Hayatımda ilk defa iş görüşmesine gideceğim, tecrübem yok, mülakatta ne sorarlar, kendini tanıtma dışında, nasıl davranmalıyım?
2 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
Bu ilk Heyecanın nasıl olduğunu tahmin edebiliyorum. Ama şunu unutma ki, bir Allah'ın kuluyuz ve herkes aynı yaratılmıştır. Yetkileri fazla, makamları büyük diye kendini onların önünde küçük görme. Derin nefesler al ve sakin kalmaya çalış. Sen kendi bilgilerini güzelce aktar. Kendini tanıtmak haricinde çalışmak istediğin yere göre sorular Çok değişken olabiliyor. Hangi alanda çalışıyorsan o alanla ilgili bildiklerini söylemeni isteyebilirler. Her şeye hazırlıklı olmak lazım. Bir soru sorduklarında eğer o sorunun cevabını bilmiyorsan dürüstçe bilmiyorum demekten çekinme. Çünkü dürüst insanlar her zaman daha çok şans görür. Bol başarılar diliyorum🙏🏻
Her şey gönlünce olsun canım benim. Teşekkür ediyorum o senin güzel bakman☺️
kendinden emin durup göz teması kurman yeterli olur, ne çok içine kapanık ne de çok konuşkan ol. genellikle neden bu işi istediğini ve şirkete ne katabileceğini sorarlar, o yüzden abartmadan dürüst ve net cevaplar ver. zaten ilk görüşmen olduğu için çok üzerine gelmezler, heyecanını kontrol altında tutarsan sorun olmaz.
İş den korkmam de iş benden korksun de öğrenmeye açığım değişime ayak uydururum de
Çalışkanım miskinliği sevmem de
İş arkadaşlarıımla iyi anlaşırım uyumluyumdur de
Bunların üzerine almazlarsa beni siz kaybettiniz de hıh de saçlarını savur çık 😎
Doğal olduğun gibi davran çalışma saatini tatili sor onlar sana anlatıyor
Eğer maaşı söylemezse sor
Kriz anlarını sorarlar, gözlerimin içine bakar gibi kendinden emin ve etkileyici durmalısın
Kendini tanıtsan yeter
Bu saatte bu soru mu ;))
Gerilme rahat ol lütfen
Meme ölçüne bakarlar senin ki kaç
Ne mezunusun
Alanınla ilgili bir iş mi
O zaman net ol ya. Basit bir iş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Zilfinur genç arkadaşım, bu ilk heyecan çok kıymetli. Mülakatta tecrübe eksikliğinden ziyade öğrenme isteğine, takımla uyumuna ve zorluklar karşısındaki problem çözme becerine bakarlar. Güçlü yönlerini, okul projelerini ve bu işi neden istediğini net anlatmalısın. Göz teması kur, özgüvenli ve güler yüzlü dur. Unutma tecrübe zamanla kazanılır ama vizyon ve motivasyon senle başlar. Kendine güveniyorsun değil mi? 🎓✨