İşe alımlarda neden hep deneyim arıyorlar? Teorik bilgisi iyi olan biri deneyimsiz diye çalışamaz mı?
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eğitim sisteminde hala insanlara logaritmayi türevi ya da ne bileyim kimyasal bileşenleri öğretmeye uğraşıyorlar 🤔
Hangi çağdayız devirdeyiz bir düşünsene elimizde yapay zeka hesap makineleri her şeyi o kadar kolay o kadar basit ki insanlara yapay zekayı mantıklı bir şekilde kullanmayı öğretseler zaten her yerde her konuda Büyük başarılar elde eder...
İş hayatı da böyle 😊
Deneyeyim dediğimiz genel olarak söylüyorum birkaç ay ders verseler işci adaylarına işe başlamak için yeterli olacaktır...
Ama önemli olan bu adayları seçerken iş ile alakalı tecrübe değil üretken olup olmadığını herhangi problem olduğunda çözüm odaklı olup olmadığını sorsalar ya da araştırsalar çok çok daha başarılı bir çalışan ve iş yerine sahip olur İŞ VERENLER...
Bu sadece küçük bir örnek detaya fazla takılmaya gerek yok sembolik konuşuyorum 😊
Harika bir noktaya değinmişsin. Teorik bilgi elbette kıymetlidir ancak deneyim, kriz anında sakin kalmayı ve bilgiyi pratiğe dönüştürmeyi öğretir. Şirketler genellikle adaptasyon sürecini hızlandırmak ve riski azaltmak için tecrübeye önem verirler. Sen sakın hevesini kırma, teorik altyapını staj veya gönüllü projelerle destekleyerek bu engeli kolayca aşabilirsin. Bilgini pratiğe dökeceğin ilk fırsatı yaratmak için bugün nasıl bir adım atacaksın? 🎯✨🎓
Cevap
3Cevap
Teorik bilginin iyi olduğuna ikna edersen işe girersin.
Teorık olması yeterlı degıl.. bır olay anında teorık bılgı dısında sabır heyecan ofke sinir gıbı olayları yonetmende gerek
Çalışarak öğrenecez işte onu da çalışmadan nasıl olacak? Öğrenciyken öğrenciyiz diye almıyorlar, mezunken deneyimsiz diye
Yeni mezun 5 yıl deneyimli diye bi ilan okudum orada ben iptal oldum
Öğrenciyken cv atıyordum gönüllü staj için para da istemiyordum işi öğrenim yeter. Onu bile bulamıyordum yok öğrenci almıyoruz bilmem ne
Çalışır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?