ayazmadım okuma
Çok güzel anlatmışsın :)
Mantıga bak hele :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar