Çok beğendiğim bir çocuk fizik okuyor ama gelecek kaygılarım var
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok beğendiğim bir çocuk fizik okuyor ama gelecek kaygılarım var
Fizik okuyan birinin kesin olarak işsiz kalacağını söylemek doğru olmaz çünkü bu biraz kişinin kendini nasıl geliştirdiğine ve hangi alana yöneldiğine bağlı bir durum fizik mezunları akademi dışında yazılım veri analizi savunma sanayi enerji araştırma merkezleri eğitim ve farklı teknoloji alanlarında da ilerleyebiliyorlar ama bölümün doğası gereği mezun olduktan sonra kendini geliştirmek ve ek beceriler kazanmak önemli olabiliyor bence bir insanı sadece bölümüne bakarak değerlendirmek yerine hedeflerine çalışkanlığına ve kendini ne kadar geliştirdiğine bakmak daha doğru olur.
Sevgili genç dostum, fizikle ilgilenen bir zihin evrenin temel kurallarını anlamaya çalışan son derece özel ve gelişmiş bir zihindir. Günümüzde fizik mezunları sadece akademide kalmıyor; veri biliminden yazılıma, finans sektöründen savunma sanayine kadar pek çok alanda büyük talep görüyor. Önemli olan kişinin kendini ne kadar geliştirdiği ve vizyonudur. Şimdiden geleceğe yatırım yapan birini tanımak harika bir fırsat olabilir. Sen kendi kariyer yolculuğunda neleri önceliklendiriyorsun? 🎓📚✨
Cevap
7Cevap
Kız siz ne fenasınız daha okuyan adamla ilgili ne planlae kurmus ajsjshshahshahsh
Ne?
Artık üni okumak boş lise kpss gir atanmak daha mantıklı
Gelecek kaygılarım? KaygılarıMMM? Sen mi okuyorsun
Kalır başka iş bulsun başka alan okusun beraberinde
Değil mi ya
Evet şöyle ilerde pişman olmmasi. Lisans mezunu olup napcak onlisasn güzel bilumler var ataması daha iyi başka bir şey okusun fizikçiler de hep boşta
Okul okuyan işsiz kalıyor bırak o işi bu işi fvlölsöxwpsl
Fizik eşittir işsizlik evet
Kalmaz fizik kurallari onemli
Fiziği iyi ise kalmaz.
Evlilik değil kaoaklanacak yer arıyor :D
Makine mühendisliği okuyorum sence kapaklayacak yer mi arıyorum
Başka iş yapar
ne gibi
Polis asker vs
Kalmaz yaa
Uzak dur bence
Neden