Celal Şengör;
-Tabiatın dili bilimdir. Coğrafya dersini kaldırıp yerine din dersi koyarsanız sonuç bu olur
Demiş sizce haklı mı?
Celal Şengör;
-Tabiatın dili bilimdir. Coğrafya dersini kaldırıp yerine din dersi koyarsanız sonuç bu olur
Demiş sizce haklı mı?
Neden müzik, resim, beden eğitimi değil de din dersi. Herkes görevini layıkı ile yerine getirse başka bir şeye gerek kalmaz. ,
Aile çocuğunu takip ederse, öğretmen dersini düzgün yaparsa, öğrenci adam gibi derslerine çalışırsa hepsi olur.
okullarda coğrafya dersi var zaten. din dersi de var bu gidişle seçmeli olacak. ben bir müslüman olarak çocuğumun meb de alacağı din dersine gerek duymuyorum çok şükür artık din eğitimi her yerden alınabiliyor yasaksız şekilde
Evet haklısınız ülkenin dini İslam olsa bile laik ve özgür bir ülkeyiz bende elhamdülillah müslümanım din eğitimi her yerden alınabilir
ayrıca herkes kendi mesleğini yücelttiği için bu coğrafya muhabbeti yapılıyor. bu ülkenin coğrafya bilmesine değil doğal afetlere karşı önlem alma ve afet esnasında-sonrasında yapması gerekenleri bilmesi gerekiyor. Bunun için de her sene 1 2 saatlik eğitimler yeter de artar bile. Fay hatlarının nerelerden nasıl geçtiğini falan filan bilmesine gerek yok herkesin
Biraz İslam'a saldırı var.
Benim dönemimde Din dersi ve Coğrafya dersi vardı. Coğrafya daha sonra kaldırıldı ama Din dersi sebebiyle değil. Yani Din dersi sonradan gelen bir ders değil.
Ülke de herkes müslüman değil elhamdülillah ben Müslümanım ama herkes müslüman olmak zorunda değil herkesin kendi tercihi bu yüzden din dersleri seçmeli olmalı
Evet haklısınız bu tamamen ülkemizin eğitim sisteminin sorunu
Cevap
5Cevap
Değil, o dersin adı din ve ahlak, ahlakı öğretmezsen din de öğretsen coğrafya da öğretsen fayda etmez
Yav saçmalamasınlar ya neden din neden beden değil din de ihtiyaç
Din dersi gereksiz zaten. Coğrafya da böyle aptalca düz ezber yerine mantığını anlatarak olmalı.
Coğrafya dersi yok mu müfredatta eeee ben kendimi bildiğim bileli okulda coğrafya gördüm dinde
Anadolu liselerinde 9 ve 10 da var sonra zorunlu değil
Coğrafya dersi kalktı mı laaaa
9 ve 10. sinfta zorunlu sadece
bahane arıyor
ki zaten coğrafya dersi var
oraların deprem bölgesi olduğu, şiddetli depremlerin olabileceği zaten söyleniyordu ama iş ahlakı olmadıktan sonra neye yarar
Niye Hem din hem coğrafya dersi olsa olmaz mı?
Zaten 9 ve 10. sınıfta öyle
Coğrafya dedsi var hala sanki yokmu
Ama sadece 2 ders var ayrıca Anadolu liselerinde 9 ve 10. sınıfta zorunlu sonrasında değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?