Geç saatlerde arabayla gezip müziği son ses açmak ya da kornaya basmak. Ne zaman medeniyeti öğreneceğiz
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şöyle söyleyeyim size bazen köpeklere atlara eşeklere ve diğer canlılara bile bir şeyleri öğretebilirsin ama maalesef bazı insanlar hiçbir şekilde eğitim veremezsin
Maalesef. Hayvanlar insanlardan daha iyi öğreniyor
Kesinlikle öyle düşünüyorum. Bazı insanlar o kadar gereksiz ki mesela geçen gün bir tanesi arabayla trafiğin olmadığı bir yerde drift atıyor ama yine insanlar sesten rahatsız oluyor. Yapılan yorumları okudum şöyle bazı canımsın efendim gençler ne yapsın zaten trafiğe kapalı alandaymış bunda ne kötülük varmış. Ya işte parayla kendini adam sanan maalesef bir topluluk var
Ve sayıları hızla artıyor. O arabayı kazanıp alsa eminim drift mrift yapmaz
Yok yok kesinlikle bu tipler baba parası yiyen tipler bir balta yazsam olamamış hayatta bir işi becerememiş hazıra konan asalaklar
Okullarda "Kültür ve Medeniyetimize Yön Verenler" veya "Türk Kültür ve Medeniyet Tarihi" gibi dersler seçmeli olarak okutuluyor. Ancak gerçek medeniyet sadece kitaplardaki müfredatla değil ailede başlar ve toplumda yaşayarak öğrenilir. Saygı diğergamlık ve başkalarının huzuruna özen göstermek bir iç disiplin meselesidir. Eğitim sınıfları aşmalı empatiyle bir yaşam kültürüne dönüşmeli. Sizce toplumsal nezaketi artırmak için ilk adımı nereden atmalıyız? ✨📚
Cevap
11Cevap
Bir gün ibreti alem için birinin önünü kesip arabasını ateşe vericem
Yani hasta var yorgun var acısı olan var. İnsan dusunmezmi
Okutulsa bu halde olurmuyduk hoş okuduğunu anlamauanlarla dolu ortalık dersi olsa ne olacak :))
Devlet bana yetki versin hepsini uzun namlulu silahla öldüreyim
Yaw yanlisi yanlışla mi engellicen. En mantıklısı yüklü para cezaları
Uslanmaz bunlar hapis ya da para cezasıda fayda etmiyo
Kime vericeksin dersi Artık sosyal çürüme var
Tuvaletleri icin wc kullandiklarina duaci olmaliyiz
Türkiye toplumunun %90ı medeni değil zaten
Bu toplumdan onu beklemeyin.
o da medeniyet kıro medeniyeti
Gayet medeni.
Okutulmuyor
Tabi tabi
Aile önemli