InsAllah üniversiteye gidicem. Valizimi bile hazirladim sayilir.2 yıllık ozel gelebilir artik nerede gelirse. Ilk gün nasil davranmam lazim? Neler yapmaliyim?
Evet Hatta bizim sınıftan bir kızla erkek sevgililer ve birlikte aynı evde yaşıyorlar. Hatta birlikte uyuyorlarmış. Dedikoduları çıktı karı koca hayatı yaşıyorlar diye.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Öz güvenli davranmalısın
neler yapman gerektiği kişiliğine ve istediğin konuma bağlı
Normal insanim
hmm şu 2 kolu 2 bacağı olandan mı? üzgünüm normal insanlara eğitim veremiyoruz versekte anlamıyorlar doğal sürece bırak sen en iyisi : )
İlk başta kimseyle öyle bir yakınlık kurma önce biraz gözlemle insanlarla tanı ondan sonra samimi olursun. Birde o kalabalık gruplara pek girme.
Ama herkes gruba giriyormus
Girme demiyorum ama böyle sürekli onlarla birlikte takılma ara ara gir sonra birkaç arkadaş bul o gruptan ve çık
Neden?
Çünkü o gruplar kalıcı olmuyor. Çekemezlik kıskaçlık dedikodu oluyor genelde
Giden herkes sevgili yapiyormus dogru mu?
Hayır yalan
Cok sevindim ama erkekler ark olup asik etmeye calisyormis
Evet Hatta bizim sınıftan bir kızla erkek sevgililer ve birlikte aynı evde yaşıyorlar. Hatta birlikte uyuyorlarmış. Dedikoduları çıktı karı koca hayatı yaşıyorlar diye.
Üni bunu yapan cokmus ama neden onlar garipsendi?
Bizim üniversitenin olduğu yer küçük bir yer ve insanları muhafazakar ondan çok hızlı yayılmış. Kızın namusuna dil uzatmışlar.
Sonra noldu kiza?
Hala birlikter insagramda paylaşım yapıyor sevgilisiyle ve Hatta cinsellik bile yaşadığı söyleniyor o çocukla
Sevgili istemeyene erkekler yapisiyir mu?
Valiz için geç olmuş baya
Ya napiyim heyecandan geberiyorum. Acaba nasil bir yer?
Güzel özgür olcaksın herkes kendi halinde
Giden herkes degiyormus. Herkes sevgili yapiyormus. Dogru mu?
Evet çoğunlukla
Neden peki? yapmak istemeyene erkekler yapisiyormus. Dogru mu?
Crvap vermedin kardes
Yanlış
Fazla konusma sessiz de olma
İlk gördüğün erkekle sevgili ol
doğal davran