Ailem üzülmesin diye istemediğim bölümü bitirmeli miyim, kendi geleceğimi mi seçmeliyim?

İyi günler. 3 sene boyunca istemediğim bölümü anlık hevese gelerek yazmıştım ve sürüne sürüne, alttan dersler bırakarak, okulu bir sene uzatarak okudum. İki yıl kaldı bitmesine ve artık daha fazla dayanamadığım için gitmek istemiyorum. Aile içinde başka sorunlar olduğu için söylemedim, ne yapar ne eder bitiririm diye devam etmek istemediğimi söylemedim ama dayanamıyorum artık. Okulu bitirsem bile o mesleği yapmak istemiyorum. Bu nedenle iki sene daha uğraşıp diploma peşinde koşmak istemiyorum. Annemin tansiyonu, babamın şekeri var. Annem bayağı üzüldü ama durumu konuşuyor benle. Ben uyurken babama anlatmışlar, şekeri tavan yapmış. İki kardeşim ağlamış benim için. Hepsi iyi niyetli beni düşünüyor anlıyorum ama ben zaten 3 - 4 senemi heba ettim. 2 yıl daha istemediğim bölümü, mesleği sırf diploma için uğraşmak istemiyorum. Başka bir şeyle uğraşmak istiyorum, araştırdım kafama yattı. Biraz sermaye lazım ki ailemde var. Yardım etmezlerse de askere giderim, dönünce bir yerde çalışır sermaye biriktiririm. Geleceğim için ciddi risk alıyorum ama istediğim şeyle uğraşmak istiyorum. Sizce bencillik mi yapıyorum? Ailem emek harcadı Allah razı olsun her zaman onlara da söylüyorum ama üzülmesinler, endişe yaşamasınlar diye iki sene daha kendimi heba etmek istemiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Vicdanıma oynuyorlar sürekli
Ailem üzülmesin diye istemediğim bölümü bitirmeli miyim, kendi geleceğimi mi seçmeliyim?