A101'de müdürden sürekli azar işitiyorum, bu işten çıkmalı mıyım?

Arkadaşlar neredeyse 1 ay önce 101'de işe girdim daha doğrusu sokuldum. Evimin önünde yakın diye başvurmuştum oraya ihtiyacım vardı ve hemen ertesi gün aldılar 1 gün sonra da hemen işe soktular. 1 hafta ben dayanamadım bana göre değildi zaten deneyimsiz olduğumu belirtmiştim alışırsın dendi çıkmak istedim yeni eleman alalım öyle çık dediler tamam dedim hatta bs çok çabuk oes etmişsin falan dedi neyse yeni eleman geldi dün 3. günüydü yeni eleman geleli ben müdürden azarlar yemeye başladım en ufak saçma bir şeyden bile o öyle konmaz öğrenemedin gibi laflar yemeye başladım neyse dedim bana artık yeni olmadığımı ilk başta bir şey demediğini ama artık sinirlendiğini söyledi. Zaman zaman hatalarım oluyor kasada açık çıktı diye hepimiz 1'er lira verdik. Dün bir müşteri gelip cipsi geçmediğimi ve kasada benim olduğumu söyledi müdürden bundan da laf yedim hatta bağırdı bana diyecek laf bulamadım ekrana baktığımı nasıl gözümden kaçtığını anlamadığını söyledim ve bu lanet 10 tl satış baskısından da haksızlığa uğradım çünkü dün ilk satış günüydü ve diğer kızlar neredeyse beni hiç kasaya bile geçirmedi hep mal açtım. Başka zaman kasadan çıkartmazlar. İşlerine geldiği gibi davranıyorlar burada işler yürüyorsa benim uyumlu olduğumdandır mesela. Müdür neden satamadığımı söyledi ben de hep mal açtığımı doğru düzgün kasaya geçemediğimi söyledim bana daha hızlı aç dedi :D ben zaten elimden geleni yapıyorum kısa boylu ince yapılı narin biriyim, bana müşterilere satış konusunda çok söyleyemediğimi söyledi ben dehatir söylüyorum almak istemiyorlar dedim. Üzerime gelinmeye başlandı. Ve 25 yaşındayım daha önce markette çalışmadım diğer kızlarla sorunum yok ama diğer kızlarla olduğu kadar müdürle samimi değilim müşterilere yağcılık yapmıyorum. Bazı müşteriler poşet istiyor sonradan vermeyince tersliyorlar bir lira lafını yapma diyorlar müdüre diyorum ver geç diyor veriyorum kasada açık çıkıyor en kötüsü de otun bokun iadesini alıyorlar çocuğun anası cipsi beğenmedi diye iade aldık müşterilere çok yüz veriyorlar. Dünden sonra sinirlerim çok bozuktu diğer kızlar nasıl 1 yıl falan çalışıyor anlamıyorum. Bu şekilde bağırması yanlıştı bana 1 ayda öğrenirsin diyorlar ama sanki kusursuz olmam bekleniyor. Bu kadar oluyor gerçek mesleğim tasarımcılık. Sürekli sen mal aç ben kasaya gidiyim sen şunu yap istersen diye kaf alıyorum karakterim yüzünden de bıktım. Sizce çıkmalı mıyım her işin zorluğu var deniliyor ama bugüne kadar müşterilerden yediğim laf değil de müdürden bu şekilde azar yemek beni rahatsız etti iki kuruş para için kimse böyle azar yemek zorunda olmamalı ya bunu dediğimde iş bulamazsın falan deniliyor bir de. Ellerim şişti ayaklarımın ucunu hissetmiyorum sürekli ayaktayız zaman asla geçmiyor.

A101'de müdürden sürekli azar işitiyorum, bu işten çıkmalı mıyım?